Pilot nieuw programma van Quintis Ristie

0

De bekende Surinaamse entertainer Quintis Ristie zit niet stil. Na zijn werk als presentator in o.a. Echte meisjes in de jungle en de nieuwe afleveringen van Groeten uit Paramaribo in zo:Raymann, doen er geruchten de ronde dat hij bezig is met een nieuw programma.

Quintis schijnt een pilot van dat programma gemaakt te hebben dat hieronder en op Youtube te zien is. In deze speciale Visblad TV-aflevering gaat Quintis Ristie snoeken met bekende Nederlander Bas Muijs. Humor, actie en vis gegarandeerd, maar tussen het vissen door ook momenten waarbij hij de bekende Nederlander iets beter leert kennen.

We zijn heel erg benieuwd naar het vervolg van deze pilot.

Bekijk ook:


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.