Nieuwe Surinaamse televisie serie: TV STATION 18+

0

TV STATION 18+ is een nieuwe Surinaamse televisie serie op de Surinaamse TV. In deze serie komt in een versneld tempo(25 minuten) een super modern Surinaams televisie station tot leven (anno 2012) waarbij de karakters het over 18+ onderwerpen hebben. Zowel de cast als crew bestaat uit jonge Surinamers(onder de 35jaar) die werken in de entertainment branche.

In de maand december 2011 komen 2 afleveringen op de nationale TV om de mensen een kijkje te laten nemen, op wat er komen zal in 2012. Het bespreekbaar maken van taboes en sociaal maatschappelijke ontwikkelingen worden in deze televisie serie op een humoristische wijze “bloot” gegeven. Op deze wijze oogt de nieuwe generatie zijn bijdrage te leveren aan de entertainment “industrie” in Suriname.

Deze televisie serie is gecreëerd door Dave van Aerde en Ivan Tai-Apin.

Producent: 18+MEDIA NV(Dave van Aerde en Ruiz Bottse)
Regisseur : Ivan Tai-Apin
Camera & Geluid: Royant Studios
Scenario: Dave van Aerde & Ivan Tai-Apin
Montage: Ivan Tai-Apin

Cast: Hilkia Lobman, Zabdai Zamuel, Ramona Guptar,
Joelle Chiu Hung, Dave van Aerde, Rohit Badal, Kim Aikman, Idi Lemmers, Avinash Badal

Bekijk ook:


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.