Grote delen Suriname ruim uur zonder stroom

3

PARAMARIBO, 4 nov – Grote delen van Suriname zijn ruim een uur verstoken geweest van energie. Kort na het uitbreken van hevige regenbuien en blikseminslagen, zat onder meer Paramaribo zonder stroom. Ook de districten Wanica, Saramacca en Commewijne zaten geruime tijd in het donker. Intussen is een groot deel van de stroomvoorziening weer hersteld. Volgens energiebedrijf EBS sloeg de bliksem in de transmissielijn in. De lijn loopt van Paranam naar de energiecentrale in Paramaribo. De bedrijfsschade loopt in de miljoenen.

Bekijk ook:


3 REACTIES

 1. De uitreiking van de certificaten van de cursus “train the trainers” voor docenten keurmeester zware voertuigen vond bij kaarslicht plaats. Grappig was dat. Bij aankomst thuis te Uitvlugt was er weer plenty energie.


  Maak melding

 2. Alcoa speelt met vuur!

  Energie van de natie wordt geleverd door een buitenlands bedrijf genaamd Alcoa. Dreigen met platleggen van de economie is een manier om van de overheid los te krijgen waar je zin in hebt.
  Suriname, let op je zaak! Het mag niet zo zijn dat een Amerikaans bedrijf het leven in ons land verziekt, alleen omdat men uit is op winstbejag uit de Goudsector. Stuur ze naar huis!


  Maak melding

 3. Het is niet van vandaag!!! Langzamerhand zijn alle Surinamers gewend geraakt!!

  En wij moeten genoegen nemen om de schade niet vergoed te krijgen!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.