Oud-Ajacied Nordin Wooter privé failliet verklaard

31

Oud-Ajacied Nordin Wooter is vorige maand door de rechtbank in Zwolle privé failliet verklaard. De curator in zijn faillissement, Marcel Groen, heeft de villa met zwembad van Wooter (1976) en van zijn echtgenote inmiddels verkocht voor een kleine vier ton. Wooter had de villa in Almere in 2002 voor acht ton gekocht schrijft het Algemeen Dagblad.

In juni dit jaar schreef weekblad Nieuwe Revu dat Wooter er financieel gezien een puinhoop van maakte. De problemen leken volgens het blad vooral te zijn vooroorzaakt door onverantwoorde investeringen in een nieuwe voetbalclub met de naam Nieuw (of New) Amsterdam. Om het image van succesvol zakenman hoog te houden, reed de oud-Ajacied in een zwarte Lamborghini. Wooter zou o.a. 150.000 euro van een jongen hebben geleend, die dat geld had uit de erfenis van zijn moeder die bij de SLM-ramp van 1989 om het leven kwam. Afspraken over de lening kwam Wooter niet na. Een bedrijf in straatvoetbalkleding gaat op de fles omdat afnemers niet betalen.

Volgens de in Paramaribo geboren Nordin Wooter ging het hierbij om ‘spookverhalen, allemaal verhalen van mensen die jaloers zijn’. Curator Groen gaf aan dat de villa het enige was dat Wooter bezat. ‘Ik heb verhalen voorbij horen komen over Lamborghini’s, vastgoed en buitenlandse bankrekeningen, maar daar bleek allemaal niets van te kloppen. In de failliete boedel zat alleen het huis.’ Wooter (1976) speelde in zijn carrière voor Ajax en in het buitenland voor o.a. Real Zaragoza (Spa), Watford (Eng) en Panathinaikos (Gri).

Bekijk ook:


31 REACTIES

 1. Past prima in het rijtje Van Gobbel en Winston Bogarde. Klein beetje talent, te groot ego en te weinig verstand. En natuurlijk de foute vrienden de familie die om hen heen hangt als aasgieren. Dom, dom, dom. De volgende is Royston Drenthe. Deze niet al te snuggere jongen koopt elke week een nieuwe sportauto en laat zich leegplukken door zijn klaplopers famile ( vooral zijn nichtjes) die op zijn zak lopen te teren.


  Maak melding

 2. Balen,
  Het kan een ieder overkomen. Als zijn afnemers niet betalen komt hij buiten zijn schuld om in de problemen. Hopelijk krijgen we hier niet weer die verhalen van zie je wel enz…
  Van Wooter had ik, via de media, de indruk gekregen dat hij heel sociaal was en zijn familie liet mee delen in zijn (financieel) succes. Hopelijk kan hij er weer bovenop komen en is hij ook in staat om zijn schulden af te betalen.
  Nordin succes


  Maak melding

 3. hieruit blijkt duidelijk dat velen, velen, velen, niet weten omtegaan met de welvaart dat geld heet..

  geld maakt wel gelukkig als je ermee weet rond te komnen om tegaan..

  Ik ken genoeg mensen die met een uitkering ook in sme een heel gelukkig bestaan hebben en lang lang leven..

  maar kijk om je heen foefoeroe né tja go na gado leef gewoon rustig met één vrouw en wordt normaal zeven en tachtig jaar met al je klein kinderen..


  Maak melding

 4. Alweer zo een domoor, maar niet alle oud Suri sporters zijn zo “stom”.
  Zijn steve benen die de weelde moeten kunnen dragen.

  Clarence Seedorf is mijn favoriet een intelligente, integere en betrouwbaar persoon. Niet zo één waarvan er 100 in een blik terug te vinden zijn.


  Maak melding

 5. Het rijtje wordt alleen maar aangevuld. Winston Bogarde ,Glenn Helder, Clyde Wijnhard, Nordin Wooter en nog vele anderen die (nog) niet in het nieuws zijn geweest, Het grote geld najagen op jonge leeftijd, vervolgens boven je stand leven, verkeerde investeringen doen en de afgrond lonkt. Waarschijnlijk zijn de zogenaamde financiele adviseurs van deze voormalige grootverdieners er niet slechter van geworden.
  Maar het hoort wel bij het stereotiepe beeld dat men heeft van de Surinaamse (ex-)profs.
  Seedorf, Kluivert, Davids en Rijkaard daargelaten.


  Maak melding

 6. @ Blaka bakra
  Misschien heb je gelijk. Maar het zijn wel dezelfde surinaamse voetballers, althans het merendeel, dat eerst een surinaamse vrouw heeft, die lief en leed met haar geliefde wil delen en daarna rucksichloos aan de kant wordt geschoven voor een blanke vrouw.
  Zonder geld kiest de surinaamse vrouw voor haar vriend en hij voor haar. Dan komthet grote geld, ziet de blanke vrouw hem staan en verlaat hij zijn surinaamse vrouw.
  Walgelijk


  Maak melding

 7. Hallo Pico….”Zonder geld kiest de surinaamse vrouw voor haar vriend en hij voor haar. Dan komthet grote geld, ziet de blanke vrouw hem staan en verlaat hij zijn surinaamse vrouw.
  Walgelijk”

  Uit welk ei kom jij????

  Arme Surinaamse man en zijn Surinaamse vrouw.
  Het is allemaal de schuld van de blanke vrouwen. Dat zijn allemaal golddigers.

  Toch knap dat types zoals jij alles een eigen draai geven en toch de schuld bij de blanke uiteindelijk geven van hun eigen dommigheid.
  Dat is echt een talent.


  Maak melding

 8. Beste Pico: Jij bent een grapjas. Het is dus allemaal de schuld van de blanke Nederlandse vrouw. Dat zijn de echte golddigers die de macho Surinaamse voetballers aan de bedelstaf brengen en er voor zorgen dat ze hun Surinaamse vrouw in de steek laten……

  Leuk gevonden.


  Maak melding

 9. Ai pico je hebt gelijk want daar wringt de schoen voor vele Suri’s die de blanke vrouw nog altijd als een bekroning zien op hun leven tot overmaat van ramp.
  Die Surinaamse vrouw (ik ben nu reeds 42 jaar getrouwd met een Surinaamse) daar kan ik niet genoeg van zeggen dat ze toch wel degene is die weet wat een surinaamse man bekoort en graag wilt zien.
  Ma ja basja was blank dus als ik nu een blanke onder me heb dan ben ik die basja woeha woeha woeha


  Maak melding

 10. Dit probleem is niet gebonden aan kleur of afkomst.
  Wim Suurbier,fernando ricksen, george best, Paul Gascoigne.
  Dit is meer een maatschappelijk probleem, tegenwoordig wordt er door de clubs meer professionele hulp en aandacht aan dit maatschappelijk probleem besteed. Dus degene die dit probleem als zwarte of een allochtone probleem bestempelen zou willen verzoeken om daarmee te stoppen .


  Maak melding

 11. ik vindt het heel makkelijk te oordelen over iets waar de buitenwereld geen weet van heeft.
  niet alleen de sur voetballers hebben dat probleem ook(witte)voetballers kunnen zich dit aanmeten.Het schort aan de begeleiding van jonge mensen die heel jong een bliksem carriere gemaakt hebben en niet weten wat ze met geld moeten doen.Mensen die commentaar hebben hierover moeten eens een zelfs in een spiegel kijken alvorens ze negatieve commentaar geven.
  Denk eerst aan een goede begeleiding voor jonge voetballers die klaargestoomd worden voor het grote werk en het grote geld.
  zorg dat er een mogelijkhei is om zulke jongens te verzekeren voor een valkuil als dit.De tijd dat ze veel geld kunnen verdienen is vrij kort dus moeten ze verzekerd zijn na hun voetbalcarriere dat ze in hun verdere leven niet aan de bedelstaf overgeleverd zijn.

  Hierover maak ik mij wel zorgen.

  lucky luck


  Maak melding

 12. Beste konkroe tete “Die Surinaamse vrouw daar kan ik niet genoeg van zeggen dat ze toch wel degene is die weet wat een surinaamse man bekoort en graag wilt zien.

  En daarom heeft ze gemiddeld 6 kinderen van 4 mannen…..


  Maak melding

 13. Wederom het zoveelste voorbeeld van ZELF DESTRUCTIE bij negroïden die plotseling over flink watvgeld beschikken. De reden van het kwijt raken van hun vermogen, ligt helemaal niet bij vrienden, familie of bij één of meerdere blanke vrouwen.
  De enige oorzaak ligt bij deze personen zelf n.l.: ZELF DESTRUCTIE!!!
  Altijd teruggaan naar die stinkende goot waaruit hij ooit is uitgekrabbelt. Die stinkende goot bevalt de gemiddelde neger blijkbaar toch het beste.


  Maak melding

 14. Ik kan een hele lijst met namen hier gaan opnoemen van blanke voetballers die in de goot zijn beland na en tijdens hun voetbal loopbaan maar de vraag ik wat bereik ik ermee en wat wil je bewijzen.één ding staat vast dit probleem is niet een etnische probleem maar een sociaal probleem.In Engeland was alcohol en sport en vooral bij de voetballers een heel grote probleem velen voetballers zijn daar door in de goot beland.


  Maak melding

 15. In de Sportwereld,..Muziek,…Film ect. verdient de Afro bakken met geld om vervolgens 1/2 van hun rijkdom middels scheiding af te staan aan de blanke wederhelft!!!!

  Waarom deelt onze Sisa’s in de 1e instantie niet mee in het succes,…WAAROM?????


  Maak melding

 16. @ Henk M
  Zo kan je het ook lezen. Maar je kan het ook anders lezen, namelijk dat de Surinamer zijn eigen vrouw niet meer waardeert.
  Als bijv een Gulit, een Rijkaard, een Regilio Tuur geen geld zou hebben gehad zou hij rustig bij zijn (Surinaamse) vrouw zijn gebleven.
  Eh precies zo bedoel ik het. Ik heb niets tegen de blanke vrouw. Maar het is niet alleen de Surinamer die zijn vrouw niet meer waardeert het is bij vele mannen zo.
  Zodra ze het grote geld hebben is hun huidige partner niet meer geschikt.
  Wikileaks heeft gelijk.


  Maak melding

 17. Het best komisch hoe sommigen een sociaal maatschappelijk probleem in etnische hoek willen duwen. Ik wil een aantal van jullie vragen om op het internet te kijken naar vrouwenemancipatie en en feminisme in Nederland dan zal je zien dat pas ver na de tweede wereld oorlog de vrouwen in Nederland wat te zeggen hadden, kijk maar de de gezinnen van vroeger en nu in nederland, je had vroeger grotere gezinnen dan nu .


  Maak melding

 18. Molenaar,
  Je bent zo afbrekend als de kolera. Een klein beetje opbouwende kritiek mag er toch van af?

  De aard van het beestje? Ik weet het niet.

  Nordien,
  Kom met je krakbrabu naar Suriname. There’s a loth to do!

  Laat die krabben achter je.


  Maak melding

 19. @21 Paraman,

  Je zegt:
  Nordien,
  Kom met je krakbrabu naar Suriname. There’s a loth to do!

  Waarmee moet hij zich daar dan gaan bezighouden? Roofovervallen plegen of moorden om een halsketting?

  Ik krijg dus toch gelijk: het riool bevalt deze lui uiteindelijk toch het beste!


  Maak melding

 20. @@ ..HENK MOLENAAR !

  Past prima in het rijtje Van Gobbel en Winston Bogarde. Klein beetje talent, te groot ego en te weinig verstand. En natuurlijk de foute vrienden de familie die om hen heen hangt als aasgieren. Dom, dom, dom. De volgende is Royston Drenthe. Deze niet al te snuggere jongen koopt elke week een nieuwe sportauto en laat zich leegplukken door zijn klaplopers famile ( vooral zijn nichtjes) die op zijn zak lopen te teren

  Je zit ook op te wachten tot CLERENCE,,,ook falliet raakt,want je gooit alles op 1 hoop die op elkaar lijken.dat weet iedereen al in dit forum,,jo waktie boeng langa. !


  Maak melding

 21. @Molenaar, je maakt je zelf echt onuitstaanbaar hier op dit forum. Zelfs mensen die het soms met je eens willen zijn nemen wat gas terug.

  Nu moeten alle Surinaamse vrouwen het ontgelden.
  Heb je echt helemaal niets positiefs te melden over Surinamers? Je wekt sterk de indruk dat je het nog steeds niet kunt verkroppen dat jouw eigen Surinaamse vrouw al 3 kinderen had uit een vorige relatie. Sorry maar zo kom je echt over als iemand met een “Surinaams” trauma.

  Ooooh My God, wat kun jij generaliseren zeg! Volgens mij ben je in het dagelijks leven een norse zuurpruim die om een of andere reden heel erg boos en teleurgesteld is geworden op alles en iedereen op deze wereld.

  Advies: Bevestig een stevig stuk touw aan het plafond, doe het om je nek, ga op een stoel staan en geef de stoel een flinke trap naar voren.


  Maak melding

 22. Henk Molenaar, dat is weer zo een achterlijke gele (zogenaamd wit) man met domme uitlatingen. Ik woon in een overwegend gele (noemen zichzelf wit) wijk waar alleen maar gescheiden bakra’s wonen. Waar lul je over, Henk Molenaar. En als die bakra niet is gescheiden hebben ze een kind geadopteerd of een spuitje gehaald, is de enige manier om misschien gemiddeld 1 kind te krijgen. Ik wil niet gemeen zijn hoor, maar als je erom vraagt ga je het krijgen ook. Check maar al die witte voetballers die gescheiden zijn en geen relatie kunnen onderhouden. Ook die gele voetballers zijn gescheiden en hebben kinderen met verscheiden partners. Genoeg van ze ook die hun geld verkwist hebben. Mogen ze allemaal op de televisie komen om voetbalcommentaar te leveren om een paycheck te kunnen krijgen, anders hebben ze ook niets. Niet te vergeten al die zogenaamde BN-ers, dan samen met Kees of met Koos, of met Jan of met Truus of met Suus, hahahahahaha. Gelukkig voelen wij ons over het algemeen niet aangesproken door dit soort domme uitlatingen. Wat een domme vent die Molenaar


  Maak melding

 23. Reactie van Henk Molenaar klopt als een zerende vinger hahaha typisch surinaams..zodra ze een beetje meer hebben financieel weet iedereen uit hun omgeving het en ze krijgen meteen een attitude door neer te kijken OP anderen en wanneer al het geld OP is zielig lopen lopen doen…dong dong dia (stomme hert) hahaha


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.