Surinaams staatshoofd van de trap gevallen

26

PARAMARIBO, 19 nov – “Van de trap gevallen.” Zo verklaart president Desiré Bouterse het roodkleurige litteken dat nu op zijn voorhoofd te zien is. Het gebeurde kort voor de decoratie van vooraanstaande personen op het presidentieel paleis. Bouterse was een afspraak vergeten, herinnerde zich deze plots en stormde zijn werkkamer uit.

Met een stapel documenten op de arm viel hij toen pardoes van de trap, op zijn gezicht en borstkas. “Ik moest rusten, zelfs de poort moest op slot”, aldus Bouterse. Dat was het advies van de arts. Zo kwam het dat het staatshoofd niet te zien was bij de decoraties. Vicepresident Robert Ameerali nam de honneurs waar, als waarnemend president. Het bericht van het kabinet van de president dat de decoraties niet doorgingen en later wel, zorgde aanvankelijk voor verwarring. Later werd gemeld dat het staatshoofd zich ‘onwel’ voelde.

Bekijk ook:


26 REACTIES

 1. Gevallen op z’n gezicht en borstkas?Maar z’n neus blijft onbeschadigd?Hij liegt!Zeker Ingrid timring nanga wang hak.Zelf denk ik dat een mix van coca en alcohol een vette vinger heeft in deze misterieuze torie.Sa keskesie lobie a dat e redie ing tiefie.


  Maak melding

 2. Ik vindt het een zeer gevaarlijke ontwikkeling wanneer de bestuurders van een land de bevolking kinderlijk voorliegen, dit gebeurde ook 8 dec 1982 toen beweerde deze zelfde criminele massamoordenaar Bouterse dat er mensen zogenaamd op de vlucht zijn doodgeschoten,op je gezicht vallen hoe dan terwijl alleen jou voorhoofd een schrammetje heeft.Als is de leugen zo snel de waarheid achterhaal hem wel.jammer dat hij die val heeft overleeft. 8 december is in aantocht hij wordt paranoia.


  Maak melding

 3. Ja,Ja,Delano eerst deel je het uit aan de sukkels die op je moeten stemmen om te laten zien dat je een echte matie bent en dan neem je er zelf teveel van en flikkert van de trap af,of had je ff een volle neus genomen,ondeugt,dit lokt spannende torries uit hoor,stouterd.


  Maak melding

 4. It’s a womans world!

  Bout geef toe, Ienke heeft je gewoon geklapt.
  Whahahaha, het geld was niet genoeg!
  Maar wie was het, de donkere of de witte?

  Ik zou die lijfwachten ontslaan, grove schande dat ze de pres niet hebben opgevangen.
  Ontsla paraman maar:geen tempo, te oud, te duur, te traag.


  Maak melding

 5. wie hoog klimt kan laag vallen
  is hij door de mand gevallen?
  heeft hij een steekje laten vallen?
  hij is niet op z’n achterhoofd gevallen
  wie hoog klimt kan laag vallen
  uit de boot (Goslar) vallen

  veel verslaafden hebben problemen met hun evenwichtsorgaan vooral op de trap; vandaar.


  Maak melding

 6. Troost je maar, “In Suriname loopt er niet maar 1 Bouterse rond”! It’s just the beginning.

  Nu is Suriname echt voor de Surinamers. Surogaat srananmans mogen ons gestolen worden.


  Maak melding

 7. jammer dat hij NIET van de helikopter is gevallen..

  of tegen een boom aan gereden,want dan kon je wel lachen..

  straks hoor je ,,hij is op de vlucht gevallen,waar was zijn persoonlijk geestelijk begelijder,toch niet bezig met ingriet.

  misschien moest hij naar de toilet en was de weg kwijt..


  Maak melding

 8. Paraman “roost je maar, “In Suriname loopt er niet maar 1 Bouterse rond”! It’s just the beginning”

  Dus nog meer moordenaars en drugscriminelen.

  Ik hou mijn hart vast voor Suriname met échte Surinamers als Paraman.

  Als je trouwens echt van de trap valt heb je niet zo’n raar klein wondje precies op je voorhoofd……


  Maak melding

 9. stenaf,
  Kan jij mij de definitie van een landverrader geven a.u.b
  ik heb ook een vraag voor jou, Hoe noem jij iemand die samen heeft gewerkt met een kolonel op de Nederlandse ambassade om de democratie in zijn land met militaire geweld omver te werpen? Hoe noem je iemand die zich heeft laten ophitsen door Maurice Bishop van Grenada om zijn eigen landgenoten af te slachten in fort zeelandia,Hoe noem jij iemand die militaire adviseurs uit Cuba, libie en grenada laat over komen om hen te leren hoe hij zijn eigen bevolking moet onderdrukken, knechten , vernederen en te vermoorden.Geeft A.U.B antwoord om deze vragen.


  Maak melding

 10. Paraman @ 14, jij kent blijkbaar maar één uitdrukking en die gebruik je steevast op het verkeerde moment. Ik zal je nog een mooie Surinaamse uitdrukking leren, dat is dan mooi meegenomen voor in de toekomst:
  “te ka drei a sei planga, a denki a tron skedrei’, deze uitdrukking is mooi van toepassing op je grote leider.


  Maak melding

 11. De Val!

  Ik val soms ook! Soms val ik voor de mooie benen of billen van een vrouw en weer soms val ik voor haar ogen. De laatste keer dat ik gevallen ben kwam het door Johny.

  Johny is een Walker die in de weg liep toen ik over hem struikelde. Ik viel over de rode Johny en struiklelde over de zwarte Johny Walker. Ook anderen vallen over deze Johny.

  Als je het hebt over vriendjespolitiek dan moet je denken aan het bedrag dat je je echtgenote maandelijks toestopt, je zoon in funktie neemt, je neef op een post zet en de dcohter van je advocaat tot ambassadrice in India maakt. Je Dominee belonen is een Godsgeschenk dus klaag niet over Somo die zijn vrouw in Indonesie heeft geposteerd.

  Denk erom Desi: als je valt vallen al deze mensen met je mee. Wees voorzichtig!


  Maak melding

 12. Wikileak vraagt het volgende
  “Kan jij mij de definitie van een landverrader geven a.u.b”

  Wikileak wij vaderlandslievende Surinamers hebben geen enkele definitie nodig om landverraders als jou en de rest van het gepeupel te kunnen herkennen. Zelfs een blinde zou dat kunnen doen.


  Maak melding

 13. Afu sensie .
  Ik sta aan de kant van de beschaving en het recht, jij staat duidelijk tegen over mij dat zegt mij genoeg. vaderlandslievende Surinamers zijn de mensen die hun leven hebben gegeven voor de terugkeer van democratie in Suriname.
  laffe Surinamers zij degene die met wapens jarenlang hun wil hebben opgelegd aan de bevolking.Het recht kan je eeuwig verdedigen, onrecht niet.
  Doe wel en zie niet om .


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.