Benefiet party Radio Bangsa Jawa geslaagd

3

Gedupeerd door een inbraak twee weken geleden, waarbij alle zendapparatuur was meegenomen, besloot een aantal mensen om een benefietparty voor Radio Bangsa Jawa te organiseren. In korte tijd werden artiesten benaderd en zonder uitzondering verleenden zij allen hun medewerking afgelopen zondag.

Geheel belangeloos en in de hoop dat Radio Bangsa Jawa spoedig zal kunnen uitzenden, gaven grootheden uit de Javaanse muziekwereld hun vrije middag op, om een bijdrage te leveren. Onder andere Indah Onny, Aida Amatstam, Oesje Soekatma, Eddy Assan, Brian lotulong, Trimo, Rupia, Jonathan Djotaroeno en Yoni Soekatma trakteerden het aanwezige publiek op populaire liederen uit hun repertoire.

Een half uur voordat het feest afliep werd de opbrengst bekend gemaakt en met tromgeroffel kondigde Mr Music Singo aan dat voor deze middag €3.200,- was opgehaald. Hierdoor bestaat de mogelijkheid dat Radio Bangsa Jawa eind van de week wederom in de lucht zal kunnen zijn.

(Foto: Team Radio Bangsa Jawa Amsterdam)

Bekijk ook:


3 REACTIES

  1. Proficiat “Team Radio Bangsa Jawa”.

    Ik hoop dat de apparatuurruimte beter wordt beveiligd. En veel succes met de uitzending.
    Keep the good work.

    Ik heb gesproken,


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.