‘Huwelijk Edgar Davids en Olcay Gulsen dit jaar’

41

Edgar Davids en zijn vriendin Olcay Gulsen hopen nog dit jaar in het huwelijksbootje te stappen. “Als we naar Las Vegas vliegen, dan weet je dat we gaan trouwen”, vertelt de modeontwerpster aan RTL Boulevard. “Maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat we zomaar ergens trouwen waar niemand iets vanaf weet” aldus Gulsen.

Olcay Gulsen (Waalwijk, 20 juli 1980) is een Nederlands modeontwerpster van Koerdische afkomst en eigenaar van het kledingmerk Supertrash. Gulsen woont afwisselend in Amsterdam en Londen. Sinds juli 2009 heeft ze een relatie met de in Paramaribo geboren oud-voetballer Davids.

Het Nederlandse magazine Jackie verkoos Olcay Gulsen in 2008 tot ‘modeontwerper van het jaar’ en een jaar later selecteerde Quote haar als een van de dertig meest succesvolle vrouwen van Nederland. In augustus 2010 werd bekend dat de twee verloofd zijn.

Bekijk ook:


41 REACTIES

 1. Ik wens Edgar Davids en zijn vriendin Olcay Gulsen een heel mooi leven samen. In tegenstelling tot veel andere donkere voetballers heeft Edgar gelukkig niet gekozen voor zo’n botte slonzige boerin maar voor een vrouw met stijl. Succes Edgar.


  Maak melding

 2. Net als vele donkere voetballers die het gemaakt hebben kiest hij voor “the other wo-men”. zijn onze surinaamse zusters niet goeg genoeg voor ze.


  Maak melding

 3. Beste Anna_z: “n tegenstelling tot veel andere donkere voetballers heeft Edgar gelukkig niet gekozen voor zo’n botte slonzige boerin maar voor een vrouw met stijl”

  De frustratie en jaloezie blijft van je afdruipen. Wat ben jij toch zielig. Ik denk dat jij zelf een slonzige boerin bent, maar dan in uitvoering extra dark…..


  Maak melding

 4. @anoniem
  Ik kan me helemaal vinden in je reactie. Maar ik zou meteen voor racist uitgemaakt worden. Mijn kritiek op Calimerostan en de koloniale denkwijze van vele Surinamers wordt mij door velen namelijk niet in dank afgenomen. Dat neemt niet weg dat Olcay Gulsen heel veel stijl heeft. Net als onze Surinaamse zusters.


  Maak melding

 5. Omdat hij goed kan/kon trappen tegen een bal vindt men het belangrijk om ons te vertellen dat en met wie hij gaat trouwen? Ik wil net zo min weten dat hij (weer?) gaat trouwen als dat hij (weer?) gaat scheiden. Trouwen en of scheiden is een privé aangelegenheid van de twee betrokken personen, laat ze met rust, bemoei je niet met hun privé zaken. Toevallig ben ik wel met een Surinaamse getrouwd, waar ik nog steeds geen spijt van heb, maar ik heb Surinaamse en niet Surinaamse vriendinnen gehad waar ik nog steeds blij over ben dat ze weer uit mijn leven zijn verdwenen en ik niet met ze getrouwd ben, van een paar uit beide categorieën vind ik het eerlijk gezegd jammer dat ik ze niet meer zie. Dat de vrouw van Edgar geen Surinaamse is gaat niemand anders iets aan, misschien is zij wel de liefste vrouw die hij in zijn leven is tegengekomen, moet hij haar vanwege haar nationaliteit de deur wijzen om ons mooi gezicht? Ik zou gek zijn! Als hij een Surinaamse vrouw genomen had, die toevallig niet zijn eigen etnische achtergrond had, zouden er hier ook mensen zijn die het zouden afkeuren, je kunt niet iedereen tevreden stellen, daarom doe ik in zo’n geval wat ik zelf wil.


  Maak melding

 6. Onze Anna_Z maakt zich elke weer meer belachelijk……Zelfs als je denkt dat het niet meer kan…..

  We maken je niet voor racist uit, dat doe je helemaal zelf…..Kruip weer lekker in je hangmat….Surinaamse zuster……..tijd voor je medicijnen


  Maak melding

 7. @Henk Molenaar

  Lieve Henkie, begrijp me niet verkeerd. Ik heb heel veel witte Hollandse vrienden. Ik moet toch ook weten hoe ik de belasting moet oplichten.


  Maak melding

 8. Gaan de reacties over Edje of worden persoonlijke dingen hier uitgevochten?

  Kom gedraag je een beetje, dit geldt voor de personen die zich aangesproken voelen!!!


  Maak melding

 9. Edgar ik wens je heel veel succes met je vrouw in spe.Maar Zucht,Henk Molenaar,Wikileaks ik geniet echt van jullie .Ik lach me krom als ik jullie reacties lees.
  Als ik zo lacht vragen de buren altijd wat er aan de hand is. Want mi e lafu echt. Mi e lolo.Groetjes guys
  Glenny


  Maak melding

 10. @Glenn Pengel
  Ik hoor je echt lachen en het werkt aanstekelijk. Ik zie het helemaal voor me. De witte die tegen jou zegt: ik heb een hekel aan zwarten maar jij bent wel okee. En natuurlijk verschijnt dan die brede lach op jou gezicht. Net als in het boek: De negerhut van oom Tom. Ik zou zeggen, blijf lachen.


  Maak melding

 11. Zijn ze niet meer in het huwelijk getreden? Wat doet een Edje tegenwoordig? In de luwte, of heeft men geen interesse?
  Perfecte coach voor Natio!!


  Maak melding

 12. Dat hij geen Surinaamse neemt ligt aan de vrouwen zelf
  Als ze ongeschoold zijn misdragen ze zich en als ze geschoold zijn verbeelden ze zich


  Maak melding

 13. Laat die jonge met rust straks moet hij alimentatie betalen kijk naar ons overige zwarte voetballers allemaal failliet ding wit boeba tik ala money


  Maak melding

 14. Anna_z … Als je “stijl” had ,dan had je positief gereageerd.. Jaloers ??? Laat die mensen leven zoals zij dat zelf willen .. In Sur wordt er ook getrouwd tussen de verschillende bevolkingsgroepen .. DOMMIE .. Get a F&#÷ Life … Ga werken .. Of zoiets …


  Maak melding

 15. Wat een domme opmerkingen van figuren als Henk Molenaar en Zucht in het bijzonder, wat zijn jullie toch triest. Houden jullie toch allemaal je kop als je niets zinnigs te zeggen hebt. Wat zijn jullie toch zielig.


  Maak melding

 16. Edje van harte gefeliciteerd me matie , ik ben heel trots op je , bent een voorbeeld voor vele Suri’s je hebt een super goede keus gedaan ,
  onthoudt een ding koerden zijn strijders (PESHMERGAS) .
  veel geluk brada Edje yu na me EXEMPRE


  Maak melding

 17. Eindelijk…hij wordt moslim. Zie je …islam is de Echte religie…….ik hoop dat de meeste blaka Mang moslim worden…. bidden bij de moskee ..is rust gevend. Edgar….we noemen jou voor tan….habie habie….


  Maak melding

 18. Hee edje! Yere nohhh de LULlllll. Hmmmm Laat die man met rust.
  Een Surinamer krijgt ook alle kleuren of het een linkse; rechtse of midden in de roos
  En weet dat het altijd zó heerlijk binnen komt….
  brada…no spang en blijf genieten yere Edje!
  en yu dat Glenn Pengel ye lafu na tori nanga brat kanti fu yu mofo😂😂😂 snap je dat


  Maak melding

 19. Nou Edgar Ik had van jou wel wat meer klasse verwacht Er doen zich over deze vrouw zoveel negatieve verhalen de ronde Iedereen weet dat ze uit is op geld Denk goed na jongen


  Maak melding

 20. Hahahahah ik hoef ook geen Surinaamse vrouw hoor … waardeloze vrouwen vroeger hadden ze nog echte vrouwen nu zijn ze allemaal bijna verneukt en hebben een attitude van hier tot ginder…. plus ze zijn te jaloers geef mij maar Braziliaanse vrouwen scheelt weer weave kopen


  Maak melding

 21. Wat een trieste reacties. Ik zou me schamen om zo over mijn eigen volk te praten of over een ander.Mensen met een donkere huidskleur die schamen dat ze donker zijn.Dan moet je toch echt niet tevreden zijn met jezelf.Of je nou wel of niet met je eigen ras trouwt is keuze van jezelf en niks mis mee.Hoe meer mix hoe beter voor de wereld.Liefde aan elke volk.Geniet van jullie leven David.


  Maak melding

 22. Mensen mensen toch, waarom al die negative opmerkingen???Men bepaald hun leven en laten we ons meer focussen op onze eigen leven.Laten we DE LEVENDE GOD OP ZOEKEN, dan hebben we minder de tijd om naar andere hun leven te kijken!!!Blessings……Edgar het gaat jullie goed…….


  Maak melding

 23. Mensen, niemand bepaald voor een ander met wie hij of zij moet trouwen. Liefde kent geen kleur of ras. Please respect voor een ieder zijn keus.


  Maak melding

 24. Jonge jonge, wat een niveau hier.
  Gun elkaar het beste. Als zij dat willen en vinden dat het beste voor hen is, waar bemooei je je in vredesnaam mee?
  En dat ras-dingetje…hou daar mee op. Mensen beoordelen op hun uiterlijk of achtergrond……zo 2020 🤮
  gemodereerd

 25. Jesus die man gaat trouwen wens hem alle geluk toe..Deze bullshit gaat nergens over word toch volwassen sommigen van jullie.Ook al wil.hij met de dochter van bin laden trouwen i don’t give a damn is zijn keuze.En niemand is meer of minder dan een ander wij zijn allemaal een evenbeeld van god en allen kinderen van hem.

  Blanke.Bruine.Zwarte of gele ras …zie geen fucking verschil in want wij ademen allemaal.in en uit vanuut onze neusgaten en niet de ander vanuit zijn kieuwen.De wereld vergaat bijna en mensen zitten hier te zeiken als pubers iver iets dat hen geen dubbeltje opleverd….jammer hoor😠😠😠
  gemodereerd

 26. Byron, wat een domme reactie, liever een Braziliaanse, hahahaha er zijn zwarte Braziliaanse met krenten koppen. Bovendien staan de Braziliaanse vrouwen ook niet goed aangeschreven. Geef mij maar een grote brik. Idioot dat je bent.
  Hoe is het anno 2020 nu? Mevrouw de koerdisch Olcay gaat nu trouwen met de omroeper. Mijn zoon heeft een surinaamse vrouw vandaag aan de dag, is getrouwd, een vrouw met carriere, HBO niveau, mijn zoon in de ICT, maar ze hebben al 12 jaren een prachtig leven. Beiden een prachtige baan, en met de kracht en zegen van God een goed leven samen. Dus rot jij maar lekker op met jou Braziliaanse vrouwen.


  Maak melding

 27. Gefeliciteerd Edgar & Olcay!
  Trouwen met de liefde van je leven is 1 van de mooiste beslissingen die je samen kunt nemen.
  Niks geforceerd!
  Ik wen sjullie een super mooi leven samen toe.

  Verder lees ik alleen maar onzin hier die de meesten uitkraaien.
  Ik heb echt medelijden met jullie. Wat zal het leven toch misserabel zijn voor jullie allen die zo negatief over anderen spreken.

  Heb je niks leuks te zeggen, hou dan echt svp liever je mond dicht en stop met typen.

  Ook ik heb gekozen om te trouwen met een man die blank is…. Nationaliteit verklap ik niet!!
  Een beter leven kan ik me echt niet voorstellen met 3 fantastisch goed lopende zaken die wij samen runnen… (oh ja niet in Ned en ook niet in SU).
  Wat is het leven toch heerlijk met de juiste partner aan je zij!


  Maak melding

 28. Whahahaha Flower.

  Ahum, het is prinsjesdag, dus je hebt waarschijnlijk een oranje bitter op. Geeft niet hoor.

  Olcay is met Ruud.
  Dit artikel is van 2012.
  Nu de troonrede 13:30, kun je nog volgen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.