SLM prominent aanwezig op Vakantiebeurs

7

De Surinaamse Luchtvaart Maatschappij(SLM) is ook dit jaar weer prominent aanwezig op de Vakantiebeurs die wordt gehouden van 11- t/m 15 januari in de Jaarbeurshallen in Utrecht. Tijdens de Vakantiebeurs kunnen bezoekers in de SLM stand meedoen aan de Altijd-Prijs-Actie van de SLM die flinke kortingen biedt op retourtickets Amsterdam-Paramaribo. Ook de zusterbedrijven Mets Travel & Tours en Hotel Residence Inn doen mee aan deze unieke Altijd-Prijs-Actie.

Ook een vaste traditie van de SLM op de vakantiebeurs is de zeer aantrekkelijke 3=2 actie. Door deze unieke 3=2 actie koopt u 3 retourtickets Amsterdam-Paramaribo en betaalt u er slechts 2. Zo wordt een reis en/of vakantie naar Suriname wel heel aantrekkelijk.

De SLM zal Suriname op de Vakantiebeurs presenteren als “Gateway to the Caribbean”. De SLM biedt namelijk de “Caribbean Airpass” aan waardoor een verblijf in Suriname op een voordelige manier gecombineerd kan worden met een strandvakantie op één van vliegbestemmingen van de SLM in de Caribbean.
Overigens valt ook het bruisende Miami in Florida onder de bestemmingen van de ambitieuze SLM.

In totaal nemen meer dan twintig Surinaamse bedrijven deel aan de Vakantiebeurs, één van de grootste vakantiebeurzen in Europa. De SLM stand(FOTO) is te vinden in Hal 1 stand nr. D 046

Bekijk ook:


7 REACTIES

 1. Het is goed uitgekiend door de slm.
  Nu dat niemand met ze wil reizen, vanwege mankementen aan het vliegtuig en onervaren personeel worden er kortingen gegven.
  Waarom maken ze niet een mooie prijs voor iedereen zodat ook de kleine man het kan betalen.
  Zo heb je meer toeristen dan deze idiote en mismakende aanbiedingen.
  A tang so

  ps: zorg voor meer toestellen, dat zou de mensen meer overuigen dat het ook goed gaat met de slm.


  Maak melding

 2. SLM, wat een Zeeuwse “zunigheid”!

  Jullie zijn dit jaar vijftig jr. Waar blijft de traktatie in de vorm van goedkope tickets?
  Of komt dit nog?

  Vijftig jr. is een mooie leeftijd om de balans op te maken lijkt mij.


  Maak melding

 3. Bedankt voor zo een actie moet iedere jaar gehouden worden maar optijd melden een jaar van te voren dan kunnen we 3x boeken voor het hele jaar.Sorry ik weet niet hoe het werk graag informatie erover ? Alleen laagseizoen of hoogseizoen aub watvoor actie en hoe te gebruiken. Bijvoorbaat hartelijk bedankt.


  Maak melding

 4. Ik vind het pure oplichterij. wel. je moet met 3 pers. reizen zelfde dag heen en zelfde dag terug. bepaalde dagen mag je maar vliegen je kunt niet zelf kiezen. Omgerekend ben je 650 euro kwijt per pers. Normaal rond deze tijd kost een ticket tussen 600 en 650 e. Dus waar zit de voordeel. het idee 3 halen 2 betalen maakt ons lekker.Verder is de ticket nu 780 e. Dus zou je zeggen 130 e voordeel. Ja, zo kan het nog leuker, verhoog de ticket naar 1000euro dan heb je 350 e p/p voordeel. De mens wordt misleidt door slm, maar dat misleiden hebben ze van huis uit. grt


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.