Start rechtszaak tegen Henk de Graaf

39

Vandaag (woensdag 25 januari) start in Paramaribo de rechtszaak tegen verdachte Henk de Graaf. De 50-jarige Nederlander wordt verdacht van mishandeling en misbruik van aan zijn zorg toevertrouwde jonge kinderen.

De Graaf gaf leiding aan het kindertehuis Lobi Blesi en zat maandenlang in voorarrest. De officier van justitie in Suriname stelde hem eind vorig jaar al op vrije voeten totdat de rechtszaak dient.

De Graaf ontkent ten stelligste, hij wil dan ook zonder balkje in beeld en gewoon voluit worden genoemd meldt SBS6. Bekijk hier het item dat SBS6 in haar programma Hart van Nederland hierover maakte.

Eerder sprak het programma ‘De Vijfde Dag’ in een uitgebreide reportage met de hoofdrolspelers in de zaak, waaronder de G.’s vrouw, zijn advocaat, en de journalist, Jan Smulders, die achter de aantijgingen zou zitten:

Bekijk ook:


39 REACTIES

 1. Hi baja presentator van Waakhond je bent verschrikkelijk en als ik naar de filmpjes kijk dan zie je hoe je je zelf tegen spreekt en hoe je de zaak bedonderd heb om voor de man (ik zie hem even niet als witte man maar als mens)te liegen ,zomaar de bak in te laten draaien. shame on you.Gewoon voor de man(kennelijk)zitten liegen.Meneer Smulders dacht effe snel te kunnen smullen bij de fam De Graaf.Ach nee he zo wordt er niet gewerkt/opgelicht mensen bekladden en besmeuren. Foei foei foei toch Odi odi
  Glenny


  Maak melding

 2. Ik weet zeker dat Onze ANNA_Z de voodoopriesteres , Als ze tenminste consequent is en geen hypocriet en niet met twee maten meet, en geen dubbele moraal heeft,net als bij de gratieverlening nu gaat posten van:”Even en gesprek onder vier ogen met de rechter, dan een handtekening zetten,en we weer verder tot de orde van de dag. een storm in en glas water is meestal snel voorbij”.


  Maak melding

 3. Zet een paar specialisten die bekent zijn met dit werk op de zaak.

  Mannen horen niet in de buurt te komen van kleine kinderen in de opvang of tehuizen.

  Dit soort werk in de opvang of tehuis voor kinderen moet een verplichte alleen vrouwfunctie worden, want de kans dat een vrouw zich vergrijpt aan kleine kinderen is vele malen kleiner dan wanneer een man hier in functie is.

  Het is de eigen schuld van het echtpaar dat zij zich hebben gestort in een branche dat gevaarlijke risico’s met zich mee brengt en er al teveel van dit soort gevallen hebben plaats gevonden.

  Dus sorry de twijfel krijgt bij mij voorrang; in andere woorden of hij nou onschuldig is of niet, verdient hij wel een straf omdat hij in de buurt is geweest van andermans kinderen.

  Verder wat ouders betreft:

  Uw kinderen horen niet in de opvang, als u dit overkomt moet u zich ernstig de vraag stellen of het geld dat u verdient met uw baan het wel waard is geweest.


  Maak melding

 4. Wat is er toch met de naam Henk? Als bewezen kan worden dat deze man schuldig is hoop ik dat hij keihard wordt gestraft. Een maximum straf lijkt me dan op z’n plaats. Het moet afgelopen zijn met lieden die Suriname binnenkomen om onze kinderen te misbruiken.


  Maak melding

 5. Ik denk dat er vrijspraak zal volgen. Henk de Graaf wil rehabilitatie, zeer begrijpelijk, maar er liggen wel meerdere getuigenissen tegen hem op het bordje van de rechter. Rehabilitatie is pas mogelijk als de advocaat van Henk de Graaf kan aantonen, dat met de verklaringen bewust gemene zaak tegen zijn client is gemaakt. De rechter zal de door de politie gestuurde bekentenissen tegen hem niet accepteren, en daarom zal deze hem van het ten laste gelegde vrijspreken.


  Maak melding

 6. De processen in Suriname worden gene dele beinvloed door het droppen van allerlei niet ter zake doende holle frazen, hele leugens en halve waarheden op dit forum. Bouterse is bevoegdelijk gemandateerd en zit niet te wachten op de gezindheid van een handje vol gefrustreerde bannelingen.


  Maak melding

 7. De wijze les die wij als Surinamers hier uit kunnen leren is om iedereen die met kinderen werken goed te screenen, en helemaal wanneer ze uit het Buitenland komen.
  Ik sta aan de kant van de machtelozen dus aan de kant van de kinderen.De overheid moet snel met wetten en regels komen om onze kinderen te beschermen tegen allen vormen van kindermisbruik het is 5 voor 12.


  Maak melding

 8. De wijze les die wij als Surinamers hier uit kunnen leren is om iedereen die met kinderen werken goed te screenen, en helemaal wanneer ze uit het Buitenland komen.
  Ik sta aan de kant van de machtelozen dus aan de kant van de kinderen.De overheid moet snel met wetten en regels komen om onze kinderen te beschermen tegen allen vormen van kindermisbruik het is 5 voor 12.
  Als de vos de passie preekt, “boer pas op je ganzen”.


  Maak melding

 9. Beste Anna_Z : ik denk dat je beter kunt letten op al die ooms en stiefpappies in Suriname zelf die zich te goed dan aan al die kinderen….


  Maak melding

 10. Kijk beste malle Henkie, in de wereldwijde pedofiele netwerken zijn het toch echt wel de witte Calimerostanen die de hoofdrol opeisen. Deze lieden zwermen uit over de hele wereld om kindertjes te misbruiken. Onlangs werd nog in Thailand een witte Calimerostaan veroordeeld tot 47 jaar cel. Misschien kun je mij een voorbeeld noemen van een Surinamer die in het buitenland voor zulk walgelijk misbruik van kinderen is veroordeeld. Als deze pedo Henkie in Suriname schuldig wordt bevonden lijkt mij een celstraf van 30 jaar wel op z’n plaats.


  Maak melding

 11. Glen Pengel,
  Geloof jij nou werkelijk dat wij gek geworden zijn hier in dit land?
  Welnu een verdachte is iemand te wiens aanzien naar feiten en omstandigheden een redelijk vermoeden bestaat dat hij/zij een strafbaar feit heeft gepleegd.
  De politie heeft hoor- en wederhoor toegepast en aanleiding gevonden om de man in te sluiten dan wel in voorlopige vrijheid te stellen. Jij bent toch ook geen patapedo-jager? Of wel soms?


  Maak melding

 12. Anna_z: Er zal geen Surinamer veroordeeld worden in het buitenland voor kindermisbruik, want de snoepjes vindt hij dichter bij huis. Vaak in de familiekring.


  Maak melding

 13. De surinaamse Pedos hoeven niet de wereld rond op zoek naar slachtoffertjes, want die zijn er in overvloed in Suriname.
  De Suripedos hoeven vaak niets eens uit huis , ze doen zich maar al te graag tegoed aan stiefkinderebn, neefjes en nichtjes, buurjongens/meisjes.
  En als ze al ontmaskert worden heen ze wel connecties in high places die ze de hand boven het hoofd houd.


  Maak melding

 14. Misschien moet je dit boek eens lezen: Anna_Z ( geestverwant van Wilders)

  Usha Marhé, Tapu sjén – Bedek je schande – Surinamers en incest, uitgeverij Van Gennep Amsterdam, 36,90 gulden.
  Leven met dat vermoeden kost af en toe tranen. Voor Marhé (32) is het vooral pijnlijk te moeten aanvaarden dat ze niet iedereen persoonlijk kan redden. “Ik kan geen aangifte doen van wat ik denk dat er met neefjes en nichtjes gebeurt. Want ik kan het niet bewijzen. Incestdaders weten heel goed wanneer ze toeslaan. Zoals mijn twee ooms die me als kind meenamen naar de badkamer of het toilet. Op de momenten dat er niemand thuis was. Of in de nacht als iedereen sliep. En we woonden toen met z’n elven in het piepkleine huis van mijn grootmoeder. Mijn moeder, mijn broertje en ik, een neefje en de zes zonen van mijn nanie.”

  Het aangeven van vermoedens heeft volgens Marhé geen zin. Incest binnen een familie die van generatie op generatie heeft geleefd in een cultuur waarin mannen de macht hebben en waarin de vuile was koste wat kost binnen moest worden gehouden, kan alleen van binnenuit worden gestopt. Als de aanval van buiten komt, voelt de familie zich bedreigd. Men gaat in de verdediging en zal het voor elkaar gaan opnemen


  Maak melding

 15. Beste Henkie en beste blaka bakra,
  Ik zal niet ontkennen dat er in Suriname en overal op de wereld kinderen worden misbruikt. Ik geef alleen aan dat witte Calimerostanen een hoofdrol spelen in internationale pedofiele netwerken. De kerk in Belgie en Calimerostan liggen op dit moment zwaar onder vuur vanwege zwaar misbruik van kinderen. Ik denk dat er in de koloniale tijd heel veel Surinaamse kinderen zijn misbruikt. Er hangt alleen een zwaar taboe op dit onderwerp en ik nodig de nu volwassenen uit eens eindelijk te gaan praten.


  Maak melding

 16. Virago 535

  henk ,De goddelijke zendeling zonder diploma die zedendeliquent(pedofiel) is.

  Met de Harde harde hand aanpakken.
  Voor men dit soort gespuis aanneemt ,moet je eerst een antecedenten onderzoek zoen!!!!!


  Maak melding

 17. Beste Anna_Z

  Wordt het geen tijd dat jij je moet aanmelden aan de Cultuurtuinlaan No.1? Zo gauw je het woord blank hoort, krijg je meteen een zenuw aanval.Er zijn veel zwarte vrouwen met gepensioneerde Hollanders in suriname en ze genieten van de EURO’S.De echtgenote van jouw Pres is ook blank.Waarom scheld je haar niet uit?

  Danitia


  Maak melding

 18. Beste VIRAGO 535: Ik zou zeggen: meld je aan als vrijwilliger en doe jij eens wat goeds voor Surinaamse kinderen in nood ipv langs de kant kritiek te spuiten op mensen die daadwerkelijk hun handen uit de mouwen steken om andermans kinderen in Suriname een beter leven te geven.


  Maak melding

 19. Beste Danita: onze Anna_Z heeft een zwaar antiblankysndroom maar zit al 40 jaar in een ontkenningsfase. Het begint zelfs vermakelijk te worden hoe zij reageert op alles wat blank/wit/Nederlands is.


  Maak melding

 20. Beste Danitia,
  Een zenuwaanval wordt pas getriggerd als ik het woord pedofiel hoor. En dat de pedofielen in internationale netwerken meestal wit zijn ligt echt niet aan mij. Dat Henk de Graaf en Henk Molenaar wit zijn ligt ook niet aan mij.


  Maak melding

 21. DANITA: Als onze ANNABEL zich aanmeld aan de poort van de Cultuurtuinlaan 12, gooien ze daar heel hard alle deuren dicht, en gaan alle deuren op double lock.
  Ze hebben daar allang de hoop opgegeven.
  Overigens telkens weer als ik de naam ANNABEL neerpen,gaan mijn gedachten onbewust uit naar een ander woord die ik van mijn mammie niet zeggen mag.
  Het heeft te maken met het vijfde letter van de naam.
  Als je die vervangt voor het vierde letter van het alfabet kom je daarop uit. grote Zucht.


  Maak melding

 22. Beste Danitia,

  Je schrijft:

  “Er zijn veel zwarte vrouwen met gepensioneerde Hollanders in suriname en ze genieten van de EURO’S.De echtgenote van jouw Pres is ook blank.Waarom scheld je haar niet uit?”

  Misschien moet jij dan ook met een gepensioneerde Hollander in Suriname wonen. Dan kun je ook van de EURO’S genieten. En lieve Danitia, de vrouw van onze progressieve president is helemaal niet wit. Uitschelden is iets wat ik nooit doe. Ook op dit forum niet. Uitschelden is iets voor mensen zonder argumenten en is uiteindelijk een zwaktebod. Ik lever weliswaar kritiek maar ik scheld niet. Ik ben heel erg beschaafd opgevoed.


  Maak melding

 23. Ik twijfel er niet aan dat onze voodooopriesteres een degelijke goede opvoeding heeft meegekregen van huis,wat niet meevalt opgroeiend in een achterstandswijk.
  Maar zoals vaak gebeurd is zij losgeslagen,onhandelbaar geworden in de pubertijd, en heeft de meegekregen opvoeding overboord gegooid,en dit wat van HET geworden is.


  Maak melding

 24. Anna_Z : “Uitschelden is iets wat ik nooit doe. Ook op dit forum niet”.

  Een typische geval van een dubbele persoonlijkheid. Tijd voor je pillen en meld je zo snel mogelijk bij spoedopname in Dennendal. Typisch geval van “One flew over the cuckcoo’s nest”


  Maak melding

 25. Hhahahahhahaa, ik kom niet bij ze is beschaafd opgevoed het zo best kunnen da je beschaafd ben opgevoed maar je hebt het niet aangenomen .
  Mensen die beschaafd zijn opgevoed aanbidden geen drugscriminele massamoordenaars ze nemen eerder afstand van deze criminele figuren.


  Maak melding

 26. Even voor de duidelijkheid, viespeuken kennen geen kleur. Of je Hollandse of Surinaamse viespeuk bent en ik snap je op heterdaad met het betasten van kinderen, kom je niet ver en zul je wanneer ik klaar ben met je moeite hebben met normaal recht lopen.


  Maak melding

 27. Beste rubberen Henkie
  One Flew over the Cuckoo’s Nest! Een prachte film met in de hoofdrol Jack Nicholson. Een witte man die eigenlijk helemaal niet gek was. Maar in de rol van Martini herken ik wel enige gelijkenis met een malende molenwiek. Ik moet eerlijk bekennen dat ik dagelijks pillen slik. Vitamine C en B. Soms ook wel multivitaminen. Dat van die dubbele persoonlijkheid klopt ook. Zodra ik mijn contactlensen eruit haal zie ik mezelf dubbel in de spiegel. Eigenlijk zie ik alles dan dubbel. Omdat die ervaringen ook heel persoonlijk zijn kun je dus gerust spreken van een dubbele persoonlijkheid.

  Beste wikileaks,
  Ik moet eerlijk bekennen dat ik ook weleens een massamoord heb gepleegd. Ik heb weleens kokend heet water op een mierennest gegooid en het resultaat was honderden, misschien wel duizenden dode mieren. Maar nu ik jou hoor praten vraag ik me af of ik wel normaal ben. Ik heb namelijk totaal geen spijt of wroeging, en door jouw wijze woorden begin ik me toch wel zorgen te maken over mezelf. Doordat ik weleens een sticky heb gerookt herkende ik mezelf meteen in wat je schreef. Denk je dat ik een drugscriminele massamoordenaar ben? Ik ben best wel geschokt door jou woorden. Vooral omdat ik nogal beschaafd ben opgevoed.


  Maak melding

 28. En daar zit nou juist het probleem. patienten met het Borderline syndroom ,dubbele persoonlijkheidsstoornis die denken dat ze het niet hebben.Ontkenning dus. In combinatie met het omgekeerde stockholmsyndroom opgelopen door 40 jaar vrijwillige ballingschap in Calimerostan kom je uit op paniekgillende en falende hersenfunkties en narcistisch complex en zwartwit denken ,dissociatie, en extreme vooroordelen en armen van geest.


  Maak melding

 29. @Zucht
  Dit artikel gaat over vermeend pedofiel Henk de Graaf. Wat je schrijft over Henk de Graaf klopt niet. Ik heb nog geen psychiatrisch rapport over de man gelezen. De man wordt verdacht van kindermisbruik maar jij beschuldigt hem van alles en nog wat. Je zou je moeten schamen. Henk de Graaf zou je moeten aanklagen voor smaad en laster. Normaal gesproken reageer ik niet meer op jouw zwakzinnige reacties maar jou beschuldigingen aan het adres van Henk gaan toch echt wel te ver.


  Maak melding

 30. Het is mij wederom gelukt.
  Onze ANNABEL reageert op mijn posting.
  Conclusie:Ze kan mij niet loslaten, ze kan niet zonder mij.
  Maar ANNABEL: Ik ben gelukkig zonder jou, nu ik niet meer van je hou.!
  Ik hoop dat jij je voor 1 keer aan je woord houd en mij niet meer stalkt!


  Maak melding

 31. Zucht zwarte piet,

  Hier wordt de open discussie gevoerd dus jij en de rest zijn vrij om te posten.
  Nog maals het liedje:

  Zwarte piet, wiede wiede “Wiet”

  Jullie roken wel, maar begrijpen niets.


  Maak melding

 32. @ Zucht in ’t verleden heb ik heel erg gelachen met de reacties van Du,Neus en anderen op de idiote aanhangers van DiDiBrie,maar wat ik net las van jou en de vp(voodoopriesteres)jongen mie non e kong bij fa mi e lafoe.Als je goed kijkt en leest dan merk je hoe rustig jullie de moker hanteren tegen de idioote aanhang en die komen steeds weer terug om hun slagen te incaseren aibaja mi e lafoe.Ding no e leerie netals hun baasje.Wat een rust hebben jullie en wat een moed heeft dwingenland.Een swiete groet.
  Glenny


  Maak melding

 33. @GLENN PENGEL: Een onderdeel van mijn studie is geweest omgaan met agressief en dwingend en mannipulatief ,gedrag dus lust ik die dwingelanglandjes rauw, met peper en zout.
  Alleen op figuren als Afrikaanse Leeuw met zijn falende hersenfuncties ga ik niet op in ,te zielig voor woorden. het beste antwoord op dat soort figuren is helemaal geen antwoord,maar 3x zuchten,daarna een postzegel opplakken en opsturen naar het land Vulgaria met de mededeling return to sender!!!! groet Zucht


  Maak melding

 34. Virago 535

  Het recht zal zegevieren!

  “Kinderen mogen nooit worden overgelaten aan Pedofielen die vanuit het buitenland in Suriname komen onderduiken als schapen in wolfskleren”


  Maak melding

 35. anna_z.

  Ben je weer bezig ?
  Groeten van uit Calimerostan,want zonder Calimerostan
  was je nu ook maar een armoe zaaier.
  Na mi takki,Jantje Todobèré.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.