Barbadiaanse REDjet wil vliegen op Suriname

11

PARAMARIBO, 5 jan – De Barbadiaanse vliegmaatschappij REDjet wil vliegen op Suriname. Dit meldt de Ware Tijd. Volgens minister Winston Lackin van Buitenlandse Zaken zal ook toestemming worden gegeven. De puntjes worden nu op i gezet. Nog even en het is profiteren van goedkoop reizen naar Barbados. De SLM is daar niet voor te vinden.

Het bedrijf sloeg een aanbod van de regering af om op Barbados te vliegen. Het verzoek van REDJet om landingsrechten is dan ook welwillend ontvangen. Dat het opstellen van regionale routes vanuit Suriname gevolgen kan hebben voor de SLM, moet er maar bij komen. Volgens Lackin heeft het “nationaal belang” de voorkeur. Bovendien heeft de SLM altijd nog de gelegenheid nieuwe bestemmingen op te nemen.

Het heeft er in elk geval veel van dat REDjet binnenkort Suriname aandoet. Het gaat er vooral om het land makkelijk bereikbaar te krijgen voor toeristen en zakenlieden. Er lopen ook gesprekken met het Braziliaanse GOL en Copa Airlines van Panama. Als het even kan, wil Suriname zich beschikbaar stellen als aanknopingspunt in de regio. Goedkoop vliegen is het kenmerk van REDjet. Het bedrijf vliegt al op Guyana, Jamaica en Trinidad & Tobago.

Bekijk ook:


11 REACTIES

 1. SLM zou ook goedkoper kunnen vliegen door te gaan bezuinigen op veel dingen. Maar ze vertikken het, dus logisch dat er met prijsvechters onderhandeld gaat worden. Het volk is belangrijker dat SLM.

  Nu wordt het ook tijd om serieus te gaan onderhandelen met transatlantische prijsvechters, ipv met de dure, monopolistiche SLM/KLM, te vliegen. Het volk is al genoeg, door deze uitbuiters uitgemolken. Eventueel kunnen Argentijnse en Braziliaanse transatlantische vluchten een tussenstop maken op Zanderij. Dat zijn er tientallen per dag. Als we richting toerisme, bevordering op willen gaan, moeten er veranderingen komen. Door de statische houding wordt dit alleen maar bemoeilijkt.


  Maak melding

 2. WELCOME REDJET, EN HOPELIJK GAART DE SLM OOK NAAR BARBADOS EN ANDERE BESTEMMINGEN BINNEN ONZE REGIO VLIEGEN. HET IS NU GEEN TIJD VOOR VRIENDEN DIENST HOOR.
  BEGIN NU AL TE KIJKEN HOE JE DEZE CONCURENTIE-STRIJD GAAT AANPAKKEN JA.


  Maak melding

 3. Beste redactie van waterkant.net.

  Ik ben een vaste lezer van deze webside en reageert regelmatig op artikelen die hier geplaatst worden.

  Als ik het goed heb is dit de zoveelste keer dat jullie de lay out van de krant proberen te veranderen.
  verandering betekend neit altijd winst of een voordeel of vooruitgang. Soms moet je vasthouden aan waarmee je je bekendheid hebt verkregen.

  Bij deze nieuwe lay out voel ik mij niet verbonden met deze krant. Dus graag weer naar hoe het was.

  Met vriendelijke groet,
  Alfa


  Maak melding

 4. Ik ben benieuwd!

  Het is goed toeven op Barbados; witte stranden, “blauwe” zee, heerlijk eten, fantastische muziek(homeland Rihanna) en hele lieve mensen.

  Laterzzz als wij oud zijn willen wij overwinteren in suri en vandaar uit het Caraïbisch gebied en Latijns Amerika bezoeken, stukkie goedkoper.

  Dus lackin doe je best maar, zoveel mogelijk goedkope deals sluiten. Ahum, wel kwalitatief goedgekeurde lijners uitzoeken aub.

  Henkie pats en Henk Molenaar wat d8ten jullie van een bezoekje aan specsavers, de letters zijn prima hoor…..


  Maak melding

 5. The End!

  Staat er aan het eind van elke film. En dat kan voor SLM betekenen dat The End ook dichtbij is indien een aantal andere maatschappijen worden toegelaten.
  REDjet is niet de enige die wil. Air France en de Brazilianen willen ook. Dan vlieg ik van London naar Trinidad en met REDjet van Trinidad & Barbados naar Paramaribo.
  Wat het nadeel is wanneer de SLM zal moeten stoppen is dat onze veelvliegende overheidsambtenaren en ministers of president met een andere maatschappij op reis moeten. Dat wordt dan Chaos. Heeft Lackin daar wel aan gedacht? SLM maakt nu al geen winst dus zal het met minder vluchten en dezelfde druk van salaris kosten THE END betekenen.
  Een heleboel SLM werknemers komen dan op straat te staan. Lackin zal ze wel aan een baan helpen, toch?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.