‘Huwelijk Edgar Davids en Olcay Gulsen dit jaar’

34

Edgar Davids en zijn vriendin Olcay Gulsen hopen nog dit jaar in het huwelijksbootje te stappen. “Als we naar Las Vegas vliegen, dan weet je dat we gaan trouwen”, vertelt de modeontwerpster aan RTL Boulevard. “Maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat we zomaar ergens trouwen waar niemand iets vanaf weet” aldus Gulsen.

Olcay Gulsen (Waalwijk, 20 juli 1980) is een Nederlands modeontwerpster van Koerdische afkomst en eigenaar van het kledingmerk Supertrash. Gulsen woont afwisselend in Amsterdam en Londen. Sinds juli 2009 heeft ze een relatie met de in Paramaribo geboren oud-voetballer Davids.

Het Nederlandse magazine Jackie verkoos Olcay Gulsen in 2008 tot ‘modeontwerper van het jaar’ en een jaar later selecteerde Quote haar als een van de dertig meest succesvolle vrouwen van Nederland. In augustus 2010 werd bekend dat de twee verloofd zijn.

- Advertentie -

34 REACTIES

 1. Ik wens Edgar Davids en zijn vriendin Olcay Gulsen een heel mooi leven samen. In tegenstelling tot veel andere donkere voetballers heeft Edgar gelukkig niet gekozen voor zo’n botte slonzige boerin maar voor een vrouw met stijl. Succes Edgar.

 2. Net als vele donkere voetballers die het gemaakt hebben kiest hij voor “the other wo-men”. zijn onze surinaamse zusters niet goeg genoeg voor ze.

 3. Beste Anna_z: “n tegenstelling tot veel andere donkere voetballers heeft Edgar gelukkig niet gekozen voor zo’n botte slonzige boerin maar voor een vrouw met stijl”

  De frustratie en jaloezie blijft van je afdruipen. Wat ben jij toch zielig. Ik denk dat jij zelf een slonzige boerin bent, maar dan in uitvoering extra dark…..

 4. @anoniem
  Ik kan me helemaal vinden in je reactie. Maar ik zou meteen voor racist uitgemaakt worden. Mijn kritiek op Calimerostan en de koloniale denkwijze van vele Surinamers wordt mij door velen namelijk niet in dank afgenomen. Dat neemt niet weg dat Olcay Gulsen heel veel stijl heeft. Net als onze Surinaamse zusters.

 5. Omdat hij goed kan/kon trappen tegen een bal vindt men het belangrijk om ons te vertellen dat en met wie hij gaat trouwen? Ik wil net zo min weten dat hij (weer?) gaat trouwen als dat hij (weer?) gaat scheiden. Trouwen en of scheiden is een privé aangelegenheid van de twee betrokken personen, laat ze met rust, bemoei je niet met hun privé zaken. Toevallig ben ik wel met een Surinaamse getrouwd, waar ik nog steeds geen spijt van heb, maar ik heb Surinaamse en niet Surinaamse vriendinnen gehad waar ik nog steeds blij over ben dat ze weer uit mijn leven zijn verdwenen en ik niet met ze getrouwd ben, van een paar uit beide categorieën vind ik het eerlijk gezegd jammer dat ik ze niet meer zie. Dat de vrouw van Edgar geen Surinaamse is gaat niemand anders iets aan, misschien is zij wel de liefste vrouw die hij in zijn leven is tegengekomen, moet hij haar vanwege haar nationaliteit de deur wijzen om ons mooi gezicht? Ik zou gek zijn! Als hij een Surinaamse vrouw genomen had, die toevallig niet zijn eigen etnische achtergrond had, zouden er hier ook mensen zijn die het zouden afkeuren, je kunt niet iedereen tevreden stellen, daarom doe ik in zo’n geval wat ik zelf wil.

 6. Onze Anna_Z maakt zich elke weer meer belachelijk……Zelfs als je denkt dat het niet meer kan…..

  We maken je niet voor racist uit, dat doe je helemaal zelf…..Kruip weer lekker in je hangmat….Surinaamse zuster……..tijd voor je medicijnen

 7. @Henk Molenaar

  Lieve Henkie, begrijp me niet verkeerd. Ik heb heel veel witte Hollandse vrienden. Ik moet toch ook weten hoe ik de belasting moet oplichten.

 8. Hhahahaahahaha, ben je van jou geloof gevallen ??
  iedereen is vrij om zijn liefdes keuze te maken.

 9. Die oplichters die haar wegwijs maken in het oplichten v.d. belastingdienst, en die uit het Pieterbaancentrum zijn dan ook haar enige vrienden.

 10. Gaan de reacties over Edje of worden persoonlijke dingen hier uitgevochten?

  Kom gedraag je een beetje, dit geldt voor de personen die zich aangesproken voelen!!!

 11. Edgar ik wens je heel veel succes met je vrouw in spe.Maar Zucht,Henk Molenaar,Wikileaks ik geniet echt van jullie .Ik lach me krom als ik jullie reacties lees.
  Als ik zo lacht vragen de buren altijd wat er aan de hand is. Want mi e lafu echt. Mi e lolo.Groetjes guys
  Glenny

 12. Graag gedaan Glenn Pengel, ik neem mijzelf nooit zo serieus, dan zou niemand moeten doen…..

 13. @Glenn Pengel
  Ik hoor je echt lachen en het werkt aanstekelijk. Ik zie het helemaal voor me. De witte die tegen jou zegt: ik heb een hekel aan zwarten maar jij bent wel okee. En natuurlijk verschijnt dan die brede lach op jou gezicht. Net als in het boek: De negerhut van oom Tom. Ik zou zeggen, blijf lachen.

 14. Zijn ze niet meer in het huwelijk getreden? Wat doet een Edje tegenwoordig? In de luwte, of heeft men geen interesse?
  Perfecte coach voor Natio!!

 15. Weet je wat je moet doen als n je komt gaan graven en kijken of dit echt een serieuze antwoord was welke tijd leef jij??

 16. Dat hij geen Surinaamse neemt ligt aan de vrouwen zelf
  Als ze ongeschoold zijn misdragen ze zich en als ze geschoold zijn verbeelden ze zich

 17. Laat die jonge met rust straks moet hij alimentatie betalen kijk naar ons overige zwarte voetballers allemaal failliet ding wit boeba tik ala money

 18. Mensen waarom maken jullie zo druk over dingen.You all go fuck youre self!#####😎

 19. Anna_z … Als je “stijl” had ,dan had je positief gereageerd.. Jaloers ??? Laat die mensen leven zoals zij dat zelf willen .. In Sur wordt er ook getrouwd tussen de verschillende bevolkingsgroepen .. DOMMIE .. Get a F&#÷ Life … Ga werken .. Of zoiets …

 20. Wat een domme opmerkingen van figuren als Henk Molenaar en Zucht in het bijzonder, wat zijn jullie toch triest. Houden jullie toch allemaal je kop als je niets zinnigs te zeggen hebt. Wat zijn jullie toch zielig.

 21. Edje van harte gefeliciteerd me matie , ik ben heel trots op je , bent een voorbeeld voor vele Suri’s je hebt een super goede keus gedaan ,
  onthoudt een ding koerden zijn strijders (PESHMERGAS) .
  veel geluk brada Edje yu na me EXEMPRE

 22. Eindelijk…hij wordt moslim. Zie je …islam is de Echte religie…….ik hoop dat de meeste blaka Mang moslim worden…. bidden bij de moskee ..is rust gevend. Edgar….we noemen jou voor tan….habie habie….

 23. Hee edje! Yere nohhh de LULlllll. Hmmmm Laat die man met rust.
  Een Surinamer krijgt ook alle kleuren of het een linkse; rechtse of midden in de roos
  En weet dat het altijd zó heerlijk binnen komt….
  brada…no spang en blijf genieten yere Edje!
  en yu dat Glenn Pengel ye lafu na tori nanga brat kanti fu yu mofo😂😂😂 snap je dat

 24. Nou Edgar Ik had van jou wel wat meer klasse verwacht Er doen zich over deze vrouw zoveel negatieve verhalen de ronde Iedereen weet dat ze uit is op geld Denk goed na jongen

 25. Hahahahah ik hoef ook geen Surinaamse vrouw hoor … waardeloze vrouwen vroeger hadden ze nog echte vrouwen nu zijn ze allemaal bijna verneukt en hebben een attitude van hier tot ginder…. plus ze zijn te jaloers geef mij maar Braziliaanse vrouwen scheelt weer weave kopen

 26. Wat een trieste reacties. Ik zou me schamen om zo over mijn eigen volk te praten of over een ander

 27. Wat een trieste reacties. Ik zou me schamen om zo over mijn eigen volk te praten of over een ander.Mensen met een donkere huidskleur die schamen dat ze donker zijn.Dan moet je toch echt niet tevreden zijn met jezelf.Of je nou wel of niet met je eigen ras trouwt is keuze van jezelf en niks mis mee.Hoe meer mix hoe beter voor de wereld.Liefde aan elke volk.Geniet van jullie leven David.

 28. Mensen mensen toch, waarom al die negative opmerkingen???Men bepaald hun leven en laten we ons meer focussen op onze eigen leven.Laten we DE LEVENDE GOD OP ZOEKEN, dan hebben we minder de tijd om naar andere hun leven te kijken!!!Blessings……Edgar het gaat jullie goed…….

 29. Edgar pak wat JIJ wilt pakken.
  Laat de gefrusteerden maar lullen, want zij willen jouw l..l zeker.
  Whahaha.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.