Film Sonny Boy niet naar Oscars

3

De Nederlandse film Sonny Boy van regisseur Maria Peters maakt geen kans meer op een Oscar. Dat blijkt uit de zogenoemde shortlist die de Academy, de organisatie die de Oscars uitreikt, woensdag bekend heeft gemaakt.

Op de lijst staan de negen buitenlandse films die nog kans maken op een nominatie voor een Oscar. De nominaties worden volgende week bekendgemaakt.

Sonny Boy is gebaseerd op het gelijknamige boek van Annejet van der Zijl. De film vertelt het waargebeurde verhaal van de zwaarbeproefde liefde tussen een Surinaamse immigrant (Sergio Hasselbaink) en een getrouwde blanke vrouw (Ricky Koole) in de jaren ’20, ’30 en ’40 van de vorige eeuw. Meer dan 400.000 mensen bekeken de film in de Nederlandse bioscoop. Binnenkort moet Sonny Boy ook te zien zijn in Amerikaanse bioscopen.

Bekijk ook:


3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.