Suriname’s Godo mag bankieren in Nederland

8

PARAMARIBO, 10 dec – Coöperatieve Spaar en Kredietbank Godo mag bankzaken doen in Nederland. Dit zegt directeur Herman Vijzelman. De bankgerelateerde activiteiten zijn weliswaar beperkt. “We hebben een bankvergunning om in Nederland bepaalde operaties uit te voeren”, zegt Vijzelman tegenover STVS.

Er komt een kantoor waar cliënten zaken kunnen doen. Details wil Vijzelman nog niet geven. “Het is fantastisch, ik denk dat we best trots mogen zijn.” De officiële opening is binnenkort.

Bekijk ook:


8 REACTIES

 1. Dit is geweldig nieuws. Weer een bedrijf uit Suriname dat de oversteek durft te maken. Als jullie faciliteiten top zijn, zieik grote mogelijkheden.


  Maak melding

 2. Geweldig!!!! Ben er echt blij mee. Maar ik hoop niet dat Nederland zich gaat bemoeien met de gelden die overgemaakt worden of gestort worden door de Surinamers. De belasting dienst staat ook op de LOER.


  Maak melding

 3. Annie heeft dus geen flauw idee hoe het bancaire systeem in elkaar steekt.Elek euro die het land in of uitgaat dient door alle banken verantwoord te worden bij de Nederlandsche Bank wat ze in Suriname de centrale bank noemen. dat is bij wet vastsgelegd in elk land met een goed monetair bacair systeem, en hebben de surinamers iets te verbergen ofzo dat ze de ned. bank en de belastingdienst vrezen?


  Maak melding

 4. Godo-Godo!

  Een Godo in Suriname en een Godo in Nederland houdt in dat we een Godo-Godo hebben.
  Meestal wemelt het van pieren in mijn Godo-Godo dus waarom zou het niet wemelen van geld bij de beide Godo’s?
  Een mooie stap maar denk erom: geen geknoei met overmakingen anders gaat die Godo-Godo onder je neus enorm stinken.


  Maak melding

 5. De Rabobank heeft inderdaad een flinke vinfer in de pap bij Godo. Als je geld over maakt via jou nederlandse bank naar een rekening bij God, gaat het altijd via de Rabo bank.Maar het is toch geweldig dat Godo hier gaat bankieren.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.