Honorair Consul met delegatie naar Suriname

6

De Nijkerkse zakenman Gerard van den Tweel brengt in januari met een Nederlandse handelsdelegatie een bezoek aan Suriname. Van den Tweel is sinds kort officieel honorair consul van de republiek Suriname in Nederland. Hij is ook actief op de Nederlandse Antillen, waar hij een supermarkt heeft geopend

De definitieve samenstelling van de delegatie is nog niet bekend. Het gaat om bedrijven, die bereid zijn te investeren in de ecologische ontwikkeling van het land, het toerisme, een verantwoorde winning van tropisch hardhout, en ontwikkeling van de agro-industrie.

Volgens Van den Tweel heeft het ministerie van Economische zaken een investeringssubsidie van anderhalf miljoen euro gereserveerd voor bedrijven, die brood zien in het ontwikkelen van activiteiten in het land.

Bekijk ook:


6 REACTIES

 1. Nu maar hopen dat de deelnemers gescreend worden voordat ze hier de boel voor de gek houden. Wie weet nog die meneer Van der Pols die met zijn agro bedrijf op S’ca zou beginnen op km 82 ?! Veel eurosubsidie in zijn zak gestoken en weg. De koeienstal staat al jaren weg te rotten, is vanaf de weg zichtbaar, km 82. Van der Pols, de oplichter uit Rhoon, Nederland. Er staan nog zoveel vorderingen op hem uit. Alle deelnemers grondig screenen voordat ze weer Suriname voor de gek komen houden en Euro subsidies in hun zak steken. En tsja, een supermarkt openen is niet zo spannend, wie is die “zakenman” Van den Tweel eigenlijk, wat weten we van hem ?!


  Maak melding

 2. Nog meer!

  Nog meer investeerders dienen ons land aan te doen. We moeten eerst de angst van het nationaliseren wegwerken dan zal het wel lukken.

  Enkele Vee-houders uit Nederland kunnen goede zaken doen in Suriname omdat we per maand 500 koeien uit Brazilie importeren.
  Sommigen gaan naar Canada of Australie om hun bedrijf voort te zetten maar waarom niet naar Suriname? Geen taalbarriaire en vooral goedkope, grasgroene grond.
  Als er een schaap (boer) over de dam is, volgen er meer.


  Maak melding

 3. Deze meneer denkt dat hij in Paramaribo een paar ha grond goedkoop kan kopen als belegging.
  Heb je ooit gehoord dat een bakra gratis iets gedaan heeft in de wereld.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.