Parlementariër bepleit toontje lager met ambities

5

PARAMARIBO, 21 dec – Het mag best een toontje lager als het aankomt op de ambities van de regering. Dit stelt parlementariër Henk Ramnandanlal (Mega Combinatie/Palu). Allerlei grootse plannen met infrastructuur zijn okay. Maar onder de omstandigheden moet meer gelet worden op wat prioriteit verdient.

Daar wil het nu nog aan schorten. Ramnandanlal ziet ruimte voor zelfreflectie: “Waarin investeer ik nu om de grootste stappen vooruit te maken, los van prestige en ambitie. Gewoon puur vanuit de benadering van, hoe maken we de grootste stappen vooruit in het belang van de Surinaamse mens onderaan de ladder.” En die mens schiet er nogal bij in. Opvanghuizen voor kinderen zijn vernederd tot de bedelstaf. Het onderwijs schreeuwt om efficiëntie.

Het heet dan dat er geen geld is. Toch komen er op de begroting voor het nieuwe jaar nogal wat potige projecten voor. Zoals een brug over de Suriname-rivier, tussen het plaatsje Laarwijk en Domburg. Laarwijk is een dunbevolkte oude plantage, die alleen per boot te bereiken is. Nu valt de achterstand in het aanleggen van infrastructuur niet te ontkennen. “Maar als ik kijk naar investeringen waarmee we de grootste stappen vooruit zouden kunnen maken, dan zeg ik, neem de infrastructuur in verwaarloosde landbouwgebieden ter hand”, aldus Ramnandanlal.

Bekijk ook:


5 REACTIES

 1. Yes, yes, yes, mijn palu is eindelijk terug! Geld kan je maar 1 keer uitgeven dus inderdaad is het van belang heel goed na te denken waarin wordt geinvesteerd.

  Brug over marowijne, vanwege het toerisme.
  Dan in de landbouw.
  Daarna het onderwijs.


  Maak melding

 2. De megalomaan deedeebee is de macht gegeven door oliedomme aanhangers en deze parasieten hebben het mogelijk gemaakt. Het is gewoon een mopje van henk om even de aanndacht af te leiden, hoe goed de bedoelingen zijn van deze marionettenregering. De waarheid is echter hard. Ze hebben zichzelf flink verrijkt en zijn nog steeds niet tevreden. Dus de megaschulden komen eraan. Houden jullie domme aanhangers alvast je broekriemen straks want wo bari….waai.zo duul…hoe da.baas help ons noh…..niemand zal helpen. Ze hebben eindelijk gekregen wat ze wilden. Hun misleiders. Hahahahahahaha


  Maak melding

 3. De wonderen zijn blijkbaar de wereld nog niet uit: “Voor het eerst dat er uit de koker van Palu iets komt, dat op het eerste gezicht niet zal leiden tot achteruitgang en verderf”.
  Als je verder kijkt dan je neus lang is, kom je misschien achter de verborgen agenda en kom je toch, zoals gebruikelijk met dit clubje, bedrogen uit.


  Maak melding

 4. Tja, de vorige regeringen zaten op hun gat en deden helemaal niets in vergelijking met wat er nu zit. We zullen altijd wel commentaar leveren van die doet niets goed, maar kom een keer met oplossingen ( om gezet in daden) voor de problemen die het land zijn econimische ontwikkeling tegen houdt. Dan heb je werkelijk recht van spreken


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.