Royston Drenthe wil terug bij Feyenoord

10

Royston Drenthe is niet van plan nog heel lang in het buitenland te voetballen. De 24-jarige flankspeler, die momenteel uitkomt voor Everton, mikt op een terugkeer bij Feyenoord binnen twee á drie jaar. Dat schrijft NUsport.nl.

“Ik keer daar zeker terug. Feyenoord doet het weer goed hè? Wanneer? Zeker voor 2015. Ik wil nog een beetje explosiviteit hebben. Wil zeker niet als pinch hitter terugkeren” vertelt hij in het magazine van NUsport.

Lees de complete reportage vanuit Liverpool, waarin Drenthe uitgebreid ingaat op zijn tijd bij Real Madrid en Herculés Alicante in het magazine van NUsport.

Bekijk ook:


10 REACTIES

 1. Hhahaahahaha, geloof hoop en liefde.
  Hij heeft nu een goede bankrekening maar op voetbal gebied is hij geen moer opgeschoten, terwijl als hij had gekozen voor de optie kopen en verhuren aan Feyenoord dan was hij vandaag verder in zijn ontwikkeling.


  Maak melding

 2. Onze Royston heeft zich ernstig laten misbruiken door zijn familie. Hij moet in Madrid 15 aangewaaide neefjes en nichtjes onderhouden die op zijn zak teerden.


  Maak melding

 3. Om hem moverende redenen doet Royston datgene waarvan hij denk dat goed genoeg is voor de man ergo, “hij bepaalt!”
  Wat zijn wij over het algemeen toch voor verbeten- en negatieve mensen? Mind your own businesssssss!!!!


  Maak melding

 4. veel van dit soort talentvolle voetballers gaan te snel naar het buitenland, ze kiezen eerder voor het grote geld dan voor hun sportieve cariére.
  Dus achteraf mag gesteld worden dat de keuze voor real madrid sportief niet een goede keuze is geweest.


  Maak melding

 5. Alle voetballers stellen dezelfde vraag: welke club betaalt het meest? De praktijk is ook meestal dat de beste betalers ook de grootste clubs zijn; dus mensen hou op met dat gewauwel………….. Wat zouden jullie doen?? Kletskoppen!!


  Maak melding

 6. […] De club verhuurde hem onder meer aan Hercules Alicante en Everton. Dit jaar probeerde hij tot tweemaal toe met Feyenoord te praten over een terugkeer naar Rotterdam, echter zonder resultaat.Gaat Royston […]


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.