Bouterse grote afwezige tijdens decoraties

23

PARAMARIBO, 16 nov – President Desiré Bouterse was opvallend afwezig bij de decoratie van enkele vooraanstaande personen. Opvallend, omdat aanvankelijk was aangekondigd dat het staatshoofd de decoratie zou leiden. Dit en het eerst wel en dat niet uitstellen van de plechtigheid leidde tot aardig wat speculatie.

Dat vicepresident Robert Ameerali ook nog werd aangekondigd als ‘waarnemend president’ maakte het er niet beter op. Volgens het kabinet van de president is er niets aan de hand. Bouterse zou zich ‘niet zo lekker’ voelen. Hij liet daarom de eer aan Ameerali. De grondwet biedt die mogelijk bij “ontstentenis” van de president. Bouterse heeft dit eerder al gedaan vanwege gezondheidsredenen.

Bekijk ook:


23 REACTIES

 1. Zijn verdiende loon.
  En let op het zal niet de laatste keer zijn dat hij laat afweten.
  Surinamers wij moeten het zelf maar oplossen en zo een betere suriname maken.
  A tang so
  En de jeugd die ook voor hem hebben gekozen: IS dit jullie Held?


  Maak melding

 2. Het prsidentschap valt bout zwaar.Maar hij kan er geen afstand van doen omdat hij dan de bak indraait.Op 25 november gaan wij zien wie zijn opvolger gaat worden en bout amnestie gaat verlenen.Misschien wel dat dino zijn opvolger wordt.Dan nog kan hij zitten nadenken waar hij gaat eindigen.In de gevangenis,gewoon thuis of in een riool!

  Cobie.


  Maak melding

 3. Absentie!

  Absentie is niet erg. Als je maar een goeie reden hebt om dit de maskeren. En wie kan beter weten of je ziek bent dan jijzelf?

  Absentie komt in betere kringen voor dus mag niemand speculeren naar andere zaken. Dat is vrij ongepast omdat de zieke daar erg ziek ligt te zijn van de Johny Walker van de night before. Wie zal het zeggen?


  Maak melding

 4. Alle opsmuk vooraf gedaan voor en door aanwezigen om de decoraties in ontvangst te nemen konden helaas door baas en co niet worden gedaan. Ook de hooghartige plaatvervangende marionet deed het niet best. Etiquette was gewoon zoek. Kijk noh, met onberechte mensenrechtenschenders en hun barbaarse marionetten kan men liever gewoon straattaal of straattermen, zoals Lon en Salam dat doen. Eeh kil, sorry, ma pres no habi teng gi oenoe, ma no spang, gratis ete, dringie en prisire de nofoe foe doe. Power. Hahahahahaahahahahahaha


  Maak melding

 5. Heel Suriname weet dat die Beest DDB ernstig ziek is, die onschuldige dode kinderen, mannen en vrouwen wreken zich, laat hij boeten voor de misdaden die hij heeft gepleegd.
  Gods molens malen langzaam maar zeker.


  Maak melding

 6. Ja dit roept vragen op zoals:

  Wie kregen er een lintje?
  Hoeveel dagen per jaar is DDB nu eigenlijk al “ziek” geweest?
  Kan deze president het wrk wel aan?

  Jammer dat het artikel geen sprecifieke antwoorden geeft op deze vragen, maar ach we weten het eigenlijk ook al lang.


  Maak melding

 7. kan zijn,dat hij een glasje op had samen met de geestelijke voorlichter..

  en omdat het zo warm is in sme.niet durfde buiten te komen..

  dat tijd zal het zeggen..


  Maak melding

 8. Paraman, wanneer kunnen/mogen wij op zijn graf gaan dansen ???? Dé man die bezig is Suriname samen met zijn matie`s tientallen jaren in de armoede te storten ! Hoe komt het, dat jullie dat niet zien ????? Die man is de grootste Joker van Switie Sranang !!!!

  Groet,ram ram,goeda hafies(Veel wijsheid !)


  Maak melding

 9. Niets aan de hand jongens gewoon doorlopen.
  In ieder ander beschaaft en fatsoenlijk land zou men zich afvragen waarom deze Megabendeleider zo vaak ziek is.
  De artsen in Cuba hebben hebben hem gezond verklaard maar hij is om de haverklap ziek laat die beest lijden.


  Maak melding

 10. Wat een Haat gevoelens; ONVOORSTELBAAR.

  Hoe je het ook keert of draait hij is de gekozen President van Suriname, en als rechtgeaarde Surinamers moeten we Respect tonen.

  WIE IN HAAT LEEFT ZAL IN HAAT STERVEN!


  Maak melding

 11. DDB mag dan meer guts hebben, maar wanneer het gaat om proffesionaliteit was Vene, in woord en daad, toch sterk de meerdere van dit Indiaanse straatjochie 😉


  Maak melding

 12. “wanneer kunnen/mogen wij op zijn graf gaan dansen ????”

  R.Lalbhadoer maak je niet druk, wie weet zal er op jouw graf gespugd worden.

  stenaf wie zichzelf niet kan respecteren zal voor een ander ook geen respect kunnen tonen, het begint altijd bij zelfrespect. Neem wikileak dit onopgevoede bastaard, hoe kan je nou verwachten dat hij respect en liefde kan tonen, hij ontbeert gewoon alles van een normaal denkend mens, hij is dus een onmens.


  Maak melding

 13. Beste stenaf,
  De man die pure haat heeft gezaaid in Suriname is nu president dan mag je verwachten dat er kritiek lost komt, als jij dat haat noemt dan noem ik jou reactie dogmatisch gemekker.Degene die voor Bouterse hebben gekozen zijn in mijn ogen tegen de beschaving en dat geld ook voor zijn aanbidders.Haat is mensen onschuldig doden om hun mening,Haat is het het bloedbad van moiwana,Haat is radio,Televisie, kranten gebouwen in brand schieten omdat ze een andere mening hebben, Haat is 8 december 1980.Nu lees ik dat hij van de trap is gedonderd daarom was hij afwezig die massamoordenaar, de doden wreken zich want niemand heeft het recht om wie dan ook het leven te ontnemen .


  Maak melding

 14. Afu Sensie, maak je niet druk om mij mié Boy!
  Ik heb in mijn leven niemand kwaad gedaan,bestolen,vermoord enz,enz.

  Ik ben goedheid zelf.Mijn naam is niet alleen Lalbhadoer,ik ben één Bahadoer.Laat je informeren wat dit inhoud.

  Ik ben op de wereld gezet met de boodschap:doe goed op de wereld.Kan je niets goeds doen,doe dan tenminste géén slechte dingen.Zo is mijn leven óók tot nu toe.

  Bouterse en zijn maties gun ik óók een mooie leven,maar dan wel in de Baajes(Boma) !!!!Zonder één ster op dé Baajes(Boma).Bouterse en zijn maties hebben hun graf allang geraven !!!Wij hebben dat voor hún niet gedaan!!!! Denk jij soms,dat zij goed heilig mannen bij elkaar zijn ????

  By the way:Afu Sensie; ga leren kijken mie boy,hopelijk ga je het één keer zien.Niet iedereen die kan kijken,kan ook zien !!!!Ik wens jouw óók véél wijsheid !

  Groet,ram ram,goeda hafies,(Veel wijsheid !)


  Maak melding

 15. @ R.Lalbhadoer.
  Ik ben het helemaal eens met jou wijze reactie op nummer 20. @ afu sensie, Doe wel en zie niet om.
  Ik sluit af met de wijze woorden van R.Lalbhadoer, doe goed op de wereld.Kan je niets goed doen, doe tenminste géén slechte dingen.


  Maak melding

 16. “Afu Sensie, maak je niet druk om mij mié Boy!
  Ik heb in mijn leven niemand kwaad gedaan,bestolen,vermoord enz,enz.

  Ik ben goedheid zelf.”

  Bovenstaande zegt R.Lalbhadoer.

  De goedheid zelve, ai mi boi. Wat lazen we een paar reacties eerder, ‘deze sujet die zich afvroeg wanneer hij op het graf kan dansen van iemand die nog in leve is’.

  Dit is de goedheid zelve hoor, nee lalbahadoer jij bent de duivel in eigen persoon, en van de duivel weten we dat hij alle gedaantes aanneemt ook van de goedheid, mij bedondert hij niet.

  Van Wikileak heb je in ieder geval al bijval, soort zoekt soort.


  Maak melding

 17. Afu sensie,
  Als je met mij over de feiten wil praten dan kan dat altijd dan nemen wij de grondwet en het recht als leidraad .De man die jij als een soort half god elke dag hier aanbid laat zien wat gedaante verwisselen is,Kijk maar wat voor gedaante Bouterse allemaal al heeft aangenomen vanaf 25 feb 1980, als ik ze allemaal moet opnoemen ben ik morgen nog niet klaar.kijk hier wat brunswijk zegt over Bouterse, Gert Berg interviewt Ronny Brunswijk zoek dit op youtube.Ik wil graag de discussie over Bouterse met jou aangaan als het over feiten gaat .


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.