Surinaamse voedingscampagne tweede beste in regio

1

PARAMARIBO, 26 nov – De Prisiri Fit Camp van paramedische praktijk Boeroeswing heeft de tweede prijs gewonnen in een regionale competitie. Dit meldt de Pan-Amerikaanse Gezondheidsorganisatie, Paho. Het betreft de Nutrition Promotion Competition 2011 voor promotie van gezonde voeding bij de jeugd. Het gewonnen geld wordt weer in het kamp geïnvesteerd.

Het betreft vierhonderd en vijftig dollar. Het bedrag gaat naar het volgende Prisiri Fit Camp voor kinderen met overgewicht. Ook is een prijs gehaald in de categorie Most creative nutrition promotion project. De prijzen zijn in Georgetown, Guyana, uitgereikt aan diëtist Wandy Soemodihardjo en fysiotherapeut Bastiaan de Boer. “Suriname is hiermee op de kaart geplaatst als land in de regio dat aandacht besteedt aan het promoten van gezonde voeding”, stelt de Paho.

Boeroeswing wil een kookworkshop organiseren en bewegingsactiviteiten voor de doelgroep. De bedoeling is te motiveren tot een gezonde leefstijl. Het CFNI is een instituut van de PAHO/WHO, gericht op de regionale aanpak van voeding- en gezondheidsproblemen in het Caribisch Gebied. De Caribbean Nutrition Promotion Competition is een initiatief van het Caribbean Food and Nutrition Institute, een gespecialiseerd orgaan van de Paho.

Bekijk ook:


1 REACTIE

  1. […] Laatste Gezonde Voeding Nieuws by waren on zondag, november 27th, 2011 | No Comments Surinaamse voedingscampagne Tweede Beste in regio Het betreft de Nutrition Promotion Competition 2011 VOOR promotie van Gezonde voeding bij De Jeugd. Het Gewonnen Geld wordt Weer in Het kamp geïnvesteerd. Het betreft vierhonderd en Vijftig dollar. Het Bedrag gaat Naar het Volgende Prisiri Fit Camp … Lees meer over <a rel = "nofollow" Gezonde voeding in de kijker in de Laarnse bib Daarom plaatst de bibliotheek in Het Kader van de Week van de Smaak de Hele MAAND november Gezonde voeding in de kijker. De boeken meer dan Gezonde voeding krijgen EEN-ereplaats op de themastand en in de week van 16 TOT 23 november krijgt u BIJ Uw … Lees meer over Het Nieuwsblad […]


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.