Zakenpanden centrum Nieuw Nickerie in brand

6

PARAMARIBO/NIEUW NICKERIE, 15 nov – Een belangrijk deel van het centrum van Nieuw Nickerie, de hoofdplaats van het district Nickerie, is getroffen door brand. Het betreft het gedeelte rond de hoek G.G. Maynard- en Emmastraat, in het centrum. De winkels India Bazaar en Sila’s en restaurant/hotel Pakhap zijn zo goed als verloren. Het sein ‘brand meester’ is intussen gegeven.

Tot nog toe is er één gewonde gerapporteerd. Drommen mensen hebben zich naar de plaats des onheils begeven. Politieagenten proberen zo goed als kan de orde te handhaven. De brand begon bij India Bazaar aan de G. G. Maynard straat. Het gebouw is al bijna ingestort en van Sila’s is weinig meer over. Pak Hap is al grotendeels verteerd. De brandweer heeft intussen het bouwmaterialenbedrijf Baboelal kunnen vrijwaren. Het gebouw vol chemisch materiaal wordt nat gehouden. . Vorige week is Nieuw Nickerie al door enkele hevige branden getroffen.

Bekijk ook:


6 REACTIES

 1. Opzet!

  Hier is opzet in het spel. Het kan niet anders dan dat politieke of wraak vergeldings maatregelen de branden hebben veroorzaakt.
  Het wordt nogal spannend want het is afwachten welke winkelpanden nu aan de beurt zijn. Kijk uit! Dit kan zomaar overslaan naar Paramaribo.


  Maak melding

 2. Alles waar jaren hard aan gewerktis is in enkele uren veranderd in smeulend as. Hopelijk waren ze verzekerd. Jammer voor Pak hap, a njang beng……swietieeeeee.


  Maak melding

 3. De complot denkers zien er gelijk een actie tegen hun baas in. Ze zijn vergeten dat het juist hun baas was die destijds dit middel gebruikte.

  Gezien het feit dat er in korte tijd twee grote branden waren lijkt het er op dat we met een pyromaan te doen hebben. Laten we hopen dat dit niet het geval is. Nickerie kan dit echt niet gebruikene en dragen.


  Maak melding

 4. Wellicht een slim idee om nu een grote overdekte winkelscentrum neer te zetten, waar je meer dan 5 uur kan winkelen. Verdiepingen met meer dan 5 verdiepingen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.