Viertal aangehouden wegens drugssmokkel

15

De Nederlandse Marechaussee heeft vier verdachten aangehouden in een onderzoek naar drugssmokkel. Dat meldt Novum Nieuws. Drie mannen werden eerder deze maand aangehouden. De vierde verdachte werd dinsdag aangehouden na een woning inval in Berkel en Rodenrijs. In de woning van de 40-jarige Rotterdammer werden heroïne en cocaïne aangetroffen.

Het onderzoek werd volgens de nieuwssite gestart na de aanhouding van een 48-jarige Rotterdammer op 10 december. Hij kwam terug uit Suriname en had cocaïne in zijn kleding verstopt. Na onderzoek hield het Schipholteam, bestaande uit de Marechaussee en de douane, een 37-jarige man uit Berkel en Rodenrijs en een 34-jarige Rotterdammer aan.

De verdachten zitten op dit moment nog vast. De zaak wordt nog verder onderzocht.(Bron/Lees verder: Novum/Nieuws.nl )

- Advertentie -

15 REACTIES

 1. Rotterdam – zuid is de abra broki van suriname en met een crimi alliantie met onze broeders van Curacoa is de ooit zo deftige Dordstelaan en omgeving verworden tot een ware roversnest!!

 2. Is het een Surinaamse Nederlander of is het een Nedelander want hierin wordt onderscheid gemaakt bij de berichtgeving

 3. @pasew
  Eigenlijk is het nog veel erger. Calimerostan is narcostaat numero uno. Onze bolletjes smokkelende Surinaamse en Antilliaanse boys zijn peanuts vergeleken bij de goed georganiseerde calimerostaanse witte boys. Die werden onlangs op een luchthaven in de Dominicaanse Republiek aangehouden met 11000 kilo cocaine. Dat is ongeveer de hoeveelheid die onze Surinaamse en Antilliaanse boys smokkelen: uitgesmeerd over een periode van twintig jaar. De propaganda van de mainstream calimerostaanse media blijft echter op volle toeren draaien. En gezien je reactie, met succes.

 4. Wanneer 1 van de vier een neefje was van deze president dan zaten wij waarschijnlijk al op 100 reacties.

  Hij zei tot slot van zijn opojari speech, “we zijn zelfverzekerd want Gado na wi fesiman”.

 5. @ 3

  Pasew

  Dit is het juiste antwoord.Zelf heb ik ook in Rotterdam gewoond.Waar er Surinamers zijn, gaat het altijd mis.

  Danitia

  Mag ik bij deze alle Waterkant fam. een gelukkig nieuwjaar toewensen.
  Geluk,voorspoed,verdraagzaamheid en vooral wijsheid.
  Wij gaan door voor verbetering.

  Danitia

 6. Jij moet jou waffel dichthouden want jou president is een drugs veroordeelde crimineel.
  Een hele grote coke baas die op snoep reis gaat met drugs veroordeelde criminelen en daar hoor ik jou niets van zeggen hypocriete dwaas dat jij bent.

 7. Ik las viertal en ik dacht yess,..het moeten die vier zijn,.paraman,wikkileaks,Henk Molenaar,Anna_z,………eindelijk rust op WK

 8. Paraman: “Wanneer 1 van de vier een neefje was van deze president dan zaten wij waarschijnlijk al op 100 reacties”.

  Er zal waarschijnlijk wel een (pleeg)zoon tussen zitten. Zoals jij weet komen de kinderen van jouw geliefde president altijd goed terecht door hun voorbeeldige levensstijl, hun prima opleiding en hun uitmuntende opvoeding.

 9. Calimerostan kan als narcostaat floreren mede dankzij de groothandel en aanvoer van de grote drugsbonzen uit Suribabwe en hun partners in Venezuela.

 10. Molenaar,
  Heb jij je wel in gemoede afgevraagd dat ongeacht de plaats van herkomst, de eindbestemming altijd Calimerostan is?

  Heb jij je pit van dit uur al gehad trouwens?

 11. Beste Paraman: “ik hoor inderdaad dat de eindbestemming van de drugs vaak de Cuserstraat in Amsterdam is……

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.