‘Loflied voor Zuidoost en het Nieuwe Nederland’

0

Componist, vocalist, gitarist en producent Orville Breeveld lanceert op 11 november samen met zijn band Zuurstoff de single en bijbehorende videoclip ‘Het Beste Beloofd’. Het lied is opgedragen aan multicultureel Nederland waarin Amsterdam Zuidoost volgens Orville het epicentrum vormt.

In een tijd waar de multiculturele samenleving nog nooit eerder zo scherp ter discussie heeft gestaan komt eindelijk een antwoord uit de multiculturele hoek. En niet zomaar uit een hoek, maar uit Amsterdam Zuidoost, in de volksmond ‘de Bijlmer’ genoemd.

Vanaf 7 november staat het liedje ook op itunes en spotify. In het voorjaar van 2012 komt het bijbehorend album ‘Achter de Waterval’ uit.

Bekijk ook:


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.