Spong verwacht vonnis Decembermoorden in 2012

23

PARAMARIBO, 9 dec – In het voorjaar van 2012 wordt vonnis gesproken in het strafproces rond de Decembermoorden. Dit voorspelt advocaat Gerard Song. Hij heeft informatie van een ‘insider’. Het proces wordt sowieso afgerond in 2012. Dan komt er een eind aan het lange wachten van vooral de nabestaanden.

Er worden niet al te veel hordes meer verwacht in het al jarenlang lopende proces. “Het is een moeizaam en erg moeilijk proces. Maar het ziet er naar uit dat het ten einde loopt”, zegt Spong tegenover de Ware Tijd. Eigenlijk is het een kwestie van maanden. Dan moet de vervolging het requisitoir af hebben en is ook de verdediging uitgepleit. Voor Desi Bouterse voorziet Spong straf. “Ik voorspel niks. Ik zeg dat we vinden dat levenslang moet worden opgelegd.”

Bekijk ook:


23 REACTIES

 1. Ik vindt spong nog mild,leg die Beest de zelfde straf op wat hij zonder proces aan die 15 vrijheidsstrijders heeft opgelegd.
  De doodstraf .


  Maak melding

 2. VIRAGO 535

  “Dan komt er een eind aan het jarenlang wachten van de nabestaanden.Vrede zij met U.

  Kabinet venetiaan/sardjoe en vele nieuw front regeringen konden het proces niet tot een vonnis brengen.
  Het ONTBRAK hun aan ONTWIKKELINGSVISIE,ONAFHANKELIJKE RECHTSGANG en DAADKRACHT.
  De decembermoorden werden als POLITIEKE PROPAGANDA gebruikt om kiezers te WINNEN voor het nieuw-front en cornuiten.Alleen tijdens de verkiezingen hoor je over de decembermoorden bij opvolgende nieuw-front regeringen.Daarna is het niet meer van belang.

  Voor het nieuw-front en cornuiten was er geen baat bij een DIRECTE VONNIS…

  Op het leed van de nabestaanden werd jarenlang geteerd door machtsdronken,leeddronken nf politici

  “ik voorspel niks”

  Als Spong wil voorspellen moet hij een waarzegger of voodoo priest gaan zoeken op Saramaca


  Maak melding

 3. Meneer Spong, ik hoop,dat u gelijk heeft. Het recht moet zege vieren !!! Vroeg of laat…Doe je best ! Wij staan achter u.

  Groet,ram ram,goeda hafies,(veel wijsheid)


  Maak melding

 4. Spong is Nederlander en zou er even voor zorgen dat haatblondje Verwilderd achter de tralies zou verdwijnen. Jammer genoeg is dat niet gelukt. Nostradamus is niet meer en Spong zou weleens zijn reincarnatie kunnen zijn. Als die roeping ook niet lukt kan Spong nog altijd wachten op 2012. De wereld schijnt dan te vergaan. Op Spong na natuurlijk!


  Maak melding

 5. Ja de hoofdschuldigen moeten levenslang krijgen en de meelopers minstens 10 jaar. Alleen voor de militairen die aantoonbaar uit eigen lijfsbehoud niet konden weigeren om aan de moordpartij deel te nemen mogen op clementie rekenen mits zij dit duidelijk aantonen en aantoonbaar niet hebben deelgenomen aan de gruwelijke martelpartij die vooraf ging.


  Maak melding

 6. Kan Spong ook een voorspelling doen omtrent zijn aangespannen hoge-beroep in het proces tegen door henk de Mol-letje geadoreerde facisten voorman , Wilders ???
  Heeft de vrijspraak van Wilders , de perverse Spong gereduceerd tot een Islam-mietje !!!

  Spong is altijd op wraak uit en dat ligt in het feit dat hij door de toenmalige militair gezag de laan werd gestuurd .
  Spong is een rechtsgeleerde en alom bekent in Su idem dito bij het militair gezag , maar de kardinale vraag is ; heeft Spong ook de wijsheid in pacht om les te geven in anatomie en dat aan een rechten-student , nota bene in een toilet-ruimte en was het wel verantwoord ???
  Is er hier sprake van perversiteit of machtsmisbruik ???
  Plaats van handeling/delict , Anton de Kom universiteit !!!

  Landgenoten , Ontwaakt !!!
  Republiek Suriname Voorwaarts
  Voorwaarts richting het Geluk en de Overwinning
  Stre de’f stre
  SRANAN SA WINI !!!


  Maak melding

 7. Sempa, disi na bulertori! Mmmmmmm, dat heb ik niet eens geweten. Op de ADEK nog wel? Dat is een heel hoge school man.

  Masra Spong, te yu habi botro na tapu yu ede, no go na ini a song!

  De mensen gaan toch zeggen, “look who’s talking?

  VIRAGO535,
  Over welke nabestaanden heb jij het?

  Ik ben ook een nabestaande, maar dan niet alleen van die 15 maar ook van die 120 jonge militairen.

  Die rekening zal vroeg of laat OOK gepresenteerd worden!

  Mind you!!!


  Maak melding

 8. Kan Spong ook een voorspelling doen omtrent zijn aangespannen hoge-beroep in het proces tegen door henk de Mol-letje geadoreerde facisten voorman , Wilders ???
  Heeft de vrijspraak van Wilders , de perverse Spong gereduceerd tot een Islam-mietje !!!

  Spong is altijd op wraak uit en dat ligt in het feit dat hij door de toenmalige militair gezag de laan werd gestuurd .
  Spong is een rechtsgeleerde en alom bekent in Su idem dito bij het militair gezag , maar de kardinale vraag is ; heeft Spong ook de wijsheid in pacht om les te geven in anatomie en dat aan een rechten-student , nota bene in een toilet-ruimte en was het wel verantwoord ???
  Is er hier sprake van perversiteit of machtsmisbruik ???
  Plaats van handeling/delict , Anton de Kom universiteit !!!

  Landgenoten , Ontwaakt !!!
  Republiek Suriname Voorwaarts
  Voorwaarts richting het Geluk en de Overwinning
  Stre de’f stre
  SRANAN SA WINI !!!
  sempa

  Hoort en zegt het voort.

  Mensen willen zich al te graag vromer dan de paus voordoen, wijl hun history rammelt aan alle kanten.

  Papier is gedulding.


  Maak melding

 9. Nr.06 Kneusi toch ,
  Had jij ook de actualiteiten gevolgd (NOS-journaal)???
  Massa-slachting op honderden bezitlozen , willozen en onschuldige javaanse bevolking van Bun Karno’s republiek Indonesie .
  Deze oorlog-misdaad werd altijd ontkent door de ex-kolonisator of gebagatelliseerd .
  Ja Kneusi , ff de een beroep doen op mijn achteruitkijkspiegel en op chronologische volgorde .
  -Mensen-handel – Slavernij
  -Kolonialisme
  -Verschepen van opium naar Europa (VOC)
  -Contract arbeiders met valse beloften
  -Vermoorden van stakende arbeiders die opkwamen voor hun rechten in de Antillen
  -instellen anti-revolutionaire wetgeving
  -Verbannen van politieke tegenstaanders en vrijheidstrijders
  -Het nog steeds bedrijven en in bezit hebben
  van kolonies (kolonialisme)
  -Het orkestreren van een staatsgreep
  -Het plannen van een militaire-interventie
  -Organiseren en faciliteren van contra-coups
  en de-stabilsatie-proces
  -Financieren en faciliteren van militaire expertise aan gewapende criminelen/bende
  Oh oh oh Kneusi ,mijn persoon is moe van het opsommen van de verwerpelijke en walgelijke misdaden van jouw Olland .
  Weet/ken jij misschien ook een paar opnoemen?

  Kneusi , plaats bovenstaande mensonterende handelingen naast het door jouw en Olland valselijke en gemanipuleerde aantijgingen .

  Wij , Surinaamse Patriotten , krijgen spontaan een lachbui als jij en consorten
  met natuurlijk Olland voorop , het gorre lef heeft om Republiek Suriname te betichten van het schenden van de rechten van de mens en mensheid !!!
  Shame on you , kennen jullie dat ???

  Sranan-man nanga Sranan-uma , mi kondre-man
  A juru doro now
  ONTWAAKT , mijn dierbare landgenoten

  Stre de’f stre
  Wi no sa frede
  Republiek Suriname Voorwaarts
  Voorwaarts richting het geluk en de Overwinning
  Sranan sa wini
  HET VADERLAND OF DE DOOD !!!


  Maak melding

 10. Sempa> Is je uitkering al binnen?

  Of hou je zo veel van je land ( Het vaderland of de dood) dat je direct het SLM toestel in stapt en je voor je land gaat inzetten?

  Het is voor jou “Mijn Nederlandse uitkering of de dood”

  En we weten waar jij voor heb gekozen…


  Maak melding

 11. ANNA Z op 5 het klopt dat Spong Geert niet achter de tralies kon krijgen, dat kan die ook niet want het is de rechter die dat uitmaakt. En Wilders heeft niets anders gedaan dan gebruik gemaakt van zijn recht op vrije meningsuiting. Je DDB daartentegen is een veroordeelde drugsbaron en een moordverdachte dat is even wat anders. en voor dat je op mij gaat schelden, ik moet ook niet van Blondie hebben maar ik respecteer zijn recht op vrije meningsuiting.


  Maak melding

 12. SEMPA op 7 het gaat hier over 8 december en niet over het priveleven van Spong. dit bewijst weer eens dat surinamers bij gebrek aan argumenten en verstand persoonlijk en associaal worden en gaan schelden. dat is zowat het enige waar ze goed in zijn.


  Maak melding

 13. @viktor
  Een veroordeelde drugsbaron? De rechtzaak tegen Bouterse was een politiek proces en enkele getuigen waren veroordeelde criminelen. Het is in het westen gebruikelijk om niet gewenste leiders in het buitenland te elimineren of anderzijds definitief uit te schakelen. Saddam Hoesein, Kadaffi en al de anderen die het oliedollarspel niet meer wilden meespelen hebben het geweten. Over de vrijheid van meningsuiting van die blonde clown kan ik kort zijn. Dat is geen vrijheid van meningsuiting. Ik noem het liever gelegitimeerd schelden en beledigen. Dat schijnt trouwens samen met rochelen en boeren iets typisch Wilderiaans-Nederlands te zijn. En alle Moslims uit Europa willen deporteren klinkt mij nogal fascistisch in de oren. Dezelfde uitspraak waar het woord Moslim vervangen was door Jood zou die blonde koe duur komen te staan. En over moordenaars gesproken: Karst T en die gek die huishield in een winkelcentrum is iedereen alweer vergeten. Ook de Noorse NeoNazi schijnt zich te vermaken met liefdesbrieven in zijn cel. Slaap jij of slaap ik? In ieder geval beste vriend: Bouterse slaapt niet: Die doet verschrikkelijk goed werk in Suriname. Het land bloeit als nooit tevoren! Natuurlijk zal menigeen dat direct ontkennen maar dat geeft niet. Ook ik vind vrijheid van meningsuiting iets dat gekoesterd moet worden.


  Maak melding

 14. Je kan duidelijk zien waarom sommige van geestelijke zie figuren hier op dit net Bouterse adoreren zijn kortzichtig en DOM.
  Spong mag niets zeggen over suriname omdat hij een nederlandse paspoort heeft, anna_z mag het over wilders ,saddam hoessein ,en Kadaffi hebben, Bouterse mag doden zonder vorm van proces en sterker nog hij mag gebruik maken van het recht welke hij anderen heeft ontnomen.Die anna_z is zo in de kortzichtig en geestelijk in de war dat zij niet meer weet wat ze als tegen argument moet gebruiken om de massamoorden in suriname goed te praten.Wilders heeft nooit iemand vermoord hij zoek de grens van de democratie op en dat mag.Sadam heeft zijn eigen mensen met gif bestookt in Halabaja,Kadaffi heeft zijn eigen bevolking vermoord , Bouterse heeft vrouwen en kinderen afgeslacht te moiwana en ook op 8 dec 1982 dit zijn de overeenkomsten van deze drie beesten.Iedereen in suriname weet dat Bouterse in drug zit, Nederland liegt Brazilie liegt ook WikkiLeaks liegt ook, als het over Bouterse gaat liegt iedereen in jullie ogen ook tv Globo in brazilie. Waarom is Dino Bouterse en Rupert Christopher met spoed terug gehaald van de ambassade in Brazilie. als je niets weet houd a.u.b jou snavel dicht.


  Maak melding

 15. @WikkiLeaks

  Mijn eerwaarde lekkende Wikki. Nog even en je probeert duidelijk te maken dat slavernij gelijk staat aan het opzoeken van de grenzen van het ondernemerschap. Jij bent trouwens wel erg zeker met je beschuldigingen aan het adres van onze meest vooruitstrevende president aller tijden. Was je er soms zelf bij? De enige reden waarom Kadaffi en Saddam werden uitgeschakeld heeft te maken met een groot geopolitiek spel. Saddam wilde graag zijn olie in euro’s betaald zien en Kadaffi gaf Afrikaanse landen goedkope leninigen. En dat mocht natuurlijk niet van de VS en zijn vazallen. Blijf vooral je informatie halen uit de propagandistische westerse mainstream media en blijf je vooral vermaken met Ben Saunders en Paul de Leeuw.


  Maak melding

 16. Beste Anna_Z:

  Het onderstaande kan je natuurlijk direct omschrijven:

  “De heer Bouterse is een integere man alom in de wereld wordt gerespecteerd als president. Hij heeft al zijn geld eerlijk verdiend en zijn kinderen – vooral Dino – goed opgevoed. Bouterse heeft nog nooit iemand bedreigt en/of laten vermoorden ( Fort Zeelandia en Rijswijk) en met drugs heeft hij nog nooit iets te maken gehad. Suriname kan trots zijn op zijn president die in de wereld in 1 adem wordt genoemd met Mandela, Obama en andere grootheden.

  En Sinterklaas en de Kersman bestaat ook!!!


  Maak melding

 17. Obama is geen haar beter dan Bush en voert alleen maar een duistere Bilderberger-agenda uit. Mandela was een hele lieve man maar naar mijn mening veel te soft. Ik had liever gezien dat hij die racistische boerenbende in Zuid Afrika naar Europa had gedeporteerd. Het liefst naar Calimerostan met zijn verwilderde, door apartheid benevelde degenererende bevolking. Helaas!!!!! Maar vergelijk onze president AUB niet met deze uitvoerders van de westerse agenda. Louis Farrakhan en Malcolm X komen dichter in de buurt. Ik ben trots op Bouterse en met mij vele anderen. Wees jij maar trots op je koloniale pedofiele Sint en zijn zwartgeverfde clowneske schoorsteenvegers. Voorlopig bestaan die nog wel in Pedo apartheids en narcostaat numero uno, Nederland!


  Maak melding

 18. #20
  Houdt je a.u.b aan de feiten.
  Iedere beschaafd mens keurt de slavernij af,ieder beschaafd mens keurt de massaslachting in suriname af, ik hoef jou niet te vertellen tot welke kamp jij behoord. Hhahaha kadaffi gaf goedkope lening terwijl zijn eigen volk in armoede leefde hij heeft miljarden gestald op buitenlandse banken zijn zonen strooide met miljoen anna hoe is het met jou duim houdt die het nog vol.anna jij bent geestelijk in de war .Niemand is goed in jou ogen alleen die massamoordenaar van suriname De slager van bastion veere.Een vrouw die trotst is op kindermoordenaar en zwangere vrouwen is naar mijn mening een schande voor alle moeders.


  Maak melding

 19. Wel wel wel. Wanneer zal de berechting plaatsvinden van:
  1, de moorden op Java door de Hollanders. Holland heeft al zijn excuses aangeboden en schadevergoeding aan de nabestaanden betaald.
  2, de moorden op de Hindustaanse en Javaanse arbeiders op Mariënburg door de Hollanders toen die in opstand kwamen tegen het Koloniaal bewind?
  3, de moorden op de Javanen op het Onafhankelijkheidsplein, door de Hollanders toen die om de vrijlating van Anton de Kom eisten?
  4, de mishandeling, vernedering, moorden van de Afrikanen door de Hollanders in Suriname 350 jaar lang?
  Welke zullen de profetiën van de profeet Spong zijn?
  We benne benieuwd.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.