Onderzoek naar arrestatie Nandlal

12

Een onafhankelijke afdeling van de Utrechtse politie gaat onderzoek doen naar de hardhandige arrestatie van de gehandicapte oud-voetballer Edu Nandlal, afgelopen zaterdag. Dat heeft de Utrechtse burgemeester Aleid Wolfsen maandag gezegd tegen RTV Utrecht.

Nandlal, die invalide raakte bij de vliegtuigcrash met het Kleurrijk elftal in 1989, is naar eigen zeggen zaterdagavond mishandeld door politieagenten toen ze hem in de Utrechtse wijk Voordorp aanhielden in zijn bestelbusje op verdenking van inbraak. Achteraf bleek Nandlal niets met de inbraak te maken te hebben.

De oud-profvoetballer gaat vandaag aangifte doen van mishandeling. Hij juicht toe dat er een onderzoek komt naar het incident.

Bekijk ook:


12 REACTIES

 1. Beste Edu Nandlal,

  Neem z.s.m. contact op met het advocatenkantoor van onze eigen landszoon Gerard Spong. Als beste advocaat van Nederland, en dat al decennia lang, zal hij jou aanklacht zeker met vuur en zwang verdedigen. Met Gerard Spong is succes bijna bij voorbaat verzekerd.
  Veel succes!


  Maak melding

 2. Beste Surinamers

  Dit zal veel vaker voorkomen.
  Ik heb reeds gewaarschuwd dat het gebeurt, maar men geeft aan, dat je zeker debet aan bent.

  Welnu, ik was zelf op de radio, maar geld voor een advocaat heb ik niet, die willen eerst geld zien, en dan de zaak bekijken, en heel lang voortrekken, want money dé.. succes
  Ik ga van werk huis huis werk…

  Ik lees wel wie de volgende slachtoffer is..

  Cynthia uit hoofddorp weet er meer van/……..


  Maak melding

 3. Spong onze landszoon???? Wat zijn suri’s toch ras-opportunisten ha ha ha. Ooit hoorde ik een suri heel trots zeggen dat Willem Alexander een suri is omdat hij waarschijnlijk in suriname is verwekt tijden een bezoek van zijn ouders aan het land. Straks hoor je dat omdat Raomi Kromo….. haar vader in parima zijn zwemdiploma heeft gehaald zij zo goed kan zwemmen en daardoor veel medailles behaalt voor nederland.


  Maak melding

 4. dos Caminos: wat ben jij toch een vreselijke hypokriet ” onze eigen landszoon Gerard Spong”.

  Volgens mij kan jou eigen landszoon SU niet in omdat daar zijn leven niet zeker is als gevolg van jou leider DBB.


  Maak melding

 5. dos Caminos: wat ben jij toch een vreselijke hypokriet ” onze eigen landszoon Gerard Spong”.

  Volgens mij kan jou eigen landszoon SU niet in omdat daar zijn leven niet zeker is als gevolg van jou leider DBB.

  Henk Molenaar

  Als jij geen banden had met die zogenaamde bevrijdingsraad, welke hier in het oosten van het land dood en verderf heeft gezaaid wordt ik tachometer.


  Maak melding

 6. @5 Prik

  ….vervolg van jouw rijtje:
  en dat jij (Prik), ondanks je lagere school diploma waar je zo ZWAAR voor hebt gestudeerd nog immer geen werk hebt en je grote klauwen op houdt bij de sociale dienst, is enkel en alleen omdat je zwart bent, tok arme nitwit?

  @6 Molenaar

  Gerard Spong is inderdaad een landszoon van Suriname waarop alle Surinamers, waar ook ter wereld trots op mogen zijn. Zeker wanneer je mag constateren dat het overgrote deel van de Surinamers in vooral Nederland tot het plebs behoord.
  En jij met je psychosomatische aandoening zoals in meerdere reacties reeds terecht is geconstateerd, mag de schoenveters van deze grote Surinamer niet eens vastknopen! Overigens kan ik jou verklappen dat Spong normaal in Suriname kan vertoeven echter wordt hem dat uit veiligheidsoverwegingen ontraden. Dit vanwege de aanwezigheid van een aantal randfiguren aldaar die qua intelligentie zelfs jou niveau niet ontstijgen. Om mij enkel en alleen maar om de aanwezigheid van deze zieke geesten, een “vreselijke hypocriet” te noemen? Nou, nou, wees es eerlijk, een dergelijke opmerking zegt eigenlijk alles over jezelf, dus inclusief je geestelijke gesteldheid. Zie hieronder ook: het “follow the leader” syndroom.

  Een andere aanwijzing voor jouw trieste aandoening is, dat figuren zoals jij er altijd vanuit gaan, dat iedere andere een leider heeft. Dit komt veelal doordat dergelijke labiele personen zoals jijzelf, steevast een leider(figuur) nodig hebben als levensbaken. Dit vanwege het latente gebrek van het vermogen tot zelfbepaling c.q. zelfbeschikking en eigen positionering op je levenspad.

  Ik hou het maar hierbij aangezien jij m.i. een typisch geval bent van ………..


  Maak melding

 7. @ Henk molenaar goed verwoord.
  De reactie op 7, 8 zijn van een dusdanige lage niveau dat je verder niets hoef te zeggen vooral die op nummer 7, wat een dom volk zeg.


  Maak melding

 8. Het is zeer duidelijk en triest steeds er aan herrinneerd te worden dat rascisme bij de Surinamers aan de borst is gezogen. Dat is een vreselijke HEBIE (erfenis) is een ziekte waar geen genezing voor is. En dan wil men het hebben over discriminatie tussen de Nederlanders en de Surinamers? Please probeer dat tussen jou eigen landgenoten te veranderen, daar moet men eerst aan beginnen. Accepteer je eigen landgenoot, respect en waardeer hem eerst, geef voorbeeld, dan worden wij uiteraard door anderen gewaardeerd en geaccepteerd. Ik wens alle lezers een gezond 2012, verander de wereld begin bij je zelf. LOVE YA ALL.


  Maak melding

 9. Beste Edu Nandlal,

  Eerst wens ik jou een gezond 2012, en een voorspoedig herstel met het laatst incident gebeuren.
  Vreselijk gewoon de manier waarop jij gearresteerd bent geworden. Maar laat het niet daarbij zitten, je moet zeker weten een advocaat raadplegen. Allereerst je klacht indienen bij Ministerie van Justitie, alsook bij de Koningin. En schaam je niet, vooral als je zeker weet dat jij niet de dader bent waar de politie naar uitkeek. En je kunt ook een bewijs van onvermogen aanvragen voor hulp van een advocaat. Maar het beste is een brief schrijven naar de Koningin. Please go for it. Ik wens je het beste bij al jou voornemens,

  groetjes, Goddess in Florida.


  Maak melding

 10. Het is destijds een hele goeie zet geweest van Nanlal om deze kwestie in het media te brengen. Dit zou ik elk
  fatsoenlijk kondremang aanraden het te doen. In de jaren 80 heb ik ook te maken gehad dat ik onheus bent bejegend door de politie, nou ze hebben het wel geweten.De plaatselijke Burgemeester heeft tenslotte zijn excuses moeten bieden. Behalve dat ik de krant had ingelicht,had ik ook de hulp ingeroepen van een linkse politieke partij in mijn woonplaats, ik kan je wel vertellen het ging heel faja aan toe. Mijn argument was dat ik als keurige burger niet gedient was op deze wijze behandeld te worden. Mijn tip aan alle kondre mensen, als de politie over de scheef gaat, zorg dat je geen kort lontje heb, geef de kwestie door aan HART van NEDERLAND, en tenslotte Schakel een prominente lid van je politieke partij in van je woonplaats. Zorg wel dat je niks op je kerfstok heb ( ook verleden ) want ze gaan zoeken om je terug te pakken. Vergeet niet, de kracht van de media is
  groot.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.