vrijdag, april 19, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieSurinaamse politie vangt bijna honderd kilo drugs

Surinaamse politie vangt bijna honderd kilo drugs

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 6 nov – De politie heeft bijna honderd kilo drugs aangetroffen op de Johan Adolf luchthaven. Dit zegt politiewoordvoerder inspecteur Humphrey. Ruim zestig kilo cocaïne en ruim dertig kilo marihuana zijn gevonden in een bagagecontainer. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht.

“Het onderzoek is nog gaande en we kunnen geen details geven”, zegt Naarden. De coke zat verstopt in dubbele bodem van de container. Die was bestemd voor transport naar Europa. De vondst is het werk van de Anti-Narcotica Brigade en het team Bestrijding Internationale Drugssmokkel, BID. De marihuana is bij twee afzonderlijke acties in beslag genomen. Naarden stelt een nieuwe trend vast. Suriname wordt kennelijk interessanter voor drugsbendes op Trinidad.

Er wordt naar alternatieven gezocht, nu de Trinidadiaanse justitie de drugshandel de oorlog heeft verklaard. De marihuana was voor dat land bestemd. Op De Nieuwe Haven zijn twee partijen aangetroffen bij twee Trinidadiaanse bootslieden. In een andere geval is bijna twintig kilo gevonden op een Surinamer. Die stond op het punt via de Johan Adolf Pengel luchthaven naar Trinidad te reizen.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

7 REACTIES
  1. Ach ja wie hier vreemd van opkijkt slaapt.
    Die drugs baronnen hebben hun loop jongens naar voren geschoven terwijl de Baas op de achtergrond de zaken in gaten houdt.


    Maak melding
  2. Dr en rr Brokopondo niet uitbetaald; presentielijst zoek …..hahahha ze zijn aanhangers van deze marionettenregering

    Ruim 30 kg marihuana bestemd voor Trinidad onderschept …hahahaha, met bij verstek veroordeelde drugsbonzen aan de macht dankzij deze domme aanhangers is het zo leiders, zo volgelingen

    Assembleelid Remie Tarnadi (Mega Combinatie/NDP) vindt dat zijn uitspraak over de schadeloosstelling van parlementariërs uit haar context is gehaald. Tijdens de interruptie bij de behandeling van het Ontwikkelingsplan zei hij dat de schadeloosstelling een ‘chicken feed’ zou zijn. Hij heeft veel boze reacties gekregen….hahahahaha deng brede botro, de oliedomme aanhangers echter…..owro schimmel brede de tjiesie

    De conflicten die gouddelvers met elkaar hebben, vergt ruim 30 procent van de capaciteit van de commissie Ordening Goudsector. Deze tijd wordt besteed aan het bemiddelen en oplossen van de conflicten in de goudvelden. Naarmate de goudprijs stijgt op de markt, nemen de conflicten toe…..er komt een ware oorlog om goud in het binnenland…alle tekenen zijn overduidelijk en niemand zal het tegen kunnen houden…de domme aanhangers verdienen het belazerd te worden door hun lieve lijders….

    Oppositie wil niet terug naar periode 1996-2000…….hahahhaha willen of niet….de paarse karavaan trekt gestadig verder…..back to the eigthies ,met ouden van dagen, nog begeriger om macht,geld en nu goud.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES