Laetitia Griffith naar Raad van State

27

Laetitia Griffith, voormalig Tweede Kamerlid voor de VVD, wordt staatsraad in de afdeling advisering van de Raad van State. De benoeming gaat in per 1 januari 2012, zo liet het kabinet vrijdag weten.

De in Paramaribo geboren Griffith was als Kamerlid actief op het gebied van justitie, veiligheid en constitutionele zaken. Ze zat van 2003 tot 2005 in de Tweede Kamer en was een van de bekende woordvoerders op het gebied van justitie.

In juni 2005 vertrok ze naar Amsterdam, waar ze korte tijd wethouder was (financiën, economische zaken, luchthaven en ICT).

Bekijk ook:


27 REACTIES

 1. Dit is een vrouw die absoluut meer in haar mars heeft dat de hele DNA in Suriname bij elkaar. De Raad van Sate, het hoogste rechtsorgaan in Nederland, dat wil toch wat zeggen. Daar is dat lulzootje in Suriname niets bij. Hat kan niet, want ze heeft een Nederlands paspoort, want anders zou ik zeggen: Laetita for president!!


  Maak melding

 2. Laetitia,
  Loop vooral niet te hard van stapel!

  Kijk maar om je henen wat onder andere onze Martin Sitalsing is overkomen.

  Als niet ptata mag jij wel 100.000 x op je kivive wezen!

  Razend intelligente Hirshi-Ali moest er ook aan geloven.


  Maak melding

 3. Er is toch nog hoop!

  Dat Letitia, de dochter van mijn oude voetbalmakker, naar Suriname remigreert.
  En dan maar hopen dat ze president wil worden. Profficiat!
  Geef de moed niet op Bakra Bakra.


  Maak melding

 4. Onze paranoide Paraman is weer bezig. ‘Als niet ptata mag jij wel 100.000 x op je kivive wezen! ”

  Paraman je bent echt te zielig voor woorden.


  Maak melding

 5. ach Ja Die paramanpinto schreeuwt om aandacht.
  In Nederland krijg je te horen wat de redenen zijn van jou ontslag, overplaatsing noem ze allemaal maar op en als je niet eens bent is er nog altijd de weg naar de rechter Paramanpinto.
  In Suriname is er maar één reden en dat is de gewijzigde beleidsinzichten van jou massamoordenaar president, en wat dat inhoud mag joost weten.


  Maak melding

 6. Puur voor haar echt alleen in de persoonlijke levenssfeer van haar zelf, feliciteer ik haar met deze benoeming. Ik gun haar echt het allerbeste.

  Maar om blij voor haar te zijn omdat zijn van origine Suraamse is, nee, honderdmaal nee. Welke voordelen brengt deze benoeming ons als Surinamers. Deze mevrouw dankt naar eigenzeggen alles wat zij tot nog toe heeft bereikt enkel en alleen aan Nederland en alles wat zij hier heeft mogen doen. Terwijl ik de overtuiging draag dat zij door de Surinaamse school is gevormd tot de mens/persoon die zij vandaag de dag is.
  Letitia gefeliciteerd nogmaals, maar ik feleiciteer jou gewoon vanwege de benoeming.


  Maak melding

 7. Bakrabakra,
  Daar schieten wij anno 2011 daar geen ene r..t mee op in de vrije republiek-Suriname.

  Wat is jou probleem?

  Wat is de nieuwswaarde van dit bericht voor het land waar het ons om te doen is?

  Het gaat om de Nederlandse tweede kamer!

  En als L meer in haar M heeft als dokter Jenny, so be it.

  Jenny is tenminste hier waar het allemaal gebeurt en levert in ieder geval een betere bijdrage dan Somo de kokko!


  Maak melding

 8. Nr.2
  Wat mijn persoon niet kan bevatten is het volgende :Waarom werd/wordt zij minder geacht dan de proleten die in brieven-bussen van de buren pissen ,die wel in de 2e kamer zitten als volksvertegenwoordigers ??
  Past zij niet in de huidige kabinet-samenstelling en heeft dat met de wensen van de gedoogd-partners te maken ???
  Is het soms een persoonlijke wens geweest van Leatitia om richting Raad van State te gaan met de rede omdat zij niet dagelijks geconfronteerd wil zijn/worden met fundamentalische christenen en extreem-rechtse populisten ???

  Mazzeltov voor Laetitia dat zij houdster is van een ” Nederlandse Paspoort ” , anders was zij ook het slachtoffer geworden ala ; Hirsch , Mauro en tig- andere .

  O ja ,ter jouwer informatie ,jouw nickname ; bakra bakra
  Ba = Baas
  Kra = Ziel
  Bakra = Baas over mijn ziel

  In Su , praten en spreken wij niet meer over
  Bakra , als men de Ollanders wil aanduiden .
  Het woord Bakra wordt niet meer gebezigd ,zeker niet door waarachtige surinamers , is passe !!!

  Maar,hoe denkt jij zelf over jouw eige(Ollandse)volksvertegenwoordigers en de huidige recessie,deportatie beleid etc etc???

  Hoor de wind waait door de bomen …….
  Sterkte en alleen maar liefde !!!


  Maak melding

 9. Mevrouw Griffith heeft weliswaar een leuk smoeltje maar haar rechtse VVD-tronie zal haar helemaal niets opleveren. Als troetelallochtoontje zal ze in Calimerostan nooit verder komen dan ingefluisterd rechts gewauwel en stemmentrekker voor bejaarde witte mannen met stropdas.


  Maak melding

 10. Ondanks jullie lovend woorden voor haar, vind ik dat ze een likker is.
  Ze is een bounty.
  Kan mij goed herinneren dat ze moslims als tweederangs burgers beschouwde. Ook moet ze niks van ant6illianen hebben.
  Zoals iedereen weet is de VVD naast de PVV (waar veel VVdérs van komen), een racistisch partij. En likkertjes als Laetitia en Hirshi Ali komen er vandaan.
  Zelfs verafschuwt ze donkere mensen in een artikel in Belgie schrijft ze zelfs, ik neem liever een oude blanke man dan een zwarte van mijn eigen cultuur.
  Ze heeft dus nu een bakra als man. Lijkt op een opa die les geeft. En ze kan geen kinderen krijgen. God straft zeg ik dan ook meteen.
  Laetitia elke zege heeft ook een keerzijde.

  I believe in God


  Maak melding

 11. Zulke mensen hebben ze nodig in Suriname maar niet die domkoppen die nu er zitten.Zulke mensen moeten Suriname vertegenwoordigen in het buitenland maar geen vriendjes die zelf hun naam niet eens weten te schrijven.Als ik allemaal ziet wie in de regering zitten in Suriname dan kan wit land nooit vooruit komen.Het zijn zakkenvullers die geen verstand hebben van economie maar van wapens om mensen te doden.


  Maak melding

 12. Mike,
  wat een dom en onzinnige reactie van jou die helemaal nergens op slaat, je moet jou dood schamen schoft dat jij bent.@ anna_z jij neemt het elke dag hier op voor een massamoordenaar met een stropdas, wat is erger hypocriete ding dat je bent .


  Maak melding

 13. ik vind jullie koulo zielig.
  praten over mensen die op eigen kracht heel ver zijn gekomen.
  als je het zelf beter kan moest jij daar staan ipv op waterkant komen lullen.

  een betere wereld begint bij jezelf.
  afz its me


  Maak melding

 14. weer zo een domme achterlijke retoriek op nummer 18, van een volgelingen van die drugs veroordeelde massamoordenaar president.
  Tot nu toe is Suriname veroordeeld Voor de moiwana massaslachting een feit waar je niet om heen kan.Genocide op jou eigen landgenoten waaronder zwangere vrouwen en kleine kinderen.
  Ik heb Bus, Blair,Balkenende, Rosenthal niet nodig als reverentiekader om te weten wat goed of fout is.


  Maak melding

 15. Mee eens met wat Mike schrijft. Als het zo is dat ze op een bepaalde manier over zwarte mannen denkt, dan is dat te betreuren. Sommige mensen hebben geen diepgang. Immers, een man blijft een man, of hij nu wit is of zwart, we zijn allemaal mensen. Soms moet je iemand beter leren kennen om een bepaald beeld te kunnen vormen. Hirschi Ali is ook een prachtige vrouw met een eerbiedwaardige staat van dienst.

  Maar nu weer even terug naar Letitia Griffith. Wat ze ook heeft gezegd over haar eigen volk, echter, desondanks moeten we toch achter haar benoeming staan als Surinamers en haar feliciteren met deze nieuwe stap in haar carriere. Van mij mogen nog meer dames met een Surinaamse achtergrond de top bereiken; dat is goed voor onze ontwikkeling als mens en als vrouw, dus ik zou zeggen gefeliciteerd Letitia.


  Maak melding

 16. @WikkiLeaks
  Ook jij heb recht op een eigen mening. Een mening is echter nooit dom of achterlijk. Hoogstens eenzijdig! Dat jou referentiekader Bouterse is vind ik prima. Simpelheid is tenslotte een menselijke eigenschap.


  Maak melding

 17. ik ben benieuwd of ze de regering gaat adviseren, om de al jaren durende, dagelijkse verkrachtingen en aanrandingen door de Nederlandse staat tegen het Surinaamse en Antilliaanse volk op Schiphol te stoppen.


  Maak melding

 18. Deze Griffith heeft meer vaardigheden en verstand en klasse in haar vinger dat de gele DNA bij elkaar.
  En da geldt ook voor een groot aantal jaloerse mensen op dit forum, vooral Anna_Z.


  Maak melding

 19. @Henk Molenaar

  Je reactie werkt vooral op mijn lachspieren. Eigenlijk schrijf je dat jaloerse mensen, samen met Griffith, veel meer verstand en klasse in hun vinger hebben dan de gehele DNA bij elkaar. Ben je wel Nederlander?


  Maak melding

 20. zulke mensen wil suriname niet hebben, want surneds weten te veel of hebben altijd een grote mond volgens Surinamers, en daarom mogen surneds alleen op vakantie komen en daar geld smijten en dan meteen weer oprotten, zodat surinamertjes lekker door kunnen gaan waar ze gebleven waren om het land naar de filistijnen te helpen…kortom het kwaad is al geschied in suriname…………………….wij komen niet meer om suriname te redden, wij zullen in nederland sterven…surneds…….


  Maak melding

 21. Booster,
  Een kutsmoes heet dat in legertermen om je te onttrekken van jou verantwoordelijkheid, hoegenaamd een bijdrage te leveren in de ontwikkeling van dit land. Ik geef toe dat er ook tuig of tewel korruptelingen zit/zitten onder het topkader dat hier neerstrijkt. Hun agenda’s zijn zeer divers. Ik begin haast geloven dat wij Srananmans dieftig zijn van aard, daargelaten sommigen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.