Davids ruziet nog steeds met ex

2

Ajax-commissaris en oud-voetballer Edgar Davids stond maandag opnieuw voor de rechter in verband met een conflict met zijn ex. Volgens de advocaat van Davids heeft de voormalig middenvelder tijdens zijn huwelijk met Gladys Celosse geld uitgeleend aan zijn inmiddels ex-vrouw. Zij heeft het geld echter nog niet terug betaald, zo schrijft De Telegraaf dinsdag.

Gladys (op deze foto samen met Regillio Tuur) zou het geld inmiddels hebben gestoken in spirituele zaken. Hier heeft Davids geen problemen mee, maar wel met het ‘de aard van het bedrag’. Volgens de voetballer betreft het namelijk geen schenking maar een lening.

Davids en Celosese scheidden in oktober 2009 na een huwelijk van negen jaar.

Bekijk ook:


2 REACTIES

  1. Kunnen wij in daarvoor in aanmerking komende gevallen anders? Wij timmeren er toch op los met onze losse handjes?

    Wees een kerel man!!! Be a man!!!


    Maak melding

  2. Regel nummer 1 geef nooit een vrouw zoveel geld dat je uiteindelijk jaren lang op moet wachten enige wat ze van mij zou krijgen is 50 daar mag je het mee doen en wil het graag einde van de maand terug


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.