Weinig armslag justitie Suriname tegen illegalen

56

PARAMARIBO, 30 dec – De justitie heeft weinig armslag als het gaat om de aanpak van illegaal in Suriname vertoevende buitenlanders. Dit zegt politiechef Humphrey Tjin Liep Shie. Er is geen strafmaat voor het illegaal passeren van de nationale grenzen of illegaal verblijf. Daar moet dringend verandering in komen.

De wetgeving moet worden aangepast om politie en justitie beter te voorzien. “We zijn in Suriname heel erg tolerant. In andere landen wordt je veroordeeld en ga je de gevangenis in”, zegt Tjin Liep Shie tegenover de Ware Tijd. Nu kan een illegale persoon hooguit worden opgepakt en over de grens worden gezet. Dat kan de staat ook nog geld kosten als er transport bij komt kijken. Bovendien is de kans groot dat de persoon in kwestie binnen een vloek en een zucht terug is.

De illegaliteit wordt zo nooit onder controle gebracht. Suriname kan al met geen mogelijkheid de grenzen volledig controleren. De uitgestrektheid is daar een te grote barrière voor. Samenwerking met de buurlanden is al jaren een thema zonder uitvoering. Volgens Tjin Liep Shie zijn er ook te weinig politieagenten beschikbaar voor het opsporen van illegalen. Het ministerie van Justitie & Politie wil registratie-units opzetten in het binnenland, waar de meeste illegalen zitten.

Bekijk ook:


56 REACTIES

 1. Wikkileaks, was jij competent genoeg een eigen originele naam te verzinnen? waarschijnlijk niet . na-aper. Hou gewoon je bek een keer met dat achterlijk gezwam van je.


  Maak melding

 2. Suriname kan zeker niet lijdzaam toezien dat illegalen van alle kanten ongemerkt het land blijven inlopen. Maar mensen opsluiten is geen optie en ook niet wenselijk. We hoeven niet als een kip zonder kop de mensonterende praktijken van Calimerostan te kopieëren. Daar werden zelfs kinderen opgesloten. Gelukkig zijn ze daar op aangesproken en teruggefloten door de EU. We zullen creatieve oplossingen moeten bedenken en geen populistische calimerostaanse methoden gebruiken. Die leiden meestal tot nog meer ellende. We hebben genoeg kennis in huis om problemen met illegalen op een adequate manier aan te pakken. We zouden zeker ook te rade kunnen gaan bij de weinige landen die dit probleem op een beschaafde manier proberen op te lossen.


  Maak melding

 3. Anna_Z: je valt telkens zo ontzettend door de mand met je oeverloos gezwam. Doe iedereen een lol en kruip terug in je hangmat en laat je hier nooit meer zien. “We zullen creatieve oplossingen moeten bedenken en geen populistische calimerostaanse methoden gebruiken”

  Nee we zullen Bouteriaanse methoden gaan gebruiken, die slaan lekker aan. Je bent een kansloos geval.


  Maak melding

 4. @4 anna_z, ‘De Super Procureur Generaal’ van Suriname heeft hier gsproken !

  anna_z jullie hoeven de fouten van een ander niet te gaan maken. Jullie moeten alleen die dingen gaan doen, waar in jullie zo’goed’zijn !Anders wordt het heel zwaar hoor.

  Groet,ram ram,goeda hafies(veel wijsheid)


  Maak melding

 5. beste Anna,
  welke kennis is er dan…? ga jij die daar geven..?? en wat is toch die rancune van jou tegen Holland(calimerostan)het komt toch zo dom over..en als je nu in suriname woont hou het daarbij en betrek of vergelijk Nederland niet met van alles..nogmaals het komt echt dom over.


  Maak melding

 6. Anna_Z door de bocht: “We hebben genoeg kennis in huis om problemen met illegalen op een adequate manier aan te pakken. We zouden zeker ook te rade kunnen gaan bij de weinige landen die dit probleem op een beschaafde manier proberen op te lossen”

  Noem eens één land dan bijdehand. En over welke kennis beschikt Suriname dan om problemen met illegalen aan te pakken…..

  Wat kan er toch veel dom gezwets uit één persoon komen.


  Maak melding

 7. Waarom de grenzen sluiten in Su?. het is daar toch een free for all, de zoete inval,een illegaal zooitje inclusief de leiding, dus die illegalen kunnen er ook wel bij.En voor je het weet krijgen ze toch gratie. hier worden ze opgesloten, is maar goed ook. its our way or the hihwaym, en degenen die mogen blijven is anpassen of oprotten.


  Maak melding

 8. ANNA_Z Ik heb het al eerder gesuggereerd maar Nu weet ik zeker dat je grenzeloze en blinde haat jegens ned. en de Surineds iets moet zijn uit je jeugd of je slavernijverleden.nu snap ik waarom je van de werkelijkheid bent losgeraakt. maar toch een fijne jaarwisseling en een goed begin werk aan je laag zelfbeeld.want je komt monumentaal dom en grenzeloos oppervlakkig over.


  Maak melding

 9. Ik vraag mijzelf altijd in twijfel af: wie heeft die grenzen bedacht. Nee, net voor die boom blijven en hier het water(tje) over en dan verderop weer terug enz.!!!!
  Illegaal omdat je een, ooit getrokken lijntje oversteekt. Net als olie o.i.d. in de grond. Van wie is dat nou eigenlijk, van iedereen in de wereld mijns inziens en dient dan ook iedereen ten goede te komen en niet de baronnen en politici en hun vrindjes.
  Vreemde rare wereld waarin we gemanipuleerd zijn geworden.


  Maak melding

 10. @Henk Molenaar
  Tegenargumenten AUB!!! Schelden levert geen wezenlijke bijdrage aan de discussie en is nogal goedkoop.

  @R.Lalbhadoer
  Hopelijk maken we inderdaad niet dezelfde fouten en vooruitgang begint bij geloof in eigen kunnen. Ik wens je alvast een zalig uiteinde en ons wijsheid toewensen vind ik geweldig.
  Soso lobi!

  @Gilvy
  Ik heb helemaal niets tegen Calimerostan. Kritiek leveren is niet hetzelfde als een hekel ergens aan hebben. En wat kennis betreft: die kun je kopen.


  Maak melding

 11. Met deze regering verwordt het als in vele afrikaanse landen, waar warlords,dictators,megalomanen en psychopaten chaos,onvrede,oorlog,armoede,moord,onderdrukking hun aanhang en volk hebben gebracht. Suriname verwordt zeker weten als een dezer landen. Suribabwe.


  Maak melding

 12. Anna_Z is een en dezelfde persoon en idioot als Sosoboto !!

  Onder de naam Sosoboto werd hij een persona-non grata op Waterkant. Maar nog steeds met dezelfe idiote opmerkingen en pro-Bouta.

  Een gelukkig 2012 allemaal. Ook aan de redaktie van Waterkant.net.


  Maak melding

 13. lachen hier zijn er zo veel die illegaal zijn in Nederland,en in suuri oke ja die andere landen die er om heen liggen hebben dat toch ook. heb zelf een suuri vriendin,wat een topvrouw is dat zeg.zij zit nu in suuri.en ik hier. groetjes suuri vrienden.


  Maak melding

 14. Illegalen hebben er geen belang negatief op te vallen. Zolang ze hier (hard) werken, het milieu niet vervuilen, geen crimineel gedrag vertonen en belasting betalen zou ik ze met rust laten. Vele Surinamers kunnen een voorbeeld aan ze nemen. Ik hoef geen namen te noemen.


  Maak melding

 15. @michael
  LOL
  Who the hell is Sosoboto. Ik ben wel dezelfde persoon als Soso Lobi. Ook jij een gelukkig nieuwjaar en blijf vooral je fantasie verder ontwikkelen.


  Maak melding

 16. @zucht

  Beste zucht,
  Licht je redenering eens toe want ik kan het niet helemaal volgen. Waaruit blijkt dat ik de SuriNeds haat? Veel van mijn vrienden en kennissen zijn SuriNeds. Ik heb bijna 40 jaar in Nederland gewoond. Kritiek leveren op een land heeft toch niets met haat te maken. Ik ben gewoon geen liefhebber van de racistische en hypocriete achterbakse mentaliteit heel veel inwoners van dat land. Ik lever ook kritiek op de VS, Suriname en welk ander land dan ook. Misschien heb je problemen met meningen die niet in jouw wereldbeeld passen. Ook die meningen zul je moeten accepteren. Dit is volgens mij een forum waarbij iedereen een mening kan geven over een bepaald artikel. Denk je nu echt dat ik iemand haat die een andere mening heeft dan ik? Kijk maar naar de hatelijke reacties van lieden die anti-Bouta zijn. Die hebben hun mond vol van democratie en vrijheid van meningsuiting maar komen op dit forum in hun reacties het meest onverdraagzaam over. Als ze de kans zouden krijgen dan zouden ze het liefst iedereen die het niet eens met ze zijn tegen de muur plaatsen. Kijk naar de reacties en oordeel zelf.

  PS:
  Nog een gelukkig nieuwjaar.


  Maak melding

 17. Tegen de muur plaatsten laten we over aan de man die jij aanbid jou geweldige en super president.Ik zou nooit 40 jaar in een land kunnen wonen die ik haat, opvallend is dat juist die gasten die zolang in Nederland hebben gewoond een onverdraagzame haat hebben jegens Nederland en blanken in het algemeen.


  Maak melding

 18. ANNA_Z. Ik geef het op wat betreft je haat jegens de Surineds want het is een retorische vraag.Wat je betreft je haat jegens ned. en de nederlanders ben je nu toch echt door de mand gevallen. nu is het toch echt jou beurt om uit te leggen waarom je 40 jaar in een land hebt gewoond tussen- en met racisten hypocrieten en achterbaksen.Je had na 1 jaar ook gewoon je koffers kunnen pakken .Ik neem aan dat je niet gegijzeld was,of prominent boegbeeld was van een antiracismecommittee. dit zegt dus meer over jezelf dan over de racisten hypocrieten en achterbaksen. En wat betreft de racisten call me crazy maar Surinamers kunnen er ook wat van ,al willen zij zichzelf en de buitenwereld anders doen geloven met die dooddoener en het idealistisch geleuter over die synagoge en die moskee.En ik mag je verklappen dat ik democraat ben in hart en nieren met vrijheid van meningsuiting, persvrijheid, vrijheid van godsdienst vrijheid in sexuele orientatie en gelijkheid tussen man en vrouw.En het klopt dat dit forum anders dan in Suriname met zijn houtje touwje jounalistiek en zwakzinnige pers- cencuur en zelfcencuur, dit een forum is waar een ieder zijn of haar mening mag ventileren.Ik hoef rotte appels niet te haten omdat ze rot zijn, maar ik hoef ook niet te doen alsof ze goed zijn. Ik ben ik elk geval blij dat jij je zelfgecreerde hel, racistisch hypociet en achterbaks Calimerostan hebt verruild voor je paradijs, en jij je gevoegd hebt bij het clubje hollandhaters (wanneer het hun uitkomt), want laat ik nu ook toevallig op de hoogte zijn dat velen van hen elke maand weer euros krijgen overgemaakt uit dat vreselijke Calimerostan hetzij uit vroegere arbeid, ziektewet en WAO uitkeringen of andere vormen van overmakingen uit het sociale zekerheidsstelsel van Calimerostan of van familie/vriendenrealaties.Ik wens jou in elk geval een gelukkig 2012 toe en blijf vooral in je dromen geloven, maar je weet zoals het gaat in dat liedje van Marco B. “de meeste dromen zijn bedrog”. zucht zucht zucht.!


  Maak melding

 19. Dit is echt onzinnig. Een ontwikkeld land met bijna 17 miljoen inwoners en een handje vol in Suriname. Verder vind ik je verdediging van DDB erg ongezond en slaafs. Nu niet aankomen dat je dat van de Nederlanders hebt geleerd want ik neem aan dat je geen 150 jaar bent Hij is een ongeletterde criminiminele man.

  Henk
  Ik vind je postings erg goed. Ik schiet regelmatig in de lach. Je bent scherp, analyseert goed en dit alles zonder scheldwoorden of discriminatie.
  Chapeau.


  Maak melding

 20. Dank je Sjaan……..

  Ik heb het goed voor met Suriname maar niet met die Surinamers die bij elke kritiek onmiddellijk in de slavernij mode schieten. Als Nederland volgende week alle uitkeringen aan Surinamers in Suriname stopt, dondert de economie in één keer in. Laten we elkaar geen mietje noemen. En als je als Surinamer trots bent op deze regering die voor minstens voor 150 jaar cachot vertegenwoordigd, spoor je naar mijn mening niet. Maar ach, het is maar een mening.

  En nogmaals ik blijf netjes en scheldt niemand uit……Is even wennen voor types als Anna_Z, Parapinto, Sempa en NDP-groupies


  Maak melding

 21. Anna_Z heeft het 40 jaar volgehouden in Calimirostan. Dan heb je weinig zelfrespect als je blijft wonen in een land waaraan je een enorme hekel/haat koestert. En nu lekker schelden als je het land verlaten hebt, getuigt van veel lef.


  Maak melding

 22. Beste Anna_Z nu val je weer door de mand “Als ze de kans zouden krijgen dan zouden ze het liefst iedereen die het niet eens met ze zijn tegen de muur plaatsen”

  Dit is nog maar één in Suriname gebeurd…en iedereen weer wie dat op zijn geweten heeft, jouw bewierookte president die te laf is dat hij zich verantwoord voor de rechtbank.


  Maak melding

 23. @Henk Molenaar @zucht
  Ik mag dus de conclusie trekken dat jullie er van uitgaan dat iemand die niet positief is over Suriname daar niet zou mogen wonen. En als je dus in Calimerostan heb gewoond mag je geen kritiek leveren. Wat een simpele redenering!
  En Henk, als jij zegt dat je het goed voor hebt met Suriname dan moet ik toch wel heel erg hard lachen.


  Maak melding

 24. @zucht
  Je bent wel erg geinteresseerd in mijn history. Ik hoef op dit forum geen privezaken met wie dan ook te bespreken. Maar op je vraag over uitkeringen wil ik je wel antwoord geven. Ik krijg geen cent uit jouw geliefde Calimerostan. Wat ik wel weet is dat vele SuriNeds in Calimerostan van een uitkering leven. Dat moeten ze natuurlijk zelf weten. Daar heb ik ook geen oordeel over. Ik neem aan dat je in een koophuis woont, een eigen zaak hebt, een voorbeeldig geassimileerde SuriNed bent en je je erg geslaagd voelt in de in jouw ogen superieure maatschappij. Ik wens je heel veel succes in je paradijsje.

  Je zegt: “Ik hoef rotte appels niet te haten omdat ze rot zijn, maar ik hoef ook niet te doen alsof ze goed zijn.”

  Mag dat ook voor mij gelden? Hou dan op met het gezeur over vermeende haat!


  Maak melding

 25. @Sjaan
  Wat is een ongeletterde criminiminele man? Ik schiet trouwens ook regelmatig in de lach van de postings van Henk. Ik vind hem scherp anti-Surinaams, analyseert slecht en scheld en discrimineert voortdurend. Draag je soms een bril? Ook brillenglazen moet je soms schoonmaken om de dingen goed te blijven zien.


  Maak melding

 26. Beste Anna_Z “Kritiek leveren op een land heeft toch niets met haat te maken. Ik ben gewoon geen liefhebber van de racistische en hypocriete achterbakse mentaliteit heel veel inwoners van dat land”

  Anna_Z racistisch nee hoor. Zij analyseert gewoon heel scherp zonder vooroordelen een heel land.


  Maak melding

 27. Anna,
  Ik denk dat je je eigen brilletje even op moet poetsen want ik heb van Henk nog nooit een ordinaire reactie gelezen.
  Verder zal ik me niet meer tot jouw niveau verlagen en ik zal vanaf nu niet meer op jouw geraaskal reageren.


  Maak melding

 28. ANNA_Z je moet mijn posting over uitkeringen vanuit calimerostan maar nogmaals doornemen, volgens mij heb ik geen namen genoemd, wie de schoen past trekt hem aan. maar ga je nog uitleggen waarom je 40 jaar in Calimerostan gewoond hebt? was het omdat je het zo slecht had? of behoort dat ook tot je privezaken? En als je het zo graag wilt weten ik ben niet in BONK-A-DOTTIESTAN geboren en ook niet in Ned.overiges, maar het wel mijn huis en thuis en ja ik koester het stukje grond waarop ik leef, met al zijn onvolmaaktheden.Net zoals ik de beweegredenen begrijp van sommigen die ervoor kiezen om in Bonk-a-Dottiestan te wonen en te leven. sommigen kiezen ervoor om hun pricipes overboord te gooien “and to go with the flow” als zij relaties in bepaalde machtcentras hebben.en die vaak tegen beter weten in die met hand en tand te verdedigen. en ik bedoel er niets mee hoor, voel je niet aangesproken.


  Maak melding

 29. Dank je Sjaan.

  je zult van mij ook nooit een racistische posting vinden op dit forum. Het heeft totaal geen zin om in discussie te gaan met Anna_Z. Je verlagen tot haar niveau is trouwens bijzonders lastig. How low can you go?


  Maak melding

 30. ANNA_Z nog even dit weet je overigens dat als je 40 jaar in Calimerostan hebt gewoond, tussen je 15e en je 65e, dat je volgens het woonlandbegingel recht hebt op volledige AOW pensioen? heb je het niet nodig kan je het altijd doneren aan Huize Asiana of een ander goed doel, je first lady kan je daarover van advies dienen.


  Maak melding

 31. @Henk Molenaar
  De eerste Sjaan is met een hoofdletter. De tweede sjaan begint met een kleine letter. Een grove fout! Hoeveel accounts heb je eigenlijk aangemaakt of laten aanmaken?

  Verder verwondert het me niet dat je zo fel reageert op mijn uitspraak over een racistische en hypocriete achterbakse mentaliteit.

  Ondertussen maak je mijn land heel vaak uit voor alles en nog wat en toont totaal geen respect voor onze democratische keuze.

  Inhoudelijk:
  “We zullen creatieve oplossingen moeten bedenken en geen populistische calimerostaanse methoden gebruiken.” Hopelijk gebeurt dat ook werkelijk in Suriname. Kinderen en volwassenen die voor een beter bestaan naar Suriname komen dienen niet opgesloten te worden. Ik heb jou mening daarover eigenlijk nog niet gehoord.


  Maak melding

 32. #14. Hallo Michel,

  Quote: “Anna_Z is een en dezelfde persoon en idioot als Sosoboto !!
  Onder de naam Sosoboto werd hij een persona-non grata op Waterkant. Maar nog steeds met dezelfe idiote opmerkingen en pro-Bouta.”

  Unquote:
  Neen Michel das nou afu-sensie(halve cent) alias doorn.

  De zottige annabel is een ontsnapte tbsér, sorry, ik bedoel ontslagen tbsér, woonachtig in één van onze koloniën, Curaçao, en genietend van een ziek, zwak, misselijk uitkering.
  Sommige autisten zijn uiterst scherp of uiterst labiel, meestal wisselt het af.
  Deze informatie is conform de laatste gegevens, van de Bijdehante Verenigde Dames:elite eenheid!

  Beste discussie- tactiek, is negeren,
  leuker is, fo takkie, nanga a dja dja sranan-oema disie, inie sranan tongo, dan wo lokoe if a dja dja oema disie na wan ekte sranan wintjé.

  Geen dank, doe ik graag voor de newbies .
  Toedeledokie!


  Maak melding

 33. Beste Anna_Z : ik heb een dagtaak als ik op alle onzin van jou moet reageren. Ik werk nog voor mijn geld, de rest van de dag.

  PS: En op die onzin van meerdere accounts ga ik helemaal niet. Je bent een hopeloos geval; Get a life please


  Maak melding

 34. @zucht
  Waarom wil je zo graag weten waarom ik 40 jaar in Calimerostan heb gewoond? Ik snap de relevantie van die vraag niet. Er wonen vele Surinamers in Calimerostan en dat heeft toch alles met onze historie te maken. In de UK wonen veel mensen uit India, Jamaica en andere Caraibische landen. Dat heeft toch alles te maken met de koloniale geschiedenis van de UK. Suriname was toch een kolonie van Calimerostan. Je kunt toch zelf wel nadenken. Surinamers geboren in de kolonie Suriname ( vroeger rijksdeel van Calimerostan ) zijn niet opgevoed met een bewustzijn van volk en vaderland. Daar heeft de kolonisator wel voor gezorgd. Er is ze ingeprent dat Calimerostan het beloofde land is en velen trokken daar naar toe. Velen van ons hebben nooit een eigen keus gehad. Kinderen werden gewoon meegesleurd door hun ouders. Jij woont in Calimerostan. Doe eens wat onderzoek. Vraag Surinamers om je heen waarom ze 20, 30, 40 of zelfs meer jaren daar verblijven. Doe eens wat onderzoek en blijf geen irrelevante vragen stellen. Ik heb aangegeven dat ik daar heb gewoond en dat ik er jaren niet meer woon. Het is gewoon niet het land waar ik verschrikkelijk veel van houd en ik hoef daar geen tekst en uitleg daarover te geven. Dat is mijn keuze geweest. Jij kiest voor iets anders en dat respecteer ik. Een discussie is leuk maar laten we het voortaan inhoudelijk houden. Als je mijn reacties niet leuk vindt, lees ze dan niet. Als jij er voor kiest om koloniaal te blijven denken en je graag laat hersenspoelen door de mainstream media dan is dat je eigen keuze. Ik hoef echt niet te weten waarom. Misschien kun je ook alle Europeanen in Noord en Zuid Amerika vragen waarom ze al eeuwen zo graag daar wonen en waarom ze de Indianen zo hebben gehaat, vermoord en berooft. En hoe lang jij in Calimerostan woont interesseert me totaal niet. Ik hoop wel dat je eeuwig daar blijft. We hebben immers nog 1200 miljard euro tegoed. Je hoeft je dus nergens voor te schamen.


  Maak melding

 35. @Esmerald
  I wan sabi if mi na wang ekte Sranangmang? Mi wan sabi if yu ede ne wroko boeng. Yu na a moro bigi bounty tap a forum djaso nanga a moro bigi mofo. Ma foe mi kondre yu e skrifi soso toekroesani. Mi na wan ekte blakamang. Mi buba blaka en mi kra blaka. A kan taki yu buba blaka ma yu ati witti. Krumanti no lob yu. Srananggron no lob yu. Mi na ekte palakudoti mang. Dus no kon tak mofokoranti tori djaso.

  Dat je autistisch bent wist ik nog niet. Suku yepi mi ta!

  En jou BVD-elite mag je in je zak steken.


  Maak melding

 36. Hhahahahahaha 1200 miljard laat mij niet lachen.Als jij niet wil dat wij over jou 40 jaren verblijf in Nederland hebben dan moet je dit soort informatie voor je zelf houden.
  Jij predik iedere dag haat naar de Nederland en de blanken in het algemeen toe, terwijl jij 40 jaren hier hebt gewoond dat klinkt nog al hypocriet in mij oren.jij bent een gefrustreerde kip.


  Maak melding

 37. ANNA_Z Conclusie :je hebt 40 jr. in Calimerostan volledig uit vrije wil verbleven, hebt geprofiteerd van alles wat de welvartstaat je heeft geboden, ook al ben je in je vroege jeugd meegesleurd door wie dan ook en had je geen keus, maar neem aan dat je op je achtiende toen je vlgs de ned. wet volwassen werd, je koffers had kunnen pakken en Calimerostan had kunnen verlaten, maar aangenomen dat je niet in gijzeling bent gehouden kan ik concluderen dat je een groot gedeelte van de 40 jaren niet tegen je eigen wil hier was,dus resumerend is de eindconclusie dat als je spreekt van hypocrisie en achterbaksheid,en dubbele moraal dat jij het boegbeeld hiervan bent.Ik ben overigens volkomen op de hoogt van de wereld/koloniale geschiedenis,en ik begrijp je strategie om de hamvraag te kunnen ontwijken. maar mijn diaggnose is gesteld.


  Maak melding

 38. Beste Zucht, Het heeft totaal geen zin om met Anna_Z in discussie te gaan. Deze dame heeft een zwaar minderwaardigheidsprobleem dat zich uit tegen alles wat blank is.


  Maak melding

 39. @Henk Molenaar
  Tsja discussiëren met mij valt inderdaad niet mee. Als je geen argumenten hebt begin er dan ook niet aan. Reageer op de items en solliciteer niet steeds naar reacties van anderen. Ik heb nu ook het punt bereikt dat ik “discussiëren” met jou en vele anderen waisting time vind. Blijf vooral in je eigen gelijk geloven en fantaseer er maar lustig op los. Het loos geblaat van jou verdwijnt voortaan in de vuilnisbak. Een fijne dag verder.


  Maak melding

 40. @wikkiLeaks
  De informatie van 40 jaar wonen in Calimerostan is irrelevant. Dat mag je gerust weten. Gelukkig woon ik daar niet meer en het boeit mij ook niet meer. Voor mij is dat een afgesloten periode. Als jij gelukkig daar bent moet je vooral daar blijven wonen. Ook jij veel succes gewenst in jouw aardse paradijs. Ik vind het een kil, hypocriet, racistisch achterbakse bende en dat is mijn mening. Comprendo!!!!!


  Maak melding

 41. Beste Henk,
  Wat jammer nou dat annaatje niet meer met jou van gedachten wil wisselen terwijl het zo’n warme vriendelijke persoonlijkheid is met een “genuanceerde en volgens zichzelf een intelligente mening” vol goede argumenten en altijd gericht op het onderwerp.
  Ik ben benieuwd wanneer ze ook niet meer met zucht wil corresponderen maar die is waarschijnlijk niet blank dus krijgt hij wat meer respijt.
  Heren sterkte met jullie verdriet.


  Maak melding

 42. Beste Sjaan: Onze Anna_Z gaat voortaan alleen nog maar in ‘discussie’ met Parapino, Sempa, Ttheo. Alle andere op dit forum zijn landverraders en kille blanke racisten.


  Maak melding

 43. Zottige annabel is mede verantwoordelijk voor het om zeep brengen van het (gesloten)forum van de waretijd-online.
  M.a.w ze heeft de suri’s monddood gemaakt. Kwalijke zaak.

  Deze Nederlandse site, is van een iets ander kaliber, zal hier absoluut niet gebeuren.
  We houden haar in de gaten,
  namens “je weet wel “, Elite eenheid.

  Zo,zo WKN, de site ziet er heel erg goed uit, positieve verandering.

  Congrat!!!


  Maak melding

 44. Beste Sjaan: ik heb er inderdaad niet van geslapen vannacht toen ik hoorde dat Anna_Z niet langer met mij in discussie wil gaan vanwege mijn gebrek aan intellect en diepgang. Ik ben nu hard aan het sparen om dit jaar Anna_Z haar deel van de 1200 miljard euro te storten op haar rekening. Iets in mij zegt mij dat ze de afgelopen 40 jaar in Nederland al een aardig voorschot heeft ontvangen in de vorm van een leuke uitkering…….


  Maak melding

 45. @Esmerald
  Volgens mij hoor jij op mamjo thuis. Het forum bij DWT is vooral gesloten omdat er niet werd gemodereerd. Hierdoor werden allerlei idioten aangetrokken die alleen maar konden schelden. Elke inhoudelijke discussie verzande in ordinair gescheld. Je reactie slaat dus werkelijk nergens op. Jouw “elite eenheid” moet zijn werk maar nauwkeuriger doen. En leg mij eens uit hoe je een Surinamer monddood maakt. Ik zou niet weten hoe. Misschien kan je “elite eenheid” wat beter onderzoek doen en de cache van google wat beter gebruiken. Als ze niet weten hoe ze dat moeten doen wil ik het ze graag uitleggen. Bekijk dan de reacties terug en ordeel zelf maar. Mamjo-onzin uitkramen maakt mij in ieder geval niet monddood. Ik ben Surinamer! Veel succes!

  @Henk Molenaar
  In 40 jaar tijd kun je aardig de schatkist spekken. Weleens van belasting gehoord? Of doe je daar niet aan.

  PS:
  Ik kon het toch niet laten. Ik wil zo graag dat je goed slaapt.


  Maak melding

 46. ANNA_Z gaat voortaan alleen maar in discussie met haar soortgenoten Parapinto c.s., omdat zij gigantisch door de mand is gevallen, en Henkie en ik haar klemgeluld hebben, en nu zij geen tegenargumenten meer heeft ( iets waarvan zij constant anderen beschuldigd wanneer het haar uitkomt) gaat zij niet meer met acterbaksen en blanken in discussie. Nou boeie!!! lekker rustig.kwam toch niks zinnigs uit dan haat en agressie. Overigens spreekt zij zichzelf alweer tegen door ned. als kil hypocriet en achterbaks neer te zetten, maar tegelijkertijd wel op een ned. forum haar postings voortzet met haar soortgenoten. logische verklaring is dat zij haar en niet lusten op sur. foras, en als ze daar haar grote mond opentrekt, zij op de vlucht zou kunnen worden doodgeschoten. ANNA_Z vaarwel we zullen je missen als kiespijn.
  Diagnose na bestudering ANNA_Z Borderliner,boegbeeld van hypocrisie, sluw ijdel en moreel corrupt.en zichzelf volledig gediskwalificeerd. verdient een sardientjes behandeling.


  Maak melding

 47. @zucht

  Lieve zuchtje,
  Op welke manier ben ik klemgeluld? En op welke fora kom ik volgens jou? Ik heb erg mijn best gedaan je reactie te begrijpen. Maar dat is mij niet helemaal gelukt vanwege de complexiteit van je pennevruchten. Wel aardig dat je steeds mij steeds opzoekt voor wat lieve woordjes. Ik ben liefhebber van je schrijfstijl en ik geniet van alles wat je me toewenst. Borderline is nogal zwakjes uitgedrukt. Ik schijn ook nog ex tbs’er te zijn, zwakzinnig, autistisch, haatdragend, agressief en nog veel meer. Zulke complimentjes vind ik geweldig maar eigenlijk ben ik er nog veel erger aan toe. Voor jou toon ik diepe respect en ik wens je alle liefde van de hele wereld. Pas goed op jezelf en blijf van me dromen.

  Soso lobi,
  anna_z


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.