Diplomatieke rel Nederland en Suriname gesust

28

Nederland en Suriname lijken een politiek gevoelig akkefietje in lieve vrede met elkaar te hebben afgewikkeld. Volgens Crimesite.nl. heeft het allemaal te maken met de (vorige) tijdelijk zaakgelastigde voor Suriname in Nederland David Abiamofo.

Zijn zoon is recentelijk in Nederland verdachte geweest in een misdrijf, maar is daarvoor niet vervolgd. Tegelijkertijd heeft vader David Abiamofo een klacht over een politie-inval in zijn woning ingetrokken. Bovendien is Abiamofo vervangen door de nieuwe zaakgelastigde Chantal Doekhie.

Volgens de Surinaamse krant De West zou de jonge Abiamofo ‘herhaaldelijk’ met de politie in aanraking zou zijn geweest. In Nederland zou de zoon verdachte geweest zijn in een misdrijf, maar vanwege zijn diplomatieke onschendbaarheid niet zijn vervolgd. Vader Abiamofo zelf had ook nog een appeltje te schillen met de Nederlandse politie vanwege een inval van een zwaar bewapend arrestatieteam in zijn woning. Deze twee zaken zouden ‘elkaar opheffen’ waarmee een diplomatieke rel zou zijn gesust. (Bron/Lees verder: Crimesite.nl).

Bekijk ook:


28 REACTIES

 1. waar rook is, is vuur…………….. wie zondigt moet op de blaren zitten.

  gewoon voor de rechter met deze zaak, voor de wet is niemand heilig.

  ok, nu begrijp je wat ik ermee bedoeld, dus ik hoef niet veel te schrijven,……..

  mvg.guru


  Maak melding

 2. Deze twee zaken zouden ‘elkaar opheffen’ waarmee een diplomatieke rel zou zijn gesust. Zaken kunnen elkaar dus opheffen en tegen elkaar weggestreept worden. Dit schept een precedent.


  Maak melding

 3. En waar is die grote smoel van lackin ???
  Slikken jullie lekker je braaksel in.
  Suriname wordt mooi voor aap gezet in de wereld.
  Ze kiezen een veroordeelde drugscrimineel als president die zijn veroordeelde zoon Dino Bouterse benoemt als Hoofd CTU en vervolgens geeft die criminele president gratie aan zijn criminele stiefzoon, en nu een diplomaat die met zijn criminele zoon weer negatief in het nieuws komt. En niet te vergeten dat die criminele president vergezeld van zijn veroordeelde drugs criminele vriendin een bezoek brengt aan Cuba.


  Maak melding

 4. Zo vader zo…………..!

  Het is me wat met die kids van de huidige regering.
  Als het niet gaat om D. de Laurentis dan is het X. Abia , X. v d Sannie en niet te vergeten Miss Touché, C . de schoenengooier etc. etc.

  “Afgelopen woensdag 18 januari 2012 tijdens de gebruikelijke Nieuwjaarsreceptie van de koningin te Amsterdam heeft de tijdelijke zaakgelastigde, de TZ, van de Surinaamse ambassade te Den Haag, mevrouw Chantal Doekhie officieel en formeel, acte de présence gegeven.”
  Dus toch…..

  “Gezien de non-geaccrediteerde diplomatieke status van mevrouw Doekhie, rijst nu de prangende vraag, hoe de TZ zich toegang heeft weten te verschaffen, tot dit hoogste officiële, formele, stringente selecte diplomatieke gezelschap buiten de wetenschap van de Nederlandse Ministerie van Buitenlandse zaken?”
  Tsja, hij ontkend, maar ze is toch jullie “amba” hiero.

  Bron: http://suriname.nu/101/gfcnieuwssuriname.html

  Meid, wanneer komt die pic uit waar je naast Bea staat of mss naast Willempje, Whahahaha…
  Vol verwachting klopt ons hart!


  Maak melding

 5. Onze geliefde president DDB, heeft nog een lange weg te gaan, om het koninklijk huis qua crimes in te halen. Hij heeft geen SS verleden, vergeleken met Argentinie maar een paar collaborateurs gedood, geen smeergelden van Lockheed, geen kinderen hier en daar in de wereld, geen grote belangen in al die bedrijven die op basis van bloed hun kapitaal in Indonesie, Nigeria, Suriname, Curacao enz enz vergaard hebben. Nederlanders kijk naar je eigen shit! ga je daar over schamen! dan heb je geen tijd om naar een ander land te kijken, tenzij je een autist bent, wat voor een heel groot gedeelte van de nederlandse bevolking op gaat. autisten hebben geen gevoel en geen zelfkennis en geen invoel vermogen en geen geweten.


  Maak melding

 6. MR ZUIDOOST leeft zolang onder en met autisten dat hij nu zelf autistisch is, en een uitkering geniet van de door hem zo verguisde ned. en de nederlanders. doet mij denken aan een ander bekend forumlid, die heeft ook van die trekken,naast haar andere borderline gebreken. grasgriezels zijn het……….


  Maak melding

 7. Ja ja, waar blijven de reacties?Stelletje criminelen hebben ons voor schut gezet.Is dit de schuld van de Nederlanders?Wat doen ze nog daar?Er uit trappen allemaal.NDP, jullie hebben heel hoog gescoord in die paar maanden.Wij blijven lachen en genieten.Dit is wat het volk wilde.

  Danitia


  Maak melding

 8. Bouta is niet tevergeefs een nazaat van de oudste bewoners van dit continent. In tijd zullen alle emigranten uit Afrika, India, Indonesie, China, kaarkong er achter komen welke brugfunctie deze Indiaan vervult ten faveur van zowel Suriname als het volk van Suriname. Wait and see what’s going to happen. Stop met alle vuilsmijterij. Er is geen tijd om tijd te verliezen.


  Maak melding

 9. DDB is volgens zeggen i.d.d. een nazaat van de oudste bewoners van Suriname. Het oerwoud hebben ze echter ondanks jaren in Europa en de stad Parbo niet uit hem kunnen krijgen.
  Hij heeft zijn pijl en boog verruild voor Uzis.
  Je kan een varken uit het bos halen, maar het bos kan je niet uit het varken halen.


  Maak melding

 10. Paraatje,

  Sorry, deze ga je verliezen.
  Bout is geen Indiaan. Dat was een act, om die emotionele stemmers binnen te halen.
  Ooit ergens op deze mooie aarde een “kale” Indiaan gezien, ikke niet?

  Open your eyes, het doet zeer, maar, dat duurt maar even hoor.
  Het eerste wat hij heeft gedaan, is zich distantiëren van de creolen.
  Zijn grootste vriendjes zijn de geldschieters, Hindoestanen.
  Maar je hebt wel gelijk; de voetenjongetjes zijn de creolen.
  Dit doet erg zeer, zeker omdat hij pretendeert, niet etnisch te zijn en niet in hokjes te denken.
  Tek you eye loekoe…….

  Meester in de verdeel en heers –politiek; zijn blauwdruk is Delfts-blauw!

  En daarom zijn jullie boos op Venetiaan, die was een President voor ALLE Surinamers.
  Hij heeft nooit de creolen voorgetrokken,doet Obama ook niet.
  Denk maar niet dat Bout dit gaat doen, he’s using you!!!


  Maak melding

 11. Leuk dat de (stief) kinderen van de gerespecteerde Surinaamse leiders/politici zo goed zijn opgevoed dat ze zich prima gedragen als nette burgers. Net als hun ouders hebben ze ALLEMAAL een strafblad.


  Maak melding

 12. Mr Zuidoost is weer wakker. Pak je spullen en zeg je uitkering af en ga lakker naar jou geliefde Suriname als je zo ontzettende pesthekel aan Nederlanders hebt. Weest een vent en toon een ons zelfrespect.


  Maak melding

 13. JA @ MR ZUIDOOST: Nu hoor je het eens van een ander. Inpakken wegwezen,enkele reis graag, en s.v.p. ned. paspoort inleveren op de ned. ambassade in Parbo.


  Maak melding

 14. @Henk Molenaar
  Dus iedereen waarmee je het niet eens mee bent heeft een uitkering en moet maar oprotten. Zo ken ik je weer. Typisch PVV-gebral. Jouw regering in Calimerostan wordt gedoogd door een extreemrechtse fascistische bende. Van deze bende bestaat een groot deel uit mensen met een strafblad. Ordinaire criminelen dus. Jouw gebral heeft precies dezelfde toon als lieden van deze beweging. Af en toe kun je je niet inhouden en komt de horkerige PVV toon naar boven. Maar jij bent wel haantje de voorste om mij en anderen van racisme te beschuldigen. Typisch PVV.

  @zucht
  Voor jou geldt min of meer hetzelfde. Gewoon zielig. Als jullie geen discussie kunnen winnen stappen jullie over op aanvallen laag bij de grond. Maar het is gewoon een zwaktebod. Argumenteertalent ontbreekt volkomen bij jullie. Wat over blijft is straattaal en complete onzin. Ik verwacht dan ook de zoveelste voorspelbare reactie. Als een reactie jullie niet aanstaat dan volgen de clichés: borderline, autistisch, racistisch, uitkering en nog meer bla bla bla. Er zullen maar weinigen zijn die jullie serieus nemen. Maar vermakelijk blijft het wel.


  Maak melding

 15. Beste Anna_Z: Probeer eens uit een ander vaatje te tappen. Wij worden een beetje moe om elke keer dezelfde onzin van jou hier aan te horen. Jou regering bestaat niet anders dan uit criminelen en zelfs hun kroost is crimineel.


  Maak melding

 16. Er hangt weer wat adacadabra in the air van een voodoopriesteres en femme fatale, clamity jane met allemaal spookverhalen die een horror diner aan het bereiden is,dus straks allemaal onetisch voedsel op tafel. lees en huiver. daarna deleten en verwijderen van de harde schijf………..que mala eres….


  Maak melding

 17. @Henk Molenaar @zucht
  Precies zoals voorspeld. Steeds weer dezelfde onsamenhangende mantra. Argumenteren, ho maar. Wel onzinnige uitspraken doen. Hebben jullie echt niet beters te doen dan simpele oneliners de lucht in slingeren. Het is steeds weer hetzelfde voorspelbare liedje. Iedereen die jullie reactie leest kan constateren dat jullie zijn van het type: talking loud and saying nothing. Die constatering is pas echt vermoeiend. En malle Henkie, die is zo arrogant dat hij dat niet eens door heeft. Wij worden moe! Wie is wij! Je bedoelt zeker de PVV-tokkies waarmee jij je omringt. Ik vind het heel begrijpelijk dat jullie moe van me worden. PVV-ers dulden immers geen enkele kritiek. En onze puberale driewieler zucht volgt maar al te graag malle Henkie in zijn warrige PVV-logica. Triest, diep triest. De lamme leidt de blinde.


  Maak melding

 18. E. Boereveen veroordeeld voor het opzetten van drugslijn naar Amerika,Desi Bouterse veroordeeld voor drugshandel,Dino Bouterse veroordeeld voor zware criminaliteit,Ronny Brunswijk veroordeeld voor drugshandel,Erol Alibux veroordeeld voor oplichting van de staat Suriname voor meer dan half miljoen euro allemaal gasten met een strafblad.
  Kan jij die namen opnoemen van die pvv’ers met een strafblad en ook de feiten waar ze voor veroordeeld zijn. a.u.b


  Maak melding

 19. WIKKILEAKS: Laat gaan. behalve haar borderline heeft ze ook al last van het omgekeerde stockholmsyndroom.Ze wil aandacht maar die krijgt ze niet van mij. Ze word en is in het verleden keer op keer afgewezen in Calimerostan ( om begrijpelijke reden) dat heeft haar gemaakt tot wat ze is. Het Pieterbaancentrum en het PCS hebben ook al de hoop opgegeven, rest voor haar/hem/het nu alleen nog het debieleninternaat voor rasidioten.


  Maak melding

 20. ik ben de bewoneer ik vind het zwaak van suriname .
  ben zelf met een rechtzaak tegen de staat begonen .
  suriname laat het weer afweten schame me want ik weet dat ikonschuldig bent


  Maak melding

 21. Dada Desi ontbiedt zijn ministers en overige naaste medewerkers voor een spoedbeleg in ocer,staat op het podium,..en bralt het volgende door de microfoon…

  …wil e e n ieder zonder strafblad deze ruimte verlaten…

  ..en toen stapte Wonny Boedhoe van Fin. op 🙂

  PVV is NDP

  Switie Anna….Odi odi


  Maak melding

 22. Natuurlijk ga jij het niet wagen om de feiten op te noemen waarvoor die PVVers een strafblad hebben omdat je weet dat die figuren die jij aanbid veel ergeren dingen hebben gedaan het gaat om moord,genocide, drugshandel en mensenrechten schending.


  Maak melding

 23. @PASEW: LOL!!!!!!

  WIKKILEAKS: het verschil tussen de NDP-ERs en de PVV-ers met een strafblad is dat als de PPV-ers door de mand vallen ze en enkeltje hoofduitgang krijgen, de criminele NDP-ers daarentegen die krijgen een lintje.En de NDP groupies doen en plas heffen het glas en laten alles zoals het was.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.