‘Jörgen Raymann stopt dit jaar met theater’

1

De Surinaamse cabaretier Jörgen Raymann houdt vanaf juni dit jaar voorlopig op met theater. Raymann gaat zich de komende jaren meer bezighouden met produceren (tv) en het geven van motivational speeches.

Het afgelopen half jaar stond hij ook niet meer in het theater i.v.m. zijn populaire tv-programma zo:Raymann. Vorige week woensdag maakte de 45-jarige cabaretier in Noordwijk met ‘Frede’ zijn comeback op het podium. Raymann is tot en met 27 mei 2012 in de Nederlandse theaters te zien met deze laatste solovoorstelling.

In een interview met Weekblad Regio Oss zegt hij hierover: “Ik wil uit de comfort zone stappen. Dat houdt me scherp. Voor het publiek blijft het op deze manier ook spannend.” Raymann gaat zich richten op andere dingen, maar heeft een droom schrijft de krant. Over tien jaar wil hij in Suriname chillend in een hangmat verhalen vertellen. “En dan vertel ik mijn kleinkinderen over dit interview met Weekblad Regio Oss.”

Bekijk ook:


1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.