Jeffrey Spalburg’s Brommers Kiek’n op DVD

0

Hij vormde een duo met Najib Amhali, schreef de teksten voor Jorgen Raymann en beatboxte voor Brainpower. In november 2008 ging zijn eerste cabaretsolo in première. Publiek en pers in het hele land waren unaniem enthousiast over zijn verhaal van zijn jeugd in Twente en zijn huidige leven in de grote stad. Het heeft even geduurd, maar nu is de DVD van Jeffrey Spalburg’s eerste succesvolle show Brommers Kiek’n eindelijk verkrijgbaar.

Spalburg was zijn tijd ver vooruit. Hij heeft nooit hoeven kiezen; Hij is Surinaams en Nederlands, muzikant en acteur, een local maar toch een buitenstaander. Aan de hand van hilarische voorbeelden, vertelt hij het verhaal over een jongen die opgroeit als outsider in het oosten van het land waarin bromfietsen, boeren en buitenlui de boventoon voeren.

Vanaf deze week verkrijgbaar o.a. via www.bol.com. Reserveer nu je exemplaar!

Bekijk ook:


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.