donderdag, april 25, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentNummer Kenny B & Benaïssa met Suzanna Lubrano

Nummer Kenny B & Benaïssa met Suzanna Lubrano

-

Does Travel - naar Suriname

De Kaapverdiaanse Zouk ster Suzanna Lubrano werkt momenteel aan een duet met de populaire Surinaamse artiesten Kenny B & Benaïssa. Het nummer, dat een mix wordt van Engels, Surinaams en Kaapverdiaans, moet in december uitkomen. Lubrano dook gisteren alvast de studio in met Benaïssa. Kenny B is momenteel in Suriname en sluit aan zodra hij terug is.

Suzanna Lubrano (10 november 1975) is een Rotterdamse zouk-zangeres, afkomstig uit Kaapverdië. Op 6 december 2003 kreeg zij de Kora Award uitgereikt voor ‘beste zangeres van Afrika’ in Johannesburg (Zuid-Afrika). Naast zouk zijn in haar muziek invloeden te horen van R&B. De laatste tijd wordt haar muziek steeds vaker onschreven als Latin Pop.

Kenny B. (Kenneth Bron) en Benaïssa (Kenneth Linger) zijn woonachtig in Nederland en elk al jaren actief in de muziekwereld. Ze zijn speciaal voor het nummer ‘Yu Faya’ een samenwerking aangegaan met als resultaat hoge noteringen bij de Nederlandse zender Funx en in Suriname.

(Benaïssa met Suzanna Lubrano)

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

3 REACTIES
  1. Ik liep Kenny B rond enen vandaag nog tegen het lijf op het ministerie van Defensie toen hij in hoogst eigen persoon een bloemstuk kwam brengen voor de jarige minister Latour.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES