Varsha Ramratan is miss India Suriname 2011

3

PARAMARIBO, 30 okt – Varsha Ramratan is miss IndiaSuriname 2011. Ramrattan, student internationaal recht aan de Anton de Kom Universiteit van Suriname, werd gekroond in een bomvolle ballroom van de kamer van Koophandel & Fabrieken. Soraya Jaikaran haalde de tweede plaats en nummer drie werd Anuja Ragoebarsing.

De competitierondes besloegen onder meer het showen van talenten. Ook was er een fotoronde met sieraden. Miss India Suriname is een jaarlijks contest voor jonge vrouwen met Indiase roots. De een en twintigste editie van Miss India World vindt volgend jaar in Suriname plaats. De Surinaamse Fareisa Joemmanbaks won de wereldtitel in 2007 toen Suriname voor het eerst deelnam. In 2010 werd Cher Marchand derde in Zuid-Afrika.

Bekijk ook:


3 REACTIES

 1. Lieve Varsha, mousie, mousa, Rishi & Svasti, en de rest van de familie en vrienden.

  van harte gefeliciteerd! Varsha ik ben apen trots op je! Ook al zijn we hier met zijn allen, zo ver van jullie vandaan en konden we niet bij de verkiezing zijn… Was het voor ons hier ook ontzettend spannend!
  En toen eindelijk midden in de nacht, maakte mousa ons allemaal rustig wakker met meer dan leuk nieuws! Hey wakker worden Varsha heeft gewonnen… Allemaal gingen we elkaar midden in de nacht feliciteren :)! We waren en zijn nog steeds echt meer dan blij :D!
  Maar jullie hebben echt geen idee… maar wat is het vreselijk om zo iets moois maar met zijn vieren te vieren 🙁 We missen iedereen altijd al een beetje, maar die nacht, miste we iedereen wel heel erg 🙁

  Warme, warme, warme groetjes, dikke brassa’s, knuffels en veel liefs van

  Mala mousie, mousa, Chandeni & Kawish
  uit Kaasland


  Maak melding

 2. Yeeeeeeh, Van Harte Gefeliciteerd en ga ervoor en maak waar waarvoor je gaat.
  Het zou ook de hindoestaanse gemeenschap goed doen en ik in ieder geval ben trots op je !
  Alle zegen toegewenst!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.