Klokkenluider misbruik Henk de G. ‘ontevreden’

12

PARAMARIBO, 3 dec – Jan Smeulders, de man die Henk de G. beschuldigde van kindermisbruik, had andere bedoelingen. Dit suggereert mr. Raoul Lobo, advocaat van Henk de G. Smeulders zou ontevreden zijn over de afwijzing van zijn aanbod om bestuurslid te worden van het tehuis Lobi Blessie. De klokkenluider vindt het maar pure lariekoek en apekool.

“Ik heb Henk niet nodig om in het bestuur te komen van een kindertehuis”, zegt Smeulders tegenover de Ware Tijd. Hij blijft erbij dat de Nederlandse ex-marinier schuldig is. “Als er geen gronden waren, was hij nooit aangehouden.” Henk de G. is intussen in voorlopige vrijheid gesteld. Het justitieel onderzoek loopt nog. De rechter vond het niet langer verantwoordelijk de man in voorarrest te houden. Zijn vrouw, Hermien de G, was ook aangehouden, maar al gauw weer vrij.

Het echtpaar managede het kinderhuis in Commewijne. De politie pleegde eerder dit jaar een inval en arresteerde Henk de G. Kinderen van het tehuis zeiden tegenover de politie mishandeld te zijn. Ook zou de man ontuchtige handelingen hebben gepleegd. Volgens de verdediging kwamen de kinderen later op hun verklaringen terug. Smeulders pleit voor sluitende wetgeving. “Als we niet in staat zijn onze eigen kinderen te beschermen tegen roofdieren als Henk de G., dan is dat triest.”

Bekijk ook:


12 REACTIES

 1. Goede wetgeving maar ook goede onderzoekers die ervaren zijn met het ondervragen van kinderen. Zo iets is een heel specilistische iets.

  Pedo’s richtn enorme schade aan en pedofilie & incest zijn in SME een groot probleem dat nodig aangepakt moet worden. Daarbij moet ook gekeken worden naar de positie van de vrouw die in SME veel te zwak is. Het grote aantal vrouwen dat aangeeft volkomen afhankelijk te zijn van hun man ook al is dit een bruut en de vrouwen met veel kinderen van diverse mannen zijn daar het, vaak schrijnende, bewijs van.
  Dwz meerdere wetten behoeven aanpassing en vooral effectuering, zoals o.a. een goede, echt werkende regeling voor allimentatie.


  Maak melding

 2. De heer smeulders blijft erbij dat de nederlandse ex-marinier schulding is. of hij is rechter of hij weet het zo zeker dan hij erbij moet zijn geweest dus ook opsluiten die handel.


  Maak melding

 3. Dit is weer eens de zoveelste witte pedofiel die ontsnapt aan de hel van Santa Boma. Natuurlijk is er flink geschoven en een aantal Oom Tom Suri’s zijn er zeker wat euro’s rijker van geworden. Het wordt echt tijd deze witte kindermisbruikers in Suriname, met de zwaarste justitiele middelen een kopje kleiner te maken. Maar eerst zullen de koloniaalgeconditioneerden korte metten moeten maken met hun hardnekkige wittenvrees.


  Maak melding

 4. Hallo Anna_Z

  Ben je ook zo verontwaardigd over het feit dat ik weer tientallen tienermeisjes in Suriname tegen kom van amper 14 jaar met een baby op de arm. En die baby’s zijn geen halfbloedjes

  Jou haat tegen alles wat wit is wordt alleen overtroffen door je dommigheid


  Maak melding

 5. Hent de G is onschuldig. Ik ken deze stichting en hun bestuur heel goed. Typisch een geval van surinaamse roddel en achterklap. De schade aan de kinderen is nu groter dan ooit. Op naar de schadeclaim


  Maak melding

 6. @Henk Molenaar
  Mijn verontwaardiging gaat nog veel verder terug. In de koloniale tijd werden onze meisjes van amper tien jaar oud doorlopend verkracht door jouw soortgenoten. En de baby’s waren inderdaad halfbloedjes. Maar wees niet getreurd want ik begrijp jouw verontwaardiging. Het gaat immers om een naamgenoot met hetzelfde gebrek aan pigment. Domheid schijnt een menselijke eigenschap te zijn. Ik neem je niets kwalijk.


  Maak melding

 7. Volgens domme Anna Z zijn haar volwassen landgenoten gehuwd en ongehuwd die minderjarige tienermeisjes zwanger maken en stiefvaders ooms broers en neven die hun vaak met medeweten van overige familieleden kinderen jongens en meisje molesteren geen pedofielen zijn. hoe dom en onnozel kan je zijn.


  Maak melding

 8. Beste Viktor,

  Anna_Z is gewoon een beetje dom.

  Wie de kranten leest, weet dat er elke keer weer een oom of een stiefvader van een een tienermeisje voor de rechter staat die zijn handen niet kon thuishouden.

  Maar Anna_Z heeft het liever over 300 jaar geleden. Dom mens.

  En Anna_Z : Liever een gebrek aan pigment dat een zwaar gebrek aan hersencellen

  Wie


  Maak melding

 9. Het woord dom is nogal populair bij de argumentlozen. Over schelden zal ik het maar niet hebben. Maar ik heb goed nieuws voor de intelligente medemens. Slaap lekker en wees in je dromen zoveel mogelijk dom.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.