A -White- Christmas 30+ Party with La Fiesta

0

Het is een paar dagen voor Kerst en je bent inmiddels misschien ook vrij voor dit jaar. Wat doe je dan om te ontladen? Wat dacht je van: in goede ambiance, met goede muziek samen met gelijkgezinden een gezellig volwassen feest bouwen, voor je weer bij verplichte kerstdiners zit bij (schoon)ouders en/of familie…?

Sneeuw of geen sneeuw, op vrijdag 23 december 2011 hebben we een witte kerst! Op die dag vindt namelijk ‘A -White- Christmas 30+ party with La Fiesta’ plaats in de ‘Royal Residence’ zaal van Engels te Rotterdam Centrum. Met de nadruk op White, want de dresscode is wit!

La Fiesta, dé feestelijke allround band met jarenlange ervaring, staat de hele avond garant voor dansplezier op dit gezellig 30+ plus feest voor een selecte groep mensen. Met o.a. hun danceclassics, salsa, merengue, bachata, soca, reggae, kaseko en ballads zullen ze ervoor zorgen dat we Kerst 2011 swingend inluiden.

De locatie is de sfeervolle ‘Royal Residence’ zaal en het dakpaviljoen van het bekende “Engels” midden in het centrum (Groothandelsgebouw naast Rotterdam CS) met ruime parkeergelegenheid onder het gebouw.

Kaarten voor dit feest zijn alleen in de voorverkoop te koop voor 15 euro p.p.:
– online: via Ticketscript KLIK HIER OM JE KAARTEN TE BESTELLEN VIA TICKETSCRIPT
– offline: via de Free Record Shop en Van Leest.
Let op: het aantal mensen dat naar binnen kan is beperkt dus koop je kaarten op tijd. Aan de poort hebben we een beperkte voorverkoop tegen een hogere prijs, mits er plek over is!

Catering aanwezig: Rob’s catering uit Amsterdam.

A -White- Christmas Party with La Fiesta
Datum: Vrijdag 23 december 2011
Tijd: 22.00u – 03.00u – kom op tijd, vooral Surinamers 😉
Muziek: La Fiesta live & DJ Cliffhanger
Locatie: Engels, Royal Residence zaal en dakpaviljoen
Adres: Stationsplein 45 Rotterdam
Dresscode: WIT/white/blanco/wittie
Toegang: 30+
Info: 0637021928 of www.lafiesta.nu/23december.html

Op Facebook: http://www.facebook.com/events/102507643199835/

Bekijk ook: