Simons sleept Times of Suriname voor de rechter

18

PARAMARIBO, 20 jan – Parlementsvoorzitter Jennifer Simons en haar echtgenoot, Glenn Geerlings, hebben een kortgeding aangespannen tegen de Times of Suriname. Het echtpaar eist correctie op een krantenartikel dat als “grievend en insinuerend” ervaren wordt. In het artikel wordt de echtgenoot beticht van fraude.

De beschuldigingen zouden tegen beter weten in zijn gepubliceerd. Volgens Simons wordt als bron een rapport gebruikt waarin Geerlings niet genoemd wordt. Toch wordt hij vaker genoemd in het artikel over fraude bij postbedrijf Surpost. Simons protesteerde eerder publiekelijk en dreigde met een kortgeding.

Volgens de krant is er op tien januari een correctie gepubliceerd die Simons zelf zou hebben opgesteld. Nu wordt die correctie aangemerkt als “niet afdoend, niet geruststellend en niet bevredigend.”

Bekijk ook:


18 REACTIES

 1. Virago 535

  Valse bronnen die geen enkel waarde heeft als “feit”
  De verantwoordelijke journalist moet ontslagen worden!!!!!

  Laat hij bij de riool krant d.w.t. gaan werken.

  “alle ratten bij elkaar”


  Maak melding

 2. Simons moet niet te veel kabaal maken.Haar man heeft wel geprofiteerd van Surpost.In plaats van naar de rechter te gaan zou ze de CLAD moeten vragen een onderzoek te doen bij Surpost.Ook ik wil weten wie er nog meer gegeten hebben uit de Surpost pot behalve Codfried en echtgenote.

  Cobie.


  Maak melding

 3. Dit is het gevolg van de slechte naam die manlief heeft overgehouden sinds Pembadotie, ma kut, ergens zal er toch een addertje in het gras schuilen. Feit is dat deze marionettenregering wordt geleid door onberechte moordenaars en geboefte aan criminelen.


  Maak melding

 4. Jacobus,
  U bent als Surinamers als een grote krab, die niemand het daglicht gunt. Zo zijn we!
  Die ander de grond inboren 100, positief bejegenen 0,00.


  Maak melding

 5. Elke verdachte is onschuldig totdat een onafhankelijke rechter het tegendeel bewezen acht. Mr. Simons- Geerlings (!) heeft in het verleden maar al te graag de invloed van zijn echtgenote misbruikt om zijn eigen belangen te behartigen. De onafhankelijke rechter zal daarom hoogstwaarschijnlijk tot de conclusie komen dat Mr. Simons-Geerlings nu ook weer flink gesnoept heeft. Als appendix (wormvormig aanhangsel dat zelf geen enkel nut heeft) van zijn vrouw is hij er volgens mij niet vies van om te parasiteren op de Surinaamse samenleving.


  Maak melding

 6. Hhahahahaaaaaaa,
  Zijn jullie de beschuldiging over die witte mannen die in het binnenland gesignaleerd waren om crimineel Bouterse op te pakken,Zijn jullie vergeten over die zogenaamde sluipschutters die werden getraind door Nederland?
  Zijn jullie de beschuldiging over SHERIFF vergeten?


  Maak melding

 7. Het zou mij niet verbazen als het verhaal in de Times of Suriname op waarheid berust. Ze jatten daar allemaal nog harder dan vakkenvullers vakken kunnen vullen……..


  Maak melding

 8. Dit zijn dus de methoden van de ABB (Anti Bouterse Brigade). Insinuaties en verdachtmakingen. Het verzinnen van zogenaamde feiten met het doel anderen te beschadigen. Diep triest allemaal.


  Maak melding

 9. De methoden van PBB ( Pro Bouterse Brigade) is om alles recht te praten wat krom is. ze hebben niet gepiest, maar het is toch nat.ze behoren tot de armen van geest, de grootste gediplomeerde leugenaars, dat is meestal dan ook het enige diploma wat ze op zak hebben.Greed and deception took them down that low!!!!!!


  Maak melding

 10. Paraman/Pinto
  Terwijl ik nergens sulotium en pats kon kopen om mijn fietsband te lappen,kreeg Wijdenbosch meer dan 200 miljoen per jaar om naar eigen inzichten te gebruiken.Die tijden wil ik niet terug.Als er maar naar een zweem van corruptie riekt,moet dat onderzocht worden.Het gaat om geld van het volk [dus ook jouw geld] en niet van de fam.Geerlings en Simons.

  Cobie.


  Maak melding

 11. Ze zijn vergeten dat Bouterse meerdere malen is veroordeeld in Suriname om zijn leugen en bedrog te rectificeren. Bouterse hoef niemand te beschadigen dat doet hij zelf, hij zal de geschiedenis ingaan als een dictator, massamoordenaar en drugs veroordeelde crimineel die door die domme massa in Suriname is gekozen tot president.


  Maak melding

 12. Deze vrouw heeft jaren tussen criminelen gewerkt als kleuterleiders …

  En wat heeft het gebracht?

  Ik zou nieteens aandacht besteden aan deze vrouw ze wist al jaren wie deze boeven waren en waar ze voor staan.

  Zijn we vooruit gekomen???


  Maak melding

 13. Geld geld zodra zodra een surinamer veel geld ziet meteen boef of crimineel en anderen voor dom en lui uitmaken zo is er nog een krant naam zal ik niet noemen als surinamer van hindoestaanse afkomst beledigd alleen surinamers in zijn krant. Zo ziek zijn deze lui ze leven in hun eigen zieke wereld en schrijven kwetsende dingen het lijken wel dementen, mij.moeder is dement maar niet zo erg. Het lijken wel bijen. Altijd geld geld in plaats van dat ze zelf hard gaan werken en geld van anderen met rust laten en niet loeren wat die of die heeft in nederland precies hetzelfde en de blonde hollandse bijen lusten er pap van ik heb het met mij hindoestaans familie meegemaakt. Veel succes ik ken u niet persoonlijk maat toch. Ik heb hier ook veel ellende met zulke bemoeizuchtige mensen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.