TV première ‘Mans Genoeg’ van Roué Verveer

6

Vanavond (zaterdag 17 december) is de voorstelling ‘Mans genoeg’ van Roué Verveer te zien bij de VARA op Nederland 3. Met deze voorstelling trad hij twee seizoenen lang in de theaters op.

Tien jaar touren langs de theaters. Wie Roué Verveer nu nog niet kent, heeft deze hele eeuw in coma gelegen. Wie Roué wél kent trouwens ook. Maar dan van het lachen. Want zijn programma’s staan zonder uitzondering stijf van de humor.

Zo ook zijn vierde show. Mans genoeg. Een voorstelling vol onderwerpen die je normaal niet zomaar even aansnijdt. Die je normaal gesproken zelfs probeert te vermijden. Maar die dankzij de touché van Roué onbedaarlijk op de schaterspieren zullen werken. Of de zaal zijn vrije lach de vrije loop laat? Kans genoeg in Mans genoeg! Wij verheugen ons. Op een feest. En ook vast op de komende tien jaar.

‘Mans Genoeg’ om 22.35 op Ned.3 | De DVD is ook te hier koop.

Bekijk ook:


6 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.