Opname voorstelling ‘Spiekerboks’ van Jeffrey Spalburg

0

Na een succesvolle tour van dik twee seizoenen is het zover: de theatervoorstelling Spiekerboks van cabaretier, acteur, comedian en schrijver Jeffrey Spalburg, gaat live on tape voor TV en DVD opnames. In het Bijlmerparktheater speelt Jeffrey voor de allerlaatste keer zijn voorstelling Spiekerboks. En jij kan er bij zijn op woensdagavond 14 december om 20:30u.

De titel Spiekerboks is tweeledig: het betekent spijkerbroek in het Twents (geboortestreek van Jeffrey) en fonetisch klinkt het hetzelfde als Speakerbox en dat staat weer symbool voor zijn grote passie, muziek. Deze cabaretsolo gaat over spijkerbroeken en subwoofers, maar vooral over vrouwen, vrouwen en vrouwen.

Kaarten zijn voor €15 verkrijgbaar aan de kassa van het Bijlmerparktheater of reserveer op 020 – 3113930 (14:00 –17:00u) of via info@bijlmerparktheater.nl. Wees er snel bij voor deze unieke allerlaatste keer.

Bekijk ook:


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.