Stichting Collectief Overzee Suriname bezoekt Consul

2

PARAMARIBO/AMSTERDAM, 1 dec – Op woensdag 30 november bracht het bestuur van Stichting Collectief Overzee Suriname (SCOS) een beleefdheidsbezoek aan de Consul Generaal van de Republiek Suriname dhr. Roy Lieuw A Sie.

De stichting heeft als doel de eenheid en saamhorig onder de Surinamers in de diaspora te bewerkstelligen, de integratie van de groep te verbeteren om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van Suriname.

Door de voorzitter van de stichting dhr. Leendert Hek werden 4 kennismakingsbrieven aan de Consul-Generaal overhandigd die deze zal doorgeleiden naar: de President van de Republiek Suriname, de Voorzitter van de Nationale Assemblee, de Minister van Buitenlandse Zaken en de Voorzitter van de departementale commissie Buitenlandse Zaken.

Bekijk ook:


2 REACTIES

 1. Ik vind het jammer dat het lijkt dat je ook hier het 2 kampensysteem terugziet.
  Het zou het mooiste zijn als deze club en de kenniskring zich of gingen bundelen of minimaal een samenwerking/overleg srtuctuur opzetten.
  Er zit namelijk zoveel expertise in deze twee organisaties dat Suriname een enorme boost zou krijgen bij het goed gebruiken van de aanwezige expertise.
  Alleen het daadwerkelijk gebruiken van de aanwezige expertise zou al pure winst zijn, want dan krijg je weer de politiek / enge partijbelang die om de hoek komt kijken.
  Dan telt niet meer wat ik voor Suriname kan doen, maar wat ik voor mijn eigen partij kan doen, ALLEEN EN ENKEL ALLEEN wanneer mijn eigen partij in het machtcentrum zit.
  En als mijn partij in het machtcentrum zit krijg je de paranoia die toeslaat omdat de ander tot de oppositie behoort of omdat ik een partij loyalist moet ACCOMODEREN.
  Want wan nyan mus’ meki.

  En toch blijf ik hopen en bidden op de grote doorbraak.
  Ik blijf de idealist / absolute nationalist.
  Commonsense will prevail


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.