‘Henny Huisman haalde Surinamer in huis’

30

De Nederlandse presentator Henny Huisman was afgelopen weekend te zien in de eerste aflevering van het nieuwe RTL programma ‘Home Is Where The Heart Is’. Hij nam de Surinaamse Lorenzo onder zijn hoede. Lorenzo is 22 jaar en op 12-jarige leeftijd op straat gezet door zijn adoptiefamilie met alle gevolgen van dien.

Huisman kijkt volgens Mediajournaal.nl tevreden terug op de week dat Lorenzo bij hem woonde. Ik denk dat wij Lorenzo in deze dagen zijn eigenwaarde hebben teruggegeven. We hebben echt een band opgebouwd. Het is een hele lieve jongen. Ik heb zijn telefoonnummer en we hebben nog contact.

Huisman heeft wel getwijfeld of hij mee zou doen aan het programma. Dit is wel een programma waarbij je hele gezin in beeld komt, zegt hij bij TVGids.nl. Tegelijkertijd vond ik dat ik nu iets goeds kon doen met mijn bekendheid, iets met maatschappelijk nut. Ik heb tenslotte ook in de meest lullige spelletjes gezeten.

Aan het eind van de aflevering mocht Lorenzo ook terug naar Suriname om zijn familie na lange tijd te bezoeken.

Bekijk ook:


30 REACTIES

 1. De decadentie heeft al een tijd ook toegeslagen op de Calimerostaanse televisie. Men weet van gekkigheid niet meer wat men moet bedenken om de aandacht van de kijkers vast te houden. Het gaat alleen maar om kijkcijfers. Ik hoorde van een ranzig programma waar lieden zich overgaven aan kannibalisme en nu weer het zoveelste domme programma erachteraan. Maar ach, dan heeft men weer wat om over te praten en met dit programma kan weer een schuldgevoel onder het tapijt geveegd worden. Misstanden in een maatschappij los je op met goed beleid en niet met programma’s die alleen maar de zakken van enkelen vullen. De families de Mol en van der Ende hebben weer geld genoeg om een volgend dom populistisch programma te bedenken. Dit noemt men in Calimerostan ondernemen.


  Maak melding

 2. Ik zou zeggen kijk naar STVS en luister naar kakantri hoe geweldig jou super president het doet in het buitenland.
  Laat ons hier met familie de mol en Van der Ende.
  Succes met jou eigen kim il sung.


  Maak melding

 3. Beste Anna_Z: ik heb mij de afgelopen maanden meer geergerd aan de Surinaamse TV die wordt overspoeld door propaganda filmpjes van grote leider Bouterse………..


  Maak melding

 4. En nog wat Anna_Zuribabwe: Een beetje ambitie en vakkundigheid zou de Surinaamse tv ook geen kwaad doen. Negen van de tien keer wordt er een camera gericht op een oersaaie toespraak en laat men de camera 20 minuten doorlopen en gaan de journalist een pilsje pakken. Nederlandse tv producenten zoals Endemol en Eyeworks behoren tot de grootste en beste in de wereld met vestigingen wereldwijd en succesvolle formats. En dat vor een piepklein landjes…..Toch knap!


  Maak melding

 5. De surinamse radio/televisie die is pas goed en inventief bezig. Nos/Rtl journaals, programma spoorloos, nieuwsitems overnemen uit de ned. media, overigens zonders autuersrechten te betalen. En dan hebben we het niet over de houtje touwje en cencuur journalistiek en omroepers en verslaggevers en jounalisten die die naam niet verdienen , die amper uit hun woorden komen nederlands praten waar de honden geen brood van lusten. maar er zijn wel en paar goede verslaggevers: Henna Draaibaar, Ninan Jurna om maar een paar te noemen.


  Maak melding

 6. echt hoor anna_z, je bent echt erg hoor..op alles maar echt op alles heb jij toch zo een bloed hekel aan alles wat met Nederland heeft te maken. ik zou zeggen laten die surinaamse tv zenders een voorbeeld nemen van hoe er een programma gemaakt wordt. Al hoe goed men het ook bedoeld..jij zal ten alle tijden spijkers op laag water zoeken en in jou beleving afkeuren omdat iemand in jou calimerostan het weer heeft gedaan..hou toch op mens..je stoort nu echt dit forum mang.


  Maak melding

 7. @wikkiLeaks
  Ik merk dat je dol bent op tv. Je favoriet is vast Paul de Leeuw. Ik kijk zelf nooit tv. Alleen maar voor de tv hangen kan schadelijk zijn voor de gezondheid. Zorg dat je niet alleen maar tv, bier en chips consumeert maar regelmatig beweegt. We willen je echt niet missen op dit forum.


  Maak melding

 8. Hoelang zal deze jongen het uithouden.
  Straks is hij weeeer aan het roven en stelen , dan ga je horen het is weer een surinamer.
  Intusen heeft henny wel genoten van zijn bekendheid.
  Het was net als damaru, het liedje is gezongen door hem maar meeneer smit strijkt met de eer.
  Stelletje hypocrieten
  un no mus seri oen srefi


  Maak melding

 9. Ik heb het over de decadentie van bepaalde Calimerostaanse producties en meteen voelen de zwarte pieten Henk Molenaar, wikkiLeaks, zucht en gica zich aangesproken. Ik ben niet Calimerostan met Suriname aan het vergelijken. Ik lever slechts kritiek op de decadente zakenvullende televisiemakers van Calimerostan. Ze geven geen ruk om deze jongeman. Het gaat om geld en kijkcijfers. Maatschappelijke problemen kunnen het best worden opgelost door gericht beleid van de politieke leiding. Wat kan begrijpend lezen voor sommigen toch moeilijk zijn.


  Maak melding

 10. Anna_z: Als je nooit televisie kijkt, wat geeft jou dan het recht om over programma’s te oordelen? De Nederlandse televisie staat qua niveau 2000% boven de Surinaamse, ondanks jou ultra-linkse gedachtengang. De Surinaamse media-bazen zijn zelfs niet eens bereid een bijdrage te leveren aan het gebruik van geluidsdragers, hetgeen in Nederland al tientallen jaren geldt. En wat is decadent? Is geld verdienen decadent? Is het maken van programma’s die jou toevallig niet aanstaan decadent? Weet je wat het is, Anna_Zielig? Jij bent zo’n slaaf van je eigen gedachtengang, dat je nog steeds niet VRIJ bent. Je acepteert niet dat er mensen zijn met andere gedachten, dat er mensen zijn met een andere huidskleur, dat er mensen zijn die andere meningen hebben, nee: Jij bent de enige die de wijsheid in pacht heeft! Ga eens een keer bij jezelf te rade!


  Maak melding

 11. Wellicht dat we met z’n allen een programma moeten schrijven voor endemol met als onderwerp “Gekkie als sint en zijn hulpjes pieten Jorka Liba, Bakru zwarte piet (zucht, wikipiee, W.Whome)”.

  Met deze lui haal je de hoogste kijkcijfers aller tijden.


  Maak melding

 12. Die Anna_Z toch, wat een commentaren kan die geven. Ik lig letterlijk in een deuk van het lachen om zoveel dommigheid. Maar ze is wel de smaakmaker(ster) op het forum van Waterkant. Petje af !


  Maak melding

 13. De pijlen van Wikileaks hebben klaarblijkelijk maar 1 stootrichting. Hoost en GMAP zullen wegebben wanneer aan die stootrichting ook een einde is gekomen. En dat kan nog heel lang duren Sribi.


  Maak melding

 14. Henna en Nina zijn kei van meiden omdat ze in ’t zo gehaate Ned hun opleiding hebben genoten. En zie meteen ’t verschil tussen de Suries Limbo,Guno en al’t andere niets zeggende rommels op de radio en tv in Su.En we moeten al’t andere in Ned zoals de subsidihoer Glenn Codfried(alles wat de klok slaat bij deze kerel is subsidi en nog eens subsidi) niet vergeten eigenlijk dat heel team van mart radio soso leeghoofden.Hebben jullie Ricardo de Sous gezien en gehoord bij sky tv sjonge jonge soso bebou.Je lach je rot man.Ding boi vaja.Geef me mevr Liesbeth,Romeo Hoost,Ruben,Sisa Afi men Wit Julian,maar derest kan gaan slapen,of echt een media opleiding volgen a no training fu 6 weken,maar een opleiding van 6 jaar,want met deze nietszeggende kerels licht je dat Su volk verkeerd voor en in. odi odi
  Glenny


  Maak melding

 15. Anna_Zimbabwe: “k lever slechts kritiek op de decadente zakenvullende televisiemakers van Calimerostan”

  Anna_Z dagtaak is het ongefundeerd kritiek op alles wat uit Nederland komt. Opvallend is ook dat ze beweerd geen belangstelling te hebben voor nieuws. kranten tv-programma’s uit Nederland maar wel elke dag precies weer wat daar gebeurd. Ik denk dat onze Anna nog steeds woont in het door haar zo gehate Nederland.


  Maak melding

 16. Henk Molenaar,

  Een piepklein landje waar kleine kinderen door priesters worden misbruikt, waar drugsgebruik gedoogd wordt, waar pedofilie het meest voorkomt dan in andere landen, waar racisten het land medebesturen,
  waar ‘witte boorden’ corruptie net zo groot is als
  de ‘gewone’ corruptie in Suriname, waar je de verdoemenis in wordt geholpen wanneer je openlijk
  durft uit de spreken over de misstanden binnen de overheid (de klokkenluiders!), waar massamoorden
  (Rawagedeh,indonesië) begaan door Nederland in de doofpot verdwijnt, een land dat Bouterse “índirect” heeft geholpen om aan de macht te komen, een land dat daarom medeverantwoordelijk is voor de decembermoorden in Suriname…

  Nederland, waar een piepklein landje groot in kan zijn…(??)


  Maak melding

 17. ANNA_Z heeft zich alweer als een sluwe bedriegster en pathologische leugenares laten kennen. Keer op ker beweren gen Ned. televiesie te kijken omdat het haar niet interesseert, maar is wel volledig op de hoogte van de decadente zakkenvullende televisiemakers uit Calimerostan. die info heeft ze vast doorgekregen tijdens haar voodoo rituelen en haar glazen bol.


  Maak melding

 18. Beste dubbelmoreaal ( volgens mij gewoon Anna_Z)

  Leg mij dan eens uit waar elke jaar weer tienduizenden mensen uit heel de wereld asiel aanvragen in Nederland en hier dolgraag hun toekomst willen opbouwen.


  Maak melding

 19. Beste forumleden, denk aan jullie hart. Ik geef gewoon mijn mening. Meningen zijn subjectief en absolute waarheden bestaan niet. Blijf denken aan deze wijze woorden uit een boek over Voltaire:

  Ik ben het niet eens met wat u zegt, maar ik zal uw recht om het te zeggen tot mijn dood verdedigen.


  Maak melding

 20. @zucht

  Dit item gaat toch over een Calimerostaans televisie programma. Er wordt toch beschreven wat er in het programma gebeurde. Ik reageer op het artikel “Henny Huisman haalde Surinamer in huis”. Dat ik heb programma niet heb gezien is daarbij irrelevant.


  Maak melding

 21. Wat voor een uitermate kinderlijke opmerking is dat, meneer Molenaar.
  Omdat arme sloebers uit andere landen een betere toekomst zoeken in Nederland maakt dat al het andere onbelangrijk ?? simplistisch hoor!
  Zo is het wel heeel erg makkelijk om al het andere te verdoezelen.

  Zo heeft elk land wel z’n voordelen.
  Jaarlijks gaan er ook duizenden blanke stagiaires
  hun heil zoeken in Suriname en ook mensen uit China, Haitie en Guyana willen graag hun brood verdienen in Suriname maar dat maakt Suriname nog geen heilstaat.
  duuh !

  p.s. who the hell is anna-Z ???


  Maak melding

 22. Dubbel Moraal: weer zo’n kromme redenering. De stagaires komen naar Suriname om er te werken en studie. Die zijn de Surinaamse maatschappij niet tot last. Integendeel. De tienduizenden asielzoekers die Nederland aandoen ontvluchten armoede en moeten door de Nederlanders worden opgevangen, Dat kost Nederland honderden miljoenen per jaar. We kunnen deze armoedzaaiers die tientallen jaren op kosten van Nederland hun leven weer oppakken ook naar Suriname sturen. Kijken of ze daar met open armen worden ontvangen.


  Maak melding

 23. anna_z,
  Sorry maar jij bent te voorspelbaar.
  Sjaan Heeft jou voortreffelijk omschreven dus ik verdoe mijn tijd niet aan figuren al jou die gewichtig willen doen.


  Maak melding

 24. Please meneer Molenaar, wees alstublieft niet zo naïef.
  Nederland is een zeer rijk land en Suriname is een arm land die de weg omhoog ziet te vinden.
  Dus allicht zal Suriname niet in staat zijn duizenden
  asielzoekers op te vangen.

  Overigens is Nederland verplicht asielzoekers op te vangen omdat zij net als andere rijke landen
  zich heeft gecomitteerd (het verdrag hebben getekend)
  aan de conventie van Geneve betreffende de status van vluchtingen in 1951.
  Het verdrag is dus nu als een hebie om de nek van Nederland waar ze niet onderuit kunnen. Of ze willen of niet. op basis van het verdrag zijn ze verplicht asielzoekers op te vangen. Dus zo geheel vrijwillig is het ook weer niet. Toevallig.


  Maak melding

 25. @DUBBELMORAL: Nederland is alleen verplicht asielzoekers op te nemen die vervolging vrezen in eigen land.
  95% van de asielaanvragen gaat om gelukzoekers en economische vluchtelingen. dat is even wat anders dubbelmoraal, dus niks geen verplichting. 95% word ook afgewezen als zijnde asielzoekers.ga je huiswerk opnieuw doen je hebt en onvoldoende.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.