Humberto Tan openhartig in ‘Kwestie van Kiezen’

20

Zondag 29 januari is radio- en televisiepresentator Humberto Tan te gast bij Rick Nieman in een nieuwe aflevering van het programma ‘Kwestie Van Kiezen‘. Tan is een veelzijdige man: hij presenteert ‘Eredivisie Live’, is regelmatig te zien als presentator van ‘RTL Boulevard’ en heeft hij zijn eigen ochtendprogramma op BNR Nieuwsradio. Daarnaast heeft hij een eigen kledinglijn genaamd ‘Humberto’ en is hij afgestudeerd Meester in de Rechten. Maar zegt hij zelf: “Telvisie is mijn eerste liefde”.

Rick Nieman: “Humberto spreekt zich de laatste tijd uit over allerlei maatschappelijke kwesties: is de politiek zijn volgende stap? En voelt Humberto zich 100 procent geaccepteerd of werkt zijn Surinaamse achtergrond hem soms toch nog tegen? Is er nog veel (verkapt) racisme in Hilversum en in het voetbalwereldje?

Tot slot: hoe kan iemand die zoveel persoonlijk leed heeft meegemaakt – hij verloor zijn moeder en zijn twee broers – zo optimistisch blijven?” Humberto krijgt een groot aantal dillema’s voorgelegd: waar ergert hij zich meer aan: een slecht programma of een slecht pak? En is hij succesvol ondanks een jeugd in de Bijlmer of succesvol dankzij een jeugd in de Bijlmer?

Uitzending: zondag 29 januari, tussen 21.50 uur en 22.50 uur bij RTL 4
(Bron: www.tv-corner.be )

Bekijk ook:


20 REACTIES

 1. Ik was in het begin geen fan van Humberto Tan. Maar sedert ik de man op een youtubefilmpje Geert Wilders als extreemrechtse idioot ontmaskerde kan Humberto Tan bij mij niet meer stuk. Humberto Tan is extreem intelligent en ik voorspel dat hij uiteindelijk in de politiek terecht komt. Humberto Tan en in iets mindere mate Prem Radhakishun hebben mijn hart voor altijd gestolen. Superintelligent deze heren.


  Maak melding

 2. Het blijft lache met oliedomme Anna_Z. Sinds Humberto op YouTubeGeert Wilders ontmaskerde vindt zij hem extreem intelligent. Voordat zij het filmpje op YouTube had gezien was zij geen fan van hem. Hoe dom kan je zijn.


  Maak melding

 3. Beste malle Henkie,
  Ik ben ook fan van jou hoor. Ik vind je ook extreem, maar dan koloniaal. Dus wees niet jaloers op het feit dat ik Humberto Tan en Prem Radhakishun extreem intelligent vind.


  Maak melding

 4. Noo ik heb geen respect voor deze man. Deze man komt uit Bijlmer. Bijlmer heeft een negatief imago dat voor 90% procent onterecht is.

  Van de politiek (stadsdeel zuid oost) kunnen wij niks goeds verwachten dus moeten we het hebben van anderen.
  Humberto zou als iemand die uit de Bijlmer komt een heel goed voorbeeld zijn dat niet iedereen die er woont en leeft slecht is, ongeschool of noem maar op en dat doet ie niet.
  Tenminste komt Geert Wilders nog op voor de mensen die op hem gestemd hebben. Voor wie komt Humberto op?

  Ik kan steeds meer en meer begrijpen waarom hij een excuusneger wordt genoemd. Prem kwam tenminste nog op voor de Bijlmer. Dat is pas een man die ik oprecht kan waarderen.


  Maak melding

 5. beste Henk, zoals vaker al is gezegd zij die Anna_z waait met alle winden mee waar het maar kan.
  die reacties van haar zeggen toch al genoeg. let it go
  ze zal nooit veranderen. Waarom denk je dat al die negatieve thumps er zijn zodra zij haar mening klaar heeft. en dan sarcastisch reageren dat het haar juist stimuleert.maar het doet haar wel pijn dat er meerdere tegenstanders zijn dan die stomme bouta -clan.
  gegroet and keep doing the good work.


  Maak melding

 6. Beste Gilvy,
  Mensen die pijn voelen bij reacties van onbekenden op het internet moeten zich toch echt wel laten nakijken. Thumbs up en thumbs down zijn niet meer dan leuk speelgoed. Of ik nu +20 zie of -20 is voor mij helemaal niet belangrijk. Dit is een forum om een mening te geven over een artikel. Een ieder doet dat op z’n eigen manier en dat vind ik geweldig. Puberaal, zwakzinnig, boos, geirriteerd, aanvallend, serieus, grappig, anti of pro. Alle meningen, van welke orde dan ook hebben bestaansrecht. Het is geen wedstrijd van “wie krijgt de meeste plusjes of minnetjes”. Het leuke van een forum is juist de diversiteit aan meningen. Als iedereen hetzelfde denkt dan is er geen discussie. Maar hoe je het ook bekijkt, mijn leven hangt niet af van een forum of wat een ander van mijn reactie vindt. Ik geniet van elke reactie. En, dat sommigen pro-Bouta zijn en anderen anti-Bouta geeft helemaal niet. Het is niet anders. Als ik alleen maar reacties van gelijkgestemden zou willen zien dan was een eigen blog een betere keuze geweest. Dan kun je elke reactie wissen die je niet aanstaat. Maar dat wil ik helemaal niet want ik ben altijd geinteresseerd in de denkwijze en mening van een ander. En ja soms ben ik sarcastisch maar ik hou ook wel van humor.


  Maak melding

 7. Ik gun Humberto het beste met alles wat hij doet en zijn kledinglijn maar hij moet niet vergeten waar hij vandaan dan. Ik heb het interview van hem met Geert Wilders ook gezien. Ik vond hem daarin heel erg sterk overkomen. Maar ik vond het onterecht hij zich om het lot van anderen bekommerde want dat was niet oprecht.


  Maak melding

 8. Nou Rudi als je de postings van sommigen op dit forum leest, kan ik mij wel voorstellen dat Humberto snel wil vergeten waar hij vandaan komt.Je zou maar met Mr. Zuidoost en de andere maffiamaatjes en borderlinefiguren geassocieerd worden.


  Maak melding

 9. Ik mag hem wel die Humberto Tan. Het Bijlmer jongetje dat net als vele andere inwoners van de Bijlmer het ver heeft geschopt. Mensen weten niet dat je in de Bijlmer een krachtige en zeer groot Surinaams Itellectueel kader heb wonen.Mensen met een goede opleiding en een goede maatschappelijke positie.


  Maak melding

 10. Ze beweerd dat zij een beschaafde opvoeding heeft gehad jammer genoeg zie ik niets van terug.
  Ik zie Humberto nog voor mij bij zijn eerste optreden bij Sonja Barend als student.Wij Surinamers moeten trots zijn op dit soort ambassadeurs.
  Ze heeft op alles en iedereen wat te zeggen behalve op haar Rolmodel DDB alias de slager van bastion veere.


  Maak melding

 11. @ Zucht

  Dat ben ik heel erg met je eens. Maar net als hoe jij het zegt zo moet Humberto het dan ook zeggen. Het stoort mij gewoon dat hij zich voordoet als iemand die zich om anderen bekommert maar tegelijkertijd er zelf geen werk van maakt terwijl hij dat wel kan doen.

  Ik ben in de Bijlmer opgegroeid, een opleidig afgerond en nooit voor overlast gezorgd en nooit met de politie in aanmerking gekomen. Toch word ik als het tegenovergestelde zien omdat ik uit de ” Bijlmer” kom. Humberto niet maar hij komt ook uit de Bijlmer.


  Maak melding

 12. Ay baja. Ik ben fan Humberto Tan en die andere Bemre man Prem Radhakisoen. Ondanks alle ‘klappen’ van het leven, hebben hard gewerkt voor hun succes en zijn ze lekker gewoon gebleven. Gewoon deelnemen aan activiteiten in zuidoost en ook op TV. Ze doen het. Wees er trots op en neem er een voorbeeld aan.


  Maak melding

 13. Karan, ik ben het helemaal met je eens! Laten we trots zijn en niet steeds onze eigen mensen onderuit halen. Dat doen anderen al voor ons.


  Maak melding

 14. Als Anna Zoeloe in een cafe tegen mijn gespierde lijf aanloopt, dan vliegt ze mij geheid om de nek. Ze vergeeft mij alles, inclusief mijn vriendschap met Zucht, Neus, WikkiLeaks en Henk Molenaar.

  Anna is een charlatan van de eerste orde. Als ze nu ook berichten en filmpjes op YouTube nastruint, dan is het heel erg gesteld met haar geestesvermogen. Get a life, Anna.

  Maar om terug te komen op de topic: Humberto is top en Prem Radhakisun is flop.


  Maak melding

 15. @ MICHAEL : ANNA Zoeloe… > LOL
  overigens heb ik het gesprek met Humberto teruggezien op uitzending gemist.
  Humberto zegt zich overtuigd Nederlander te voelen, en trots op de Bijlmer.
  Ik ben benieuwd wat ANNA ZOELOE onze voodoopriesteres hem nu nog zo aardig vind, of dat hij ook een koloniaal geconditioneerde is.


  Maak melding

 16. Het interview met Humberto Tan was een zwakke en povere vertoning. Een meer integer optreden had ik verwacht. Hij laat z’n verleden en heden voor wat het is en gaat amper in op de problematiek. Het was simpelweg zijn eigen straatje schoonvegen bij de mediabonzen. Tegelijkertijd geeft hij wel aan dat hij zich destijds haast telkens moest verontschuldigen tijdens z’n school- / studententijd dat ie in de Bijlmer woonde. Voor een dergelijke wanvertoning hoef je niemand van z’n slaap af te houden. Mensen volgende keer netjes doorslapen. Het enige pluspunt van dit interview was, dat we met onze neus op de feiten worden gedrukt m.b.t. vrijheid van meningsuiting, democratie, e.d. Humberto Tan heeft gedemonstreerd in welke mate die aanwezig is. “Mensen naar de mond moeten praten democratie”. Zelfs Humberto gaat er gebukt onder. Het Jan en alleman te vriend moeten houden. Anders behoort z’n carrière in een mum van tijd tot het verleden. Het was een gewone vertoning die wij allen gewend zijn. Zonder enige toegevoegde waarde. Sorry!


  Maak melding

 17. @T.R. SLEUR:”Hij laat zijn heden en verleden voor wat het is”.
  Volgens mij ben jij degene die voor de buis lag te slapen.
  En wat voor problematiek moest Humberto op ingaan?
  Hij is succesvol, en daar is uitgebreid over gesproken dat is zijn heden en zijn verleden ook daar is op ingegaan.
  Moest hij het hebben over de problematiek van de vele loosers als Paraman en Mr. zuidoost in de Bijlmer en in den lande?
  Correct me if im wrong maar dat is toch niet zijn problematiek?
  Hij is hoeft zich toch niet op te werpen als woordvoerder van de Surineds, met hun do’s en donts?
  En een tip voor het volgend vraaggesprek met wie dan ook:
  Er zit een aan en uit knopje op de t.v. of afstandbediening ,drukken en je probleem is opgelost.


  Maak melding

 18. Anna_Zeepbel en T. R. Sleur: Wat een stelletjes flapdrollen zijn jullie als een succesvolle en gerespecteerde Suriname geen klaagverhaal heeft zijn jullie teleurgesteld.

  Dit zegt heel veel over jullie gemoedstoestand. Zielig.


  Maak melding

 19. Hallo,
  Het probleem van surinamers met een goede baan verloochenen altijd hun afkomst!
  Waarom? Omdat men bang is voor hun mooie baantje.
  Dat vind ik heel erg,je kunt beter op deze vragen geen antwoord geven.
  Je hebt figuren die de taal ineens niet meer kennen.
  Dit is diep triest.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.