Stoffelijk overschot vermiste man gevonden

5

De sinds 20 december vermiste Legino Zijler is gisteren gevonden in het water bij het Max Euweplein in Amsterdam. Een voorbijganger nam contact op met de politie. Duikers van de brandweer haalden het stoffelijk overschot uit het water. Onderzoek heeft uitgewezen dat er geen sprake is van een misdrijf meldt AT5.

Zijler werd volgens de zender als vermist opgegeven na een avond stappen. In de vroege ochtend van 20 december werd hij rond half 5 voor het laatst gezien in de omgeving van het Leidseplein. Legino ging die avond te voet op pad van het Leidseplein naar IJburg. Volgens de politie was hij onder invloed van alcohol en ‘onvast ter been’.

Zijn moeder sprak vorige week nog met AT5 en gaf aan nog hoop te hebben:

Bekijk ook:


5 REACTIES

 1. Ja, Mary, vooral als ze onder invloed van alcohol en onvast ter been zijn. Kom op, zeg! Triest voor Zijler en zijn familie, maar zoals de Amerikanen zeggen: Shit happens!


  Maak melding

 2. Volkomen gelijk heb je Mary .
  Maar ik denk dat de gemeente Amsterdam prioriteiten geeft aan de prestieuse projekten o.a ,het Noord-Zuid lijn , renovatie van het Rijks-museum en zware subsidie aan de GMAP van de ene E.Loost(hahaha)!!!

  Aan de nabestaanden , mijn welgemeende condoleanties , krakti en heel veel liefs .
  Moge de Almachtige zijn nederige dienaar verwelkomen in Zijn Hemels-paradijs .
  Rust zacht , lieve Legino
  Wij zullen jou nooit vergeten !!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.