Nummer Kenny B & Benaïssa met Suzanna Lubrano

3

De Kaapverdiaanse Zouk ster Suzanna Lubrano werkt momenteel aan een duet met de populaire Surinaamse artiesten Kenny B & Benaïssa. Het nummer, dat een mix wordt van Engels, Surinaams en Kaapverdiaans, moet in december uitkomen. Lubrano dook gisteren alvast de studio in met Benaïssa. Kenny B is momenteel in Suriname en sluit aan zodra hij terug is.

Suzanna Lubrano (10 november 1975) is een Rotterdamse zouk-zangeres, afkomstig uit Kaapverdië. Op 6 december 2003 kreeg zij de Kora Award uitgereikt voor ‘beste zangeres van Afrika’ in Johannesburg (Zuid-Afrika). Naast zouk zijn in haar muziek invloeden te horen van R&B. De laatste tijd wordt haar muziek steeds vaker onschreven als Latin Pop.

Kenny B. (Kenneth Bron) en Benaïssa (Kenneth Linger) zijn woonachtig in Nederland en elk al jaren actief in de muziekwereld. Ze zijn speciaal voor het nummer ‘Yu Faya’ een samenwerking aangegaan met als resultaat hoge noteringen bij de Nederlandse zender Funx en in Suriname.

(Benaïssa met Suzanna Lubrano)

Bekijk ook:


3 REACTIES

  1. Ik liep Kenny B rond enen vandaag nog tegen het lijf op het ministerie van Defensie toen hij in hoogst eigen persoon een bloemstuk kwam brengen voor de jarige minister Latour.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.