Zoon Surinaamse politicus Pahladsingh verongelukt

18

PARAMARIBO, 17 okt – Ravin Pahladsingh, zoon van VHP-bestuurslid Radjen Pahladsingh, heeft het leven gelaten tijdens een bootongeluk. Volgens de politie deed het ongeval zich voor op de Surinamerivier, in de buurt van het toeristenoord Overbridge. Ook Daniel Ramawadhdoebe en Shaief Jahangier zijn overleden.

Er wordt nog gezocht naar het lijk van een vierde persoon. De speedboot waar Pahladsingh en anderen zich op bevonden, vloog tegen een ponton aan. er bevonden zich zes personen aan boord. Twee worden in het ziekenhuis behandeld. De identiteit van de slachtoffers werd niet meteen prijs gegeven. Dit veroorzaakte in eerste instantie enige paniek. Dit ook vanwege het grote aantal pleziervaartuigen op de rivier.

Bekijk ook:


18 REACTIES

 1. Dit is te gek voor woorden.

  Wat ik ervan kan zeggen is dat het verkeer te water heel wat anders is dan het sheesen over de weg.

  Voorts ben ik bekend met het gedrag van watersporters tussen de vele scherp-zandpontons ter plaatse.

  Laatst nog aan een groep jongeren gevraagd om zich niet nabij de aan-/afmeerplaats op te houden, hetgeen aan dove mans oren was gezegd. Daags daarna werd een groep jongelingen door een school pierings aangevallen. Jongelui let op je zaakjes!!!

  De mens wikt, maar het is de Almacht, die beschikt. Moge hun ziel in vrede rusten.


  Maak melding

 2. condoleances aan nabestaanden. het is een erg verlies ongeacht geloof, afkomst of politieke voorkeur. kinderen blijven kinderen(ook volwassenen)en doen soms dingen zonder de gevolgen te overzien.


  Maak melding

 3. Dit stond al te gebeuren. Wat op de Suriname rivier gebeurd vooral bij de vakantieoorden kon nooit lang goed gaan. Ik hou mijn hart iedere keer weer vast. De waterscooters en speedboten die lukraak met heel hoge snelheden op onverantwoorde wijze varen, zonder rekening te houden met andere pleziervaartuigen. Deze gasten houden ook niet zoals in het verkeer links aan, het is links, rechts, midden en dwars doorheen.

  Zoals met alles in Suriname zal ook hiervoor regelgeving gemaakt moeten worden met vaarbrevetten, waterpolitie en al. Hopelijk schud dit deie waaghalzers in ieder geval wakker, hoe verzin je dit een botsing tussen speedboot en ponton overdag. Een ponton die door een andere boot getrokken wordt en die dus geen enkele snelheid heeft.

  Triest.


  Maak melding

 4. Leest ik het goed, tegen een ponton aan gevlogen Wat doet dat ding in hemelsnaam daar en van wie is da ding.
  Sterkte toegewenst aan alle na bestanden.


  Maak melding

 5. In afwachting van het politierapport omtrent de oorzaak van dit toch wel vreselijke ongeval, roept dit bij mij toch enige vragen op:
  1. Was er alcohol in het spel? Niet om te generaliseren, maar we weten dat vooral jongere hindoestanen zich vooral in het weekend en op recreatieplaatsen rijkelijk tegoed doen aan alcohol.

  2. Er is veel te snel gevaren. Vooral gezien het feit dat het ongeval om 8 uur ’s avonds heeft plaats gevonden (dus donker). En dan met 6 mensen in een speedboat.

  3. Hoe was de staat van verlichting van het ponton? Ook hiermee wordt meer dan eens de hand gelicht.

  4. De communicatie, of het gebrek daaraan, heeft voor nodeloze paniek gezorgd. De mofo koranti werkt sneller dan welk communicatiemiddel dan ook. Mensen trekken vaak hun eigen conclusie, juist of niet.

  De laatste zin van dit bericht: Ook vanwege het grote aantal pleziervaartuigen op de rivier.
  Onverantwoordelijk gedrag ligt wat mij betreft aan de basis van dit ongeval. Zoals ook op de weg.


  Maak melding

 6. Heel,heel erg jammer.Desalniettemin moeten wij vaak zulks ongeoorloofd gedrag van onze jongeren konstateren. Laat dit een voorbeeld zijn vooral voor de jongeren van onze samenleving.
  Fam. gsterkte in deze.

  Peggy


  Maak melding

 7. Mensen denkt U aan de nabestaanden deze mensen hebben hun kinderen verloren dit is het ernstige wat een ouder kan overkomen je kind begraven. heb een beetje respect ipv alles en nog wat te roepen. Ouders gecondoleerd; Kids RIP


  Maak melding

 8. Op de Surinaamse wateren is the sky the limit. Wie doet wie wat. En als jij het in je hoofd haalt om een waarschuwend geluid te laten horen wordt jou onder aansturing van onbegrenste alcohol gebruik of anderszins de botten vol gescholden zo in de zin van “wat weet jij”. A 2 letter boto/watrascooter naf mi! Dit is wel het resultaat!


  Maak melding

 9. Het is een grote schok. Er zijn geen regels in het verkeer zowel op het land en water.
  men beweegt zich lukraak. Waar er plezier vaartuigen zijn,moet er sowieso waterpolitie aanwezig zijn. Mensen toch, in het donker een ponton zonder verlichting en een speedboot met een te hoge snelheid. Het is triest Niets is zo krachtig dan de natuur. Een ongeluk schuilt altijd in een hoekje.
  De familie, nabestaanden heel veel sterkte en kracht in deze moeilijke tijd.

  I.M


  Maak melding

 10. Wikileaks: Dat “ding” waarover jij het had, behoorde toe aan de heer Charles Phalad, ondervoorzitter van de NDP. Het vervoerde groot materieel over de rivier.


  Maak melding

 11. Wat ook de toedracht is geweest, maakt nu niet meer uit.
  Troost en gebed sterken de nabestaanden met dit zwaar verlies.
  Verantwoordelijke overheidsdienaren tref maatregelen zodat deze soort situaties gereduceerd kunnen worden.
  Sterkte aan allen, in het bijzonder ouders, familieleden en naasten.
  Derwisj A.Maddoe


  Maak melding

 12. Ouders, gecondoleerd.
  Mag een ponton tot zo laat nog op de rivier varen?
  Was er wel verlichting?Ik denk niet dat de jongens regelrecht op de ponton zijn gevaren als het verlicht was.Dit houd me vanaf ik het bericht hoorde tot de dag van vandaag bezig.Een kan mischien onder invloed van alcohol zijn, maar de rest toch niet.En als je het aan mij vraagt wat het resultaat van het onderzoek zal zijn dan heeft
  Charles Phalad geen schuld.Wie gaat de ondervoorzitter van de dede Partij de schuld kunnen geven? En nota bene Charles Phalad – Rajen Phaladsing.Laten wij maar rustig afwachten.
  Rajen en fam., nogmaals gecondoleerd.

  Danitia


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.