Surinaamse ex-districtscommissaris Shankar vrij

8

PARAMARIBO, 28 sep – De voormalige districtscommissaris van Nickerie, Bhagwatpersad Shankar, is op vrije voeten gesteld. De rechtercommissaris besloot dat langer aanhouden niet nodig is. Shankar zat ruim een maand vast wegens vermoedelijke zwendel.

De man is meer dan ooit overtuigd van zijn onschuld. “Het heeft heel lang geduurd naar mijn begrip, want vanaf de eerste dag heb ik volhard in mijn onschuld. Het heeft lang geduurd maar de almachtige is er”, zei Shankar tegenover Radio 10. Hij is ook blij “dat we nog in een rechtsstaat leven en niet in een machtsstaat.” Zijn aanhouding volgde op een onderzoek naar corruptie op het commissariaat van Nickerie.

In totaal werden elf ambtenaren aangehouden. Zeven kwamen weer snel vrij na het terugbetalen van onterecht ontvangen vergoedingen. Shankar stelde vanaf het begin dat het geld voor toezicht op overheidsprojecten terecht is uitbetaald. Uiteindelijk was hij nog de enige functionaris die aangehouden bleef. “Het was erg, psychisch kon ik het niet verwerken. Er gaan zeker stappen volgen”, aldus Shankar.

Bekijk ook:


8 REACTIES

 1. Soms worden eerlijke mensen ook bestraft en/of opgehangen! en de smiechten/criminelen lopen(nog) rond!

  GOD ZIJ MET DE EERLIJKEN

  De duivels mogen de criminelen (in welk vorm dan ook) opruimen!!!!!!!! naar de hel toe.


  Maak melding

 2. @2 Paraman,je reactie is als die van een echte parablaka mang.Vaak ben je totaal niet te begrijpen. Kan je ook fatsoenlijk nederlands schrijven ?????

  Groet,ram ram,goedha hafies (veel wijsheid)


  Maak melding

 3. nummer 3 ik ben het helemaal eens met jou .
  Als zijn criminele president zegt dat hij niet in het fort zeelandia op 8 en 9 december dan gelooft die rat dat wel , als zijn criminele president zegt dat ze op de vlucht zijn geschoten gelooft die ezel dat ook.
  Toen die oud minister van politie GILLS de bak in moest voor wit was praktijken vond hij hem een oude man.


  Maak melding

 4. Paraman, laat duidelijk weer blijken dat hij hindoestanen niet mag.
  Deze man zijn hart klopt alleen voor de mensen die op hem lijken, ook al zijn het de grootste criminelen.

  Maar over enkele weken is het weer Divali en gaat hij op zijn fietsje langs bij hindoestanen voor het lekkere eten.


  Maak melding

 5. @2 lalbahadoer
  Bedankt.
  Ik dacht dat het aan mij lag dat ik er soms niets van begrijp.
  @5 Prema
  Vooropgesteld het is niet mijn bedoeling je tot de orde te roepen. Ik ga voor eenheid.
  Zaterdagmiddag was er op de radio van een surinaamse opmroep de mogelijkheid om een mop te vertellen. De hoofdprijs was een portie eten. Leuk programma gelachen. Maar een mevrouw vertelde een mop over een
  surinaamse jongen , een hindoestaan en nog een ander. De mop was waardeloos, maar ik vond het belachelijk en schandalig
  dat de een surinamer werd genoemd, wie is dat dan? Bedoelde ze soms creool? Hindoestaan javaan chinees, libanees enz
  Dat zijn toch allemaal surinamers!
  Religie is iets anders. Laten we stoppen met onderscheid te maken.


  Maak melding

 6. Shankar is onschuldig, a man no tek neks ghi ing srefi, a man no lei yere. Zomaar sluit men mensen op, zeker omdat de cellen leeg blijven en justitie houdt van tijd tot tijd acties door zomaar respectabele burgers van de straat- en uit hun huis te plukken om ze vervolgens op te sluiten met een verzinsel.

  Wat een blunder om een ex-district commissaris nog er bij op te sluiten?

  Dit kan zo niet langer, graag wil ik Shankar vragen of hij de volgende keer wanneer hij weer een kans ziet om dan een leuk bedragje voor mij bij elkaar te sprokkelen. Een paar extra centjes kan ik zeker heel goed gebruiken op dit moment. Zolang jij maar niet voor zichzelf pak ben jij onschuldig. Zo werkt het toch of zie ik het verkeerd?

  Afijn, de almachtige is er zei Shankar, aldus dient hij zich niet druk te maken met verdere gang van zaken. Het was immers de wil van de almachtige inzake een geloofsbeproeving, ja toch Shankar! Maar iemand die het woord almachtige in de mond neemt is een vriend van een aartsleugenaar!

  wreker


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.