Dood tiener kost Surinaamse ambtenaar de kop

18

PARAMARIBO, 24 sep – De dood van een scholier tijdens het vakantiewerkproject is een topambtenaar duur komen te staan. Volgens de Times of Suriname moet de coördinator Milieubeheer van Albina het veld ruimen. De man wordt onzorgvuldigheid verweten.

De vijftienjarige Jean Claude Kaise mocht niet in de open laadbak van een vrachtauto hebben gezeten. Het kostte de tiener het leven, toen de auto even stopte. Hij sprong eraf en probeerde bij het optrekken weer met een sprong plaats te nemen. Kaise kwam te vallen en kreeg een fatale klap. “Naleving van de regels liet te wensen over”, zegt directeur Erick Linger van Milieubeheer. Toezicht op het naleven is het werk van de regionale coördinator.

Bekijk ook:


18 REACTIES

 1. Dit is gewoon een stok om een topambtenaar te verangen. Er moest natuurlijk weer iemand geaccomodeerd worden.

  Wie vervangt hem? Wat is de politieke kleur van betrokkenen? Wie was verantwoordelijk voor de operationele wekinstructies (zoals een verbod mensen in de laadbak te vervoeren? En is zo iets dan niet in de wegen en vervoerswet – of hoe die heten mag – geregeld? Waarom wordt de chauffeur niet aangesproken? Waarom ziet de politie nooit toe op dit veelvuldig voorkomende gedrag?

  Nee dit heeft alle kenmerken van politieke willekeur omdat er een vlekje op de krien kondre actie kwam. Het is tekenend voor megalomaan wanbeleid.


  Maak melding

 2. Ja je kunt die man ruimen maar te dede e kar joe hebben wij als mensen niets te zeggen buiten heeft die man niets gedaan die scholier sprong en greep mis
  En een ongelukje schuilt in een klein hoekje witte voetjes maken op zo een manier kom nou hij had ook moeten opletten ma te Gado taki so nanga so wang sani o pasa kun jij als mens niets doen jammer dat die man zijn baan kwijt raak om een scholier die weer stoer wilde doen pfffffff


  Maak melding

 3. Het is de Surinaamse regering en wetgeving die vervoer van scholieren in een laadbak van een vrachtwagen toe heeft gestaan.

  Suriname en regering van Suriname, schaam je diep, dit is echt triest. Tuurlijk…… ze moeten toch een zondebok vinden?

  By the way:

  Kinderen en vooral scholieren doen nou eenmaal onvoorspelbare dingen. Zelfs volwassen doen al vaak zo raar…

  Ik neem aan dat de heengegane geen kleuter was!. Wellicht heeft niemand het gevaar ingezien en dan om meteen met zulke maatregelen te komen omdat je als verantwoordelijke opzoek bent naar een zondebok??? Schaam je diep!


  Maak melding

 4. ik wil reageren op de mening van neus luister hier ik weet niet als je een man of vrouw bent luister ik ben de tante van die jongen we hebben onze kind verloren we zijn in verdriet wat ouwe hoer je wat heeft politiek hier mee te maken hebt je niks om te zeggen bemoei met je eigen leven waarom hebt je de KRABOE mentaliteit bemoei met je eigen zaken joe atie blaka als je gezicht


  Maak melding

 5. Zondebok!

  Zoeken naar een zondebok is niet moeilijk. Je maakt regels die de mensen die de regels moeten controleren zelf overtreden. Hoeveel politievoertuigen zie je niet dagelijks met mensen in de laadbak?

  Deze arme ambtenaar heeft een verkeerde politieke kleur en heeft z.g gezondigt. Vele hogere ambtenaren hebben nog meer zondes met nog meer doden maar daar hoor je niemand over klagen.


  Maak melding

 6. Politieagenten die rovers of misdadigers aanhouden /arresteren vervoeren arrestanten ook op deze zelfde wijze.
  t Is meer regel dan uitzondering dat de laadbak voor menselijke lading gebruikt wordt , en deze tiener heeft een hoge prijs betaald. Hij heeft de”grote fuif” die voor vakantiejobbers is gehouden, gemist .
  Trouwens ook weer zo,n geldsmijterij als zieltjeswinnerij en zoethoudertje voor de met veel tamtam beloofde laptops die kennelijk nog gemaakt moeten worden.
  t Jammere is dat ze er nog in trappen ook , met open ogen, erbij .
  Geef t volk brood en spelen houdt ze zoet met dooie mussen .
  Maar ja ze willen zelf bedrogen worden , hebben zelf gekozen voor verdelen en heersen , dus moeten t maar aan den lijve ondervinden , kennelijk.
  Er zijn van die volksstammen die t NOOOOOIT leren. Surinamers schijnen een hard hoofd te hebben .


  Maak melding

 7. Het blijkt maar weer, een partij loyalist hoeft nog geen deskundige ter zake te zijn.

  Voorlopig is door ondeskundig handelen van een weet niet het leven van een jongere er bij in geschoten.


  Maak melding

 8. Dat er iemand voor dit gebeuren zou moeten hagen is een openvraag. maar hoe dan ook de verantwoordelijkheid voor dit gebeuren moest iemand wel dragen.dat ben je wel verplicht naar de ouders toe. maar dat iemand verantwoordelijk daar voor is gesteld en daar aangekoppeld wordt dat het om mans functie gaat,omdat men dat aan een politieke loyalist wil toebedelen zeg ik NEUS je moet je diep schamen voor jou reactie je hebt een ernstig probleem als je steeds denk in termen van scenario’s


  Maak melding

 9. @#6
  U neemt mij de woorden uit de mond.
  Het zou Zijn/haar kind moeten wezen.Ik vind het jammer voor deze man dat hij zijn baan kwijt is. maar hij was uiteindelijk verantwoordelijk voor de werkveiligheid.dit heeft niets met politieke kleur te maken.


  Maak melding

 10. Neus is de absolute uitschot van dit forum!

  Alle acties en of reacties draaien uit op Bouterse.

  Alle ddiscussies worden door deez betweteraar richting Bouterse uitgestuurd.
  Idioterie? Wie zou het zeggen, ik ben geen psychiater.


  Maak melding

 11. Als het slachtofferin de pickup was gebleven was hij nu nog in leven. Het is als vele waaghalzen, honderd keer gelukt, daarna ongeluk, net als velen die als razenden razen in het verkeer. De chauffeur is de hoofdschuldige, hij moest beter weten, maar dit is een gewoonte geworden. Vaker springen meelifters zonder gevraagd te hebben in de pickbak, eeh kil gi mi wang lif hoor je het dan vanuit de laadbak, al rijdend spingen sommige lifters erin. Echt een binnenlandse mentaliteit en gewoonte.


  Maak melding

 12. @6 Respect
  Beste mevrouw,
  Het eerste dat ik wil doen is U condoleren en sterkte toewensen.
  Daarnaast ben ik van mening dat U Neus onrecht aan doet door zo van leer te trekken.
  Neus heeft niets gezegd dat Uw neef in een kwaad daglicht stelt. Hij heeft alleen gezegd dat er meerdere personen verantwoordelijk kunnen worden gesteld
  Het geeft dan ook geen pas dat U hem zo bejegend.


  Maak melding

 13. @respect # 6

  Ik geloof in de eerste plaats niets van je gehele posting alsof het hier familie van jouw zou betreffen en in de tweede plaats is het buitengewoon hypokriet dat je hier met emotionele argumenten komt maar diezelfde argumenten blijkbaar niet van toepassing acht op de 15 onschuldige slachtoffers van de december moorden die niet door een tragisch ongeval heen gegaan zijn maar moedwillig grof gemarteld en vervolgens vermoord zijn.

  Je posting geeft slechts aan hoe diep jij gezonken bent.

  @kisadrsa #11

  Ik schaam mij nergens voor. De dood was een ernstig zaak, maar er worden geen maatregelen getroffen om dergelijke ongevalllen in de toekomst te voorkomen. Er wordt slechts misbruik gemaakt van de emoties om weer een eigen matie te accomoderen.


  Maak melding

 14. @ 1 en @2

  Als ik Uw reakties lees dan ben ik het volkomen met U eens.
  De waarheid is als een bittere pil die vele magen niet kunnen verdragen.
  Laten wij ons niet storen aan domme mensen, wie is hun leider?

  Danitia


  Maak melding

 15. Schaamteloos vindt ik reactie nummer 6,11 de één doet zich voor als de tante van die jongen en die andere als als advocaat van de duivel.
  er zijn grove fouten gemaakt bij die zogenaamde schoonmaak actie van DDB.
  Ik ben het volkomen eens met de reactie van neus en ik zal uitleggen waarom abrahams heeft zijn familie bevooroordeeld bij de verbouwing van zijn kantoor hij mag netjes op zijn plaats blijven, de ordening in het binnenland is van kwaad tot erger geworden en iedereen blijft op zijn plaats, wat is er terecht gekomen van die goedkope kunstmest? waar zijn de beelden van redi doti toen bouterse daar tekeer ging. een minister die over een schoolboek ging mag lekker op verlof op kosten van de samenleving.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.