Advocaat eist onmiddellijke vrijlating Robbert G.

0

De tot acht jaar cel veroordeelde Surinamer Robbert G. ontloopt mogelijk alsnog zijn straf voor de doodslag op zijn vader in 1993 in Suriname. Volgens G.’s nieuwe advocaat Bram Moszkowicz zit zijn cliënt ten onrechte vast omdat het delict volgens de Surinaamse wet al in 2005 zou zijn verjaard.

In een kort geding dat maandag voor de Haagse rechtbank dient eist de raadsman onmiddellijke vrijlating van G. Als de eis wordt gehonoreerd, betekent dit dat G. voor de zoveelste keer de dans ontspringt.

Peter R. de Vries is zeer ontstemd over de gang van zaken. Lees meer hierover op www.peterrdevries.nl: Ontspringt Robbert G. alsnog de dans?.

Bekijk ook:


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.