Kado2goParamaribo, iemand verrassen doe je zo!

0

Kado2goParamaribo stelt mensen overal ter wereld in de gelegenheid een gift in de vorm van een cadeaubon te sturen naar iemand die in Paramaribo woont. De gever kan kiezen uit verschillende winkels en bedrijven. De cadeaubon kan besteed worden aan onder andere boeken, speelgoed, lunch/diner, kleding, schoenen, sieraden, schoonheidsbehandelingen en zelfs aan een dolfijnentrip.

De cadeaubon is persoons- en bedrijfsgebonden, op deze manier weet de gever zeker dat het geld besteed wordt aan het beoogde doel. Met een persoonlijke boodschap die de gever kan toevoegen wordt de cadeaubon een unieke gift.

De gever bestelt de cadeaubon via onze webwinkel, betaalt via iDEAL (Nederlands betalingssysteem) en de cadeaubon wordt binnen een gekozen termijn bij de begunstigde aan huis afgeleverd. Indien de gever niet over een Nederlandse bankrekening beschikt, kan ook voor een overmaking gekozen worden naar een van de rekeningen in Nederland of Suriname. Meer info www.kado2goparamaribo.com.

Bekijk ook: