Cabaretmusical ‘Ons kent Ons’ in Tropentheater

0

Op vrijdag 9 december om 20.30 uur vindt in het Tropentheater te Amsterdam de musical ‘Ons kent Onsvan Thea Doelwijt (tekst), Harto Soemodihardjo (composities) en Kenneth Herdigein (regie) plaats. ‘Ons Kent Ons’ is een cabaret-musical over de huidige situatie in Nederland, het land met een slavernijverleden, waarin kleuren, vooral zwart en wit, een rol spelen. Een kritische voorstelling met spel, zang, muziek en beweging.

De makers zijn Hollandse nieuwen met een Surinaamse achtergrond. Zij kijken terug, vooruit en naar vandaag. De tekst is van Thea Doelwijt, composities van Harto Soemodihardjo en Kenneth Herdigein is de regisseur. De acteurs zijn: Lucinda Sedoc, Maikel van Hetten en Adeiye Tjon (zoon van de in 2010 overleden Henk Tjon, samen met Thea Doelwijt oprichter van het Doe-theater in Suriname).

Tropentheater Grote Zaal
Mauritskade 63, Amsterdam
Kaartverkoop: www.tropentheater.nl en (020) 5688 500

Bekijk ook:


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.