Harkisoen/Chin Kon Sung winnen Savanne Rally

1

PARAMARIBO, 10 nov – De equipe Jane Harkisoen en Lloyd Chin Kon Sung is winnaar geworden van de Staatsolie Diesel Savanne Rally 2011. Met ruim verschil eindigden Antoine Brahim/Piem Reiziger en Cesar Fung A Foek/Kwame van der Hilst op respectievelijk de tweede en derde plaats. De drie equipes begingen de minste fouten tijdens de rally die plaatsvond van vijf tot en met zeven november.

In de A-klasse streken Irene van der Zwan en Ronald Rooij uit Nederland met de hoogste eer. Vorig jaar haalde deze equipe de tweede plaats. In de B-klasse waren Hans de Groot en Marieke van Loon de uitblinkers. Jan Willem en Petra Versol eindigden in de Tourist Class op de eerste plaats. Bij de buitenlandse equipes eindigden in hun klasse José Maria Estevez en Diego Ameerali als best geklasseerden.

Dit jaar bestaat de Surinaamse Auto Rally Klub, SARK, veertig jaar. Het jubileum is gevierd met extra ‘uitdagingen’ bij het uitzetten van de routes. De bedoeling is dat equipes de juiste route volgen tussen bestemmingen. Dat moet aan de hand van vaak uitdagende aanwijzingen. Gasten waren er uit Trinidad & Tobago, Barbados, Curaçao , Nederland en Frans Guyana. De rally verliep redelijk veilig. Twee auto’s kantelden en twee andere reden op elkaar in.

Bekijk ook:


1 REACTIE

  1. Volgende keer Brunsie of Bouta aan het Stuur!!! uhhh ik bedoel Ronald aan het stuur!! Die kan sturen net zo goed als de chauffeur!! Krack en krack! waar zijn wij? in de trens!!!!


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.