Srefidensi party met TRAFASSI en 2-REMEMBER

0

Op vrijdag 25 november 2011 is het 36 jaar geleden dat Suriname onafhankelijk werd. Om die reden organiseren Pleasure.NL & Waterkant.Net een gezellige ‘Srefidensi party’ in de Rotterdamse club Eclipse (capaciteit 2.000 man).

Srefidensi, oftewel onafhankelijkheid, markeert het einde van 300 jaar kolonisatie van Suriname door Nederland en de start van de ‘nieuwe’ Republiek Suriname. Met heel veel vreugde werd in 1975 de geboorte van Suriname gevierd. Deze 36ste verjaardag van de nog jonge Republiek mag ook dit jaar daarom niet onopgemerkt voorbij gaan.

TRAFASSI & 2-REMEMBER
De Rotterdamse club Eclipse(voorheen Outland) wordt op vrijdag 25 november omgetoverd tot één groot Surinaams feest met muziek van de populaire live bands TRAFASSI en 2-REMEMBER. Ook de Surinaamse DJ’s Merre en MixMaster J zullen zorgen voor een swingende avond. Als klap op de vuurpijl heeft de organisatie een live verrassingsact in petto! Dit wordt allemaal mogelijk gemaakt door Telesur Nederland, die de hoofdsponsor van dit evenement is.

Kaarten zijn online te koop via www.25november.nl. Ook voor alle andere informatie kun je terecht op die speciale website.

Srefidensi party 2011
Vrijdag 25 november 2011
Club Eclipse(voorheen Outland) Rotterdam
Tijd: 23:00u-05:00u
Live: TRAFASSI en 2-REMEMBER + surpise act
DJ’s: Merre en Mix Master J
Info: www.25november.nl

Bekijk ook: