Miss Charme verkiezing in A’dam Zuidoost

0

Op zaterdag 5 november 2011 aanvang 20.00 uur, vindt in het Bijlmersportcentrum in Amsterdam Zuidoost, de Miss Charme verkiezing 2011 plaats. 20 jonge vrouwen in de leeftijd van 17 tot en met 24 jaar strijden om de titel Miss Charme, Ambassadrice van het Stadsdeel Zuidoost. De Miss Charme verkiezing is uniek omdat 3 generaties vrouwen aan elkaar worden gekoppeld en is geschoeid op overdracht van levenswijsheid, empowerment, kennis en introductie in netwerken.

Deze ambitieuze jonge vrouwen zijn gekoppeld aan 20 succesvolle vrouwen uit onze samenleving, die hun sporen hebben verdiend als ondernemer, cultureel werker, binnen de politiek, en als top manager. Vrouwen zoals Actrice Jetty Mathurin, 2e Kamerlid Tanja Jadnanansing, Actrice Jasmine Sendar, Jannet Vaessen directeur Women Inc en de genecoloog Eva Robertson.
De 20 Miss Charme kandidaten worden vervolgens als coach en grote zus aan 20 VMBO leerlingen uit het Stadsdeel gekoppeld.

Gedurende een jaar zal Miss Charme zich inzetten voor een positieve uitstraling van haar Stadsdeel Zuidoost. Als belangrijke taak zal zij gedurende het jaar basisscholen (groepen 8) en VMBO scholen bezoeken. Zij zal diverse workshop verzorgen met als titel; How to dress en present for success.

Amsterdam Zuidoost positief bekeken
Hoge percentages tienerzwangerschappen, documentaires over sexuele losbandigheid, het bekende boek van Robert Vuijsje, “Alleen maar nette mensen”. Dat is het stereotypebeeld dat de rest van Nederland over Amsterdam Zuidoost, beter bekend als de Bijlmer, heeft.
Wij stellen u nu voor aan 20 jonge studenten (MBO, HBO en Universitair) uit Amsterdam Zuidoost.

Programma
De presentatie van deze avond is in handen van topmodel Sharlely Becker – Kersenberg. Als oud bewoner en kandidaat van de Miss Charme verkiezing heeft Sharlely, de vrouw van Boris Becker een speciale band met dit evenement.

Naast een wervelend optreden van Jorgen Rayman , en de openingsact met zang van Graziella Hunsel presenteren de kandidaten zich:
– Voorstelronde in Business Suite
– Presentatie in Arabische/Marokkaanse kleding, afkomstig van La Femme Chic winnaars Maf Fashion Battle Amsterdam Oost.
– Presentatie in Gala kleding.

Bekijk ook:


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.