Columniste en schrijfster Ellin Robles overleden

0

Columniste en schrijfster Ellin Robles is woensdag overleden. Dit meldt programmamaker en persoonlijke vriend Guilly Koster aan AT5. Robles (Paramaribo, 1951) schreef in het verleden onder meer colums voor het Parool.

Ook werkte ze in in diverse functies voor verschillende organisaties (zoals Blijf-van-mijn-lijfhuizen, het Muziek Pakhuis en de Hortus Botanicus) en was zij betrokken bij de organisatie van verschillende festivals.

Bekijk deze aflevering van Boter, Kaas en Eieren (Amsterdam 2005 – lokale omroep MTNL) waarbij presentator Guilly Koster met Ahmed Marcouch en Ellin Robles sprak.

Bekijk ook:


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.